Alerjiniz olabilir mi ? Yada acıya karşı duyarlılık vs ?Merhaba herkese,
Dert bunun neresinde diyeceksiniz belki ama her yemek yiyisimde sinir bozucu şekilde burnum akıyor. Yemegin sıcak olması değil tek mesele, sıcak daha fazla etkiliyor tabi ama kahvaltı ederken de aynısı oluyor. Sosyal yasantimi etkilemeye başladı bu durum. Benzer sorunu yaşayan, çözüm bulan varsa yardımcı olabilirse cok sevinirim
Alerjiniz olabilir mi ? Yada acıya karşı duyarlılık vs ?
Gıda intolerans testi yaptırın derim ,zaten alerjiler sabahları daha çok olur .. Alerjim olduğundan dolayı her sabah burnum akar kesintisizKahvaltıda bile olduğu için acı ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Dahiliye doktoru alerjik olabilir ama neye karşı olduğunu anlamak çok zor deyip bı burun spreyi verdi bir işe yaramadı o da
Eşimde de bu durum varMerhaba herkese,
Dert bunun neresinde diyeceksiniz belki ama her yemek yiyisimde sinir bozucu şekilde burnum akıyor. Yemegin sıcak olması değil tek mesele, sıcak daha fazla etkiliyor tabi ama kahvaltı ederken de aynısı oluyor. Sosyal yasantimi etkilemeye başladı bu durum. Benzer sorunu yaşayan, çözüm bulan varsa yardımcı olabilirse cok sevinirim
Evde kandida mantarı tükürük testi yaptım pozