• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olsun?

Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olsun?

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Dün gece çok güldük vuslat kendinden geçti:KK70:Kendi kabul etti:KK30::KK59:Benim hiç suçum yok:KK70::KK70:
Nevooşş senin yüzünden bir kahkaha attım eşim koltukta uyuyordu gözünü açtı şaşkın şaşkın ne oldu dedi:70::70::70:
Eyvah eyvah.:rolleyes:Bir gece foruma uğradı tuzağa düştü zavallı.:KK70:
Geceleri pek dolanmamak lazım beynim uyuyormuş demek ki:70:
Tamam katılmayın:63:Ben pastaları seçeceğim:KK58:Pasta yapanlar beni yalnız bırakmazlar:KK61:
Gel buraya trip atma:19: Duygusal taraftan saldırıya geçtin yine bu sefer yemicem:27:
Kurabiyeler de olur aslında.:KK70:

Nevoş bize sponsor olur artık.:rolleyes:
Tüh daha yeni kurabiye yapıp eklemiştim:eek:

Siz olmadan olmuyor:rolleyes:

Şuan en çok Kim kelimesini kullanano_O:KK70:
Hipnoz mu:KK12:Beni bilmeyen birşey sanacak:63::KK70:
Sanırım o ben oluyorum:70:
Hadi itiraf et hipnoz dersleri aldın değil mi:27::70:
:73::73:
Çorbalar 7 oldu.:KK73::KK73::KK73:

Şöyle içinizi ısıtan tarhana çorbası olsa içmezmisiniz?:KK8:
:73::73:
Tarhanayada bayılırım ev yapımı olacak:77:

Ben çıkıyorum sonra yine görüşürüz:KK55::KK60:
Görüşürüz canım:15:

Aslında her yaptığımızı resimleyip bir kenara koymak lazım.:KK53:Sakla samanı gelir zamanı misali.:KK70:
Hatta aşamalarını bile çekmiştim:rolleyes: Ama sonra sildim zaten yarışmalarda resim ekleme zor dedim yapılmışını ekleyim yeter:27:

Ben de bayılırım tarhanaya Vuslat.:kk77: Biz her sene yaparız.Çok da faydalıymış bugün bir sürü faydasını okudum.Oy verecekler bunu dikkate alın.:KK53:

Ben de bayılırım tarhanaya Vuslat.:kk77: Biz her sene yaparız.Çok da faydalıymış bugün bir sürü faydasını okudum.Oy verecekler bunu dikkate alın.:KK53:
Ben kendim yapmadım hiç ama arkadaşım yapıyor her sene yolluyor bana da :77: Evet dikkate alın lütfen!!!:)

Güle güle Nevoş.:KK37:
Geri geldim:KK37:
Gel tatlim gel biz seni yanliz birakmayiiiiz :)

Biz de bırakmayız.:KK53: Onun gönlü çorbalardan yana.:rolleyes:

Bu çok güzel oldu:rolleyes:Hadi hep birlikte gaza gelelim:KK70::KK70:
Nevooşş senin yüzünden bir kahkaha attım eşim koltukta uyuyordu gözünü açtı şaşkın şaşkın ne oldu dedi:KK70::KK70::KK70:

Geceleri pek dolanmamak lazım beynim uyuyormuş demek ki:KK70:

Gel buraya trip atma:KK19: Duygusal taraftan saldırıya geçtin yine bu sefer yemicem:KK53:

Tüh daha yeni kurabiye yapıp eklemiştim:eek:
Ben de gülüyorum eşim bana bakıyor:KK70:
Yemedim diyorsun ama alt yazıda kurabiye ekledim diyorsun:KK70::KK70::KK70:

Back
X