Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bu konuyu bugün psikoloji dersinde işledik bunun sebebi 0-18 aylıkken yaşadığımız oral döneme dayanıyomuş.kısaca anlatayımral dönemde bebekler annelerinin memelerini emiyorlar,bu emme en az 6 ay en çok da 2 yıl olmalı.eğer bebek 2 yıldan daha fazla emzirilirse o zaman yaşanılan bu süt emme alışkanlığı yetişkinlikte çok yemek yeme alışkanlığına dönüşüyor.
bir de anne bebeğini sadece acıktığında emzirmeli,hastalandığında,uykusu geldiğinde vb. durumlarda emzirmemeliymiş.hani diyorsun ya aç olmasam da yiyorum diye o yüzden bebeklikte de aç olmadan süt verilince bu durum ortaya çıkıyormuş, bu da alışkanlığa sebep oluyomuş; işte o alışkanlığın sonucu ilerde karşımıza çok yemek yeme olarak çıkıyormuş.