• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yerken içimi huzursuzluk kaplıyor, bunalıp ağlıyorum yardım edin :( çok ciddi bir durumum var

Evet canım ben de zaten yaşadığım acılar yüzünden bunlar oluyor birden bire aklıma geliyor hani daralıyorum Böyle anlatamıyorum yani mahvoluyorum Evet canım doktora gitmeyi düşünüyorum kesinlikle Ama hangi alana gitmem gerekiyor Doktor için canım Ve sen kurtuldun mu bundan canim kurtulduysa nnasıl kurtuldun canım ya da hala devam ediyorsa Ne yapıyorsun ki o an düzelebiliyor canım?

Valla hangi alana gitmen gerek bilmiyorum. Belki psikologla gorususun o psikiyatriye yonlendirir. Hayir sadece yemek degil, hatirlamiyorum diyorsun ya bazi seyleri, o da onemli.

Baslarda zorladim kendimi ters tepti. Sonra akışına biraktim, baktim bir seylere alistikca tekrar zevk aldigim anlar oluyor yemeklerden.O biraz rahatlatti beni.

Zamana biraktim ozel bir sey yapmadim. Mutlu hissettigim anları kacirmadim bir de, bu avantaji kullandim. Minicik mutluluk hissettigim an yedim bir seyler.

Acaba birinin hakkinimi yedinizde öyle oldu yada bilmediginiz halde haram parami elinize gecti bu tür birsey aklima geldi benim nedense o_O bir sadaka felan verin siz yinede bir aci doyurun ..

Acaba birinin hakkinimi yedinizde öyle oldu yada bilmediginiz halde haram parami elinize gecti bu tür birsey aklima geldi benim nedense o_O bir sadaka felan verin siz yinede bir aci doyurun ..
Tabi çok haklisiniz ama ben fark etmeden de olsa haram bir paranin elime geçtiğini dusunmuyorum. Ama bak su var ki arada falan annemin parasını çalıyorum yalan yok :KK70: ama annem sonuçta da haram tabi çalmak da. Ama onun şeyi olduğunu pek dusunmuyorum. Çünkü misafirlikte de yemek yerken böyle oluyor. Ayrıca ben annemden eskiden asla ama asla para calmazdim ve o zamanlar da olurd kiu bu bende felaket. E zaten annemden çaldığım paralarla çoğunlukla kıyafet alilirim. Mutfak yiyeceklerini hep annem ile babam alır. Bende anlamadım gitti canim

Tabi çok haklisiniz ama ben fark etmeden de olsa haram bir paranin elime geçtiğini dusunmuyorum. Ama bak su var ki arada falan annemin parasını çalıyorum yalan yok :KK70: ama annem sonuçta da haram tabi çalmak da. Ama onun şeyi olduğunu pek dusunmuyorum. Çünkü misafirlikte de yemek yerken böyle oluyor. Ayrıca ben annemden eskiden asla ama asla para calmazdim ve o zamanlar da olurd kiu bu bende felaket. E zaten annemden çaldığım paralarla çoğunlukla kıyafet alilirim. Mutfak yiyeceklerini hep annem ile babam alır. Bende anlamadım gitti canim

:)) annenin degilde ne biliyim esinizin eve getirdigi para vs. ve illa o parayla yemek yemeli olmali degilsinizki yani demek istedigim mesela bir hastanin parasini yersin rahatsizlik verir böyle düsündüm insALLAH öyle degildir.. belki anneniz bir sinirle parami kim almissa zehir olsun fln demisdir bir sinirle fln ..

:)) annenin degilde ne biliyim esinizin eve getirdigi para vs. ve illa o parayla yemek yemeli olmali degilsinizki yani demek istedigim mesela bir hastanin parasini yersin rahatsizlik verir böyle düsündüm insALLAH öyle degildir.. belki anneniz bir sinirle parami kim almissa zehir olsun fln demisdir bir sinirle fln ..
Ahahaha canım yok ben evli değilim ogrenciyim daha :) yok annem zaten anlamadığı için çalıyordum parasını ama yok fark etse mutlaka bize sorardi. Sonrada allah allah ben parami mi düşürdum acaba derdi. Ama hicbisey demedigi için anlamamış demek oluyor bu ;)

Ahahaha canım yok ben evli değilim ogrenciyim daha :) yok annem zaten anlamadığı için çalıyordum parasını ama yok fark etse mutlaka bize sorardi. Sonrada allah allah ben parami mi düşürdum acaba derdi. Ama hicbisey demedigi için anlamamış demek oluyor bu :KK66:

Peki canim besmele cekiyormusun yemek yemeden önce?

