• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olsun?

Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olsun?

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Oldu her gün birini yapar klosöre atarım:KK45: Nevoş o kara kaşlı kafayı görünce korktum o ne öyle:KK70:
Tamam benim için hiç sorun değil sen ekle:KK45::KK70:
emodayi.gif
Bu nasıl:KK70:

Korktum:KK17: Sen benim nasıl olduğumu bir bilsen çocuktan beterimdir en ufak şeylerden bile korkarım:KK22: Hanım abla bir şey eklemişti ya hani bir kadın ağzı oynuyor tuhaf bir resim ondan çok korkmuştum:KK17: Bir süre gözümün önünden gitmedi:KK70:
Gök gürlediği zaman çocuklara çaktırmasamda içimden bütün duaları okuyorum korkudan:KK70:
Merak etme benim senden farkım yok anlıyorum seni:KK70:
Eşim yanımda ondan rahatım bugün:D:KK70:

Korktum:KK17: Sen benim nasıl olduğumu bir bilsen çocuktan beterimdir en ufak şeylerden bile korkarım:KK22: Hanım abla bir şey eklemişti ya hani bir kadın ağzı oynuyor tuhaf bir resim ondan çok korkmuştum:KK17: Bir süre gözümün önünden gitmedi:KK70:

İstermisin o resimden yinee söle söle çekinmeee :KK70::KK70:

Günaydın nevoşummmm :KK54::KK54:

günaydın
bnmce mezeler çorbalar yada yumurta tarifleri olsun

3 ünden biri olsa katılırım

Günaydınnnn bebişim nasılsınnn :KK60: bende yumurta dedim akşam çok değişik tariflerivar..

İstermisin o resimden yinee söle söle çekinmeee :KK70::KK70:

Günaydın nevoşummmm :KK54::KK54:

Günaydınnnn bebişim nasılsınnn :KK60: bende yumurta dedim akşam çok değişik tariflerivar..

saol ablam iyiyim

bncede yapılmayan birşeyler olsun

yumurta meze çorba da olabailir sıcacık şu kış günmlerindfe

ama favorim ilk mezeydi ama şuan yumurta

yumurtalı tarifler olsun

bu 3nden biri olursa katılacam bnde

saol ablam iyiyim

bncede yapılmayan birşeyler olsun

yumurta meze çorba da olabailir sıcacık şu kış günmlerindfe

ama favorim ilk mezeydi ama şuan yumurta

yumurtalı tarifler olsun

bu 3nden biri olursa katılacam bnde

Yumurta meze olabilir yani,pasta katılımı fazla şu anda,çorbayıda istediler gerçi..
Katılll vallla birde vaatlerin olacak ona göre,ne kadar vaat o kadar oy yani :KK60:

Back
X