Hangimiz sevmiyoruz ki
Karatay diyeti yapın onda ac kalmak yok sadece belkı baslı seylerı yemıceksıjızMerhabalar..Malum sebepten ötürü evlere kapandık. Ne disari cikabiliyorum,ne hareket edebiliyorum.Ekmegi bile evde annem yapiyor.O kadsr lezzetli oluyor ki..Hele kahvaltida sicacik bazlama ,tereyagg..Hayir diyemiyorum yemege.1.64 boyum kilom 82.Ve basenliyim.iki uc gun diyet spor yapiyorilum.Devami gelmiyor..Ya yemek yemezsem mutsuzum.Yesem kilo aliyorjm..Diyet yapmama uygun ortam yok..Cok yoruluyorum.uc gun diyet ve spot yaptim.Inanin ruyamda bile yemek yiyorum...Dayanamiyorum..Bugün yedim valla ..spor da yapmadim.Hadi yarin bastan basla..Yoruldum artik bastan baslamaktan..Dar pantalonlar giymek istiyorum,gomlegimi icime koymak istiyorum.Annem babam da psikolojik olarak wtkiliyorlar beni zaten..Stresten de yiuorum yemegii..Hele bu aralar..Vakit de gecmiyor..Bana yardim edin..Soyle motive olayim..Benim gibi olan,kilo veren var mi?20 kilo versem rahatlicam...
benHangimiz sevmiyoruz ki
Ya okurken aklıma şu şarkı geldi lütfen gül diye yolluyorumMerhabalar..Malum sebepten ötürü evlere kapandık. Ne disari cikabiliyorum,ne hareket edebiliyorum.Ekmegi bile evde annem yapiyor.O kadsr lezzetli oluyor ki..Hele kahvaltida sicacik bazlama ,tereyagg..Hayir diyemiyorum yemege.1.64 boyum kilom 82.Ve basenliyim.iki uc gun diyet spor yapiyorilum.Devami gelmiyor..Ya yemek yemezsem mutsuzum.Yesem kilo aliyorjm..Diyet yapmama uygun ortam yok..Cok yoruluyorum.uc gun diyet ve spot yaptim.Inanin ruyamda bile yemek yiyorum...Dayanamiyorum..Bugün yedim valla ..spor da yapmadim.Hadi yarin bastan basla..Yoruldum artik bastan baslamaktan..Dar pantalonlar giymek istiyorum,gomlegimi icime koymak istiyorum.Annem babam da psikolojik olarak wtkiliyorlar beni zaten..Stresten de yiuorum yemegii..Hele bu aralar..Vakit de gecmiyor..Bana yardim edin..Soyle motive olayim..Benim gibi olan,kilo veren var mi?20 kilo versem rahatlicam...
Bazı donemler kilolar alınıyor maalesef ... Ben de incecik uzun manken gbi bir kızken hamileliğimde çok kilo aldım 22 kilo .. bir buçuk sene hiç veremedim şuan yeni yeni vermeye başladım.. beş altı aydır .. hormonal.oldugunu duusnmuyorum cnku yediklerim ictikleirm hep aynı.. 15 kilosunu verdim .. malesf 7-8 kilo daha fazla var .. çok su içmek yeşil çay icmekte fayda gördüm sadeceMerhabalar..Malum sebepten ötürü evlere kapandık. Ne disari cikabiliyorum,ne hareket edebiliyorum.Ekmegi bile evde annem yapiyor.O kadsr lezzetli oluyor ki..Hele kahvaltida sicacik bazlama ,tereyagg..Hayir diyemiyorum yemege.1.64 boyum kilom 82.Ve basenliyim.iki uc gun diyet spor yapiyorilum.Devami gelmiyor..Ya yemek yemezsem mutsuzum.Yesem kilo aliyorjm..Diyet yapmama uygun ortam yok..Cok yoruluyorum.uc gun diyet ve spot yaptim.Inanin ruyamda bile yemek yiyorum...Dayanamiyorum..Bugün yedim valla ..spor da yapmadim.Hadi yarin bastan basla..Yoruldum artik bastan baslamaktan..Dar pantalonlar giymek istiyorum,gomlegimi icime koymak istiyorum.Annem babam da psikolojik olarak wtkiliyorlar beni zaten..Stresten de yiuorum yemegii..Hele bu aralar..Vakit de gecmiyor..Bana yardim edin..Soyle motive olayim..Benim gibi olan,kilo veren var mi?20 kilo versem rahatlicam...
Su ,yesll çay .. baska da asla bir şey kullanmam zaten.. zayıflama çayı geçen sene bir donem kandım.ictim.birine . Sağlığından oluyordum ağzımda aftlar çıktı karaciğer değerlerim Cook kötü çıktı çayı iki ay falan içtikten sonra hiç kilo da verememistim zaten.. kendime yaptığım en büyük kötülük buyduVallaha aynı ben.
Dünyayı yiyorum ama bugün kendimden iğrendim vucudumdan.
Yemeklerden önce iki bardak su içiyorum tıkıyor.
Canım bişey isteyince hemen su içiyorum.
Bakalım nezamana kadar dayancam.5-10kiloda ben versem......
Aynen en güzeli su.Su ,yesll çay .. baska da asla bir şey kullanmam zaten.. zayıflama çayı geçen sene bir donem kandım.ictim.birine . Sağlığından oluyordum ağzımda aftlar çıktı karaciğer değerlerim Cook kötü çıktı çayı iki ay falan içtikten sonra hiç kilo da verememistim zaten.. kendime yaptığım en büyük kötülük buydu
Kesinlikle..Aynen en güzeli su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?