Yemek yemegen cocukk

canım yutmada sorun varmı katı gıdaları.
havettepede bunun tedavisi var

belki katıya cok alısmadıgı için oyuzden yemek iatemiyo.
Aslinda kati olarak eskiden patlamis misir ve cubuk kraker yerdi az bucuk o yuzden doktor ondan endiselenmedi ama boyle giderse orayada giderim yani herseyi yaparim

Tamam bu dediklerinizi tekrar denicem cok tesekkur ederim cok saolun

Ayyy ende nazara cok inanirim benm yegenim ayni bu sekilde yemekten kesildi insallah sizinkide duzelir Allah korusun ya kiyamam bu meleklere ben

Bende de var bir tane yemeyen bir çocuk boyuda kisa psikolojim bozuldu :) çocuğun keyfi yerinde... bir yer bir yemez sürekli mericmek çorbası içmek istiyor... her yemekte ağlayarak yiyor..
Bugün öğlen yemeginde barbunya vardı ekmkle suyuna batirip yiyecekmis bende arada verdim kaşıkla aliyor ama ağlaya ağlaya yedi... yemek yapmak sıkıntı köfte sevmez, et sevmez, sebze sevmez... kiloyw takilmiyorum ama boyu yasitlarindan kisa yani gördüklerimden ?%25 persentil ama kisa bende buna üzülüyorum

İştahsız bebek öyle zor ki. ALLAH başka dert vermesin ama bir anneyi psikolojik olarak tatmin eden en büyük şey çocuğunun yemek yemesi. Genetik te olabilir siz zayıfmısınız? Yada babası zayıfmi? Tahlillerinde bi problem yoksa kafaniza cok takmayin. Allah kolaylik versin

A a cidden miii ayyy hic bilmiodum boyle biseyi en kisa surede baktiricam cok tesekkur ederim eger cidden buysa sebep dualarim omur boyu sizle olur yaaa

amin canım hepimiz birbirimize yardımcı olalım diye buraya takılıyoruz,
inş sebebi odur ve şifa bulursun inşall canım , elvine güzel yemekler yaparsın yer seni hiç yormaz inşallahh

inşallah bir yöntemini bulursunuz acaba şu nette çocuklar için şekilli sunumlar var onlardan mı deneseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…