Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani sen kurabiye yapacaktınMezeye verin uleynnn bende katileceğimm![]()
Ben en başından beri mezeyi çok istiyorum ama baktım kurabiyenin oyu fazla tarifimi hazırladımHani sen kurabiye yapacaktın![]()
Gidiyor kurabiyelerKurabiye olsun hadi ona oy verin ya.Diğerinde mezeleri destekleriz hep birlikte.
Şöyle çayın,kahvenin yanında yenecek yeni kurabiye tarifleri öğrenmek istemezmisiniz?
![]()
Ben oyumu veririm,hiç karışmam gerisine nevos. Gelme üstümeGidiyor kurabiyeler
Mezelere oy veren herkes katılacak yoksa peşlerini bırakmam![]()
Kategori açılsın o zaman görüşeceğizBen oyumu veririm,hiç karışmam gerisine nevos. Gelme üstüme![]()
Hmmm,aslinda kurabiye olsa daha iyi olurKategori açılsın o zaman görüşeceğiz![]()
Bir karar ver ona mı katılacaksın buna mıHmmm,aslinda kurabiye olsa daha iyi olur![]()
D-) hiçbiriBir karar ver ona mı katılacaksın buna mı![]()
Neden canımD-) hiçbiriBirdaha katılmam ben
![]()
ben deniz urunlerıne oy vericem ama yumurta sunumları kazansın ıstıyorum yarışmayada serbetlı tatlılardan katılıcam oluyomu oyle?Tolin oy kullanmamış.
Tolin`ciğim bugün nasılsın canım?![]()
Tolin'cim ayda yılda bir işe yaraben deniz urunlerıne oy vericem ama yumurta sunumları kazansın ıstıyorum yarışmayada serbetlı tatlılardan katılıcam oluyomu oyle?![]()
yok yok aman kalsın şerbetlıye vermeyın serbet yapmayı bıle bılmem benTolin'cim ayda yılda bir işe yaraKurabiyeler,tarifler hazır bekliyor arkadaşlar
Sen şerbetlilere katılacaksan biz topluca şerbetli tatlılara verebiliriz.![]()