Ozaman pskolojik bir durumdur .. belki su tvde cikan reklamlari haberleri görüyorsundur ac evsiz insanlari bilinc altina yerlesmisdir .. sende farkinda degilsindir .. üzülüyorsundur
Ayy İnanamıyorum canım bak belki bununda payı vardir

ben mesela aç kalanları düşünürüm ama hiç ağlama falan olmaz bazen iştahsızlık hormonal bir şey de olabilir

Ben uzun süre midemede ve yemek borumdaki bi rahatsızlıkla uğraştım Ondan sonra uzun süre ben de sanki bu anlattıklarını yaşıyordum Ama benimkinin sebebi korkusu belliydi Seninki gerçekten ilhinç bence bi doktora görüm

Kızlar iyi geceler hepinize benim şöyle bir problemin var. Şimdi mesela aciktim diyelim, evet acikiyorum soframi hazırlıyorum tam yemek yiyecem böyle icimi huzursuzluk kaplıyor istahim kesiliyor aglayasim tutuyor, boğazım kilitleniyor ama zar zor yiyorum o yemeği, ama eziyet gibi oluyor bana. Derken bazen yemek yedikten sonra ya da yarıda kesiyorum dayanamadigim zamanlar gidiyorum hüngür hüngür ağlıyorum. Ama bana sorun niye agliyosun diye ama yemin ederim niye agladigimi bilmiyorum daraliyorum nefes alamayacak hale geliyorum. Ve bu sadece yemek yerken değil, çikolata ya da herhangi bir yiyecek yerken de oluyor. Kızlar gerçekten neden böyle oluyor anlamadım. Çok ama çok stresli ve bunalımlı bir insanım evet doğru ama mesela anlamadığım nokta şu, yani yemek yemeye başlamadan önce hiç bisey yok sakinim. Ama o sofraya oturuyorum tam yemeğimi yiyecem işte orada herşey oluyor boguluyorum resmen yiyemiyorum daraliyorum ve ağlıyorum boncuk boncuk. Kızlar benim durumda olan var mi bu neyin habercisi neden böyle oluyorum. Lütfen bisey söyleyin ne yapmam gerek ? :KK43: ha bu arada bazı kişiler şey düşünebilir haram lokma falan. Ama bu imkânsız yani annem ve babam evi geçindiriyor ve alinlarinin terleriyle evi gecindiriyorlar asla evimize haram lokma girmedi Allah a şükür. Birde bu sadece bizim evde değil, misafirlikte yemek yerken de oluyor. Yani ne zaman bisey yemeye kalkissam böyle oluyor. :KK43: ve bu arada hayatımda ne hırsızlık yaptim ne de haram lokma ya el uzattim. Asla, ben allahtan korkan bir insanim harama yan gözle bile bakmadim bu yaşıma kadar. Çok aşırı bunalimdayim doğru ama yemek yerken neden oluyor işte.

Bişey dicem biri bana yemek yerken kötü oluyprum dese aklıma başka sebepler gelir
Senin aklına ilk gelen ise haram lokma olması.. Bence kendine dini açıdan bi kpnuda kızmışsın haberin yok
Ne bilym brisi acaba hakkımı helal etmiyorum filan mı dedi ki?

Canım bende onu düşündüm ama gerçekten hicbisey hatırlayamıyorum geçmişimin yarısını hatırlamıyorum nedense. Ve hep dayak yedim ben acaba beynim mi hasar gordu bilmiyorum çok saflastim bazen aklım hiçbirşeye ermiyor. Güzel anilarimin %70'ini unuttum ama kötü anlarimi ve yaşadığım kötü şeylerin yanı kısacası beni mutsuz eden şeyleri %100 hatırlıyorum. Anlamadım noluyor bana.

Kesinlikle psikiyatriste git lütfen çok belli ki travmatik etki bırakmış yaşadıkların
Bunları aynen olduğu gibi eksiksiz anlat doktors hatta unutmamak için kağıds not rt oradan oku hiçbi eksik olmadan konuşulsun..

ne haramı ya he biri haram olsun dedi de senin boğazından geçmiyor :) görünen psikolojik bi rahatsızlık var gibi. özellikle dayaklar yüzünden psikolojin bozulmuş olabilir
hala neden bir psikiyatri servisine başvurmuyorsun?

Küçükken yemek sırasında bir sıkıntı mı yaşadınız acaba ? Ailenizde bir kavga , sizin cezalandırılmanız v.s

Back
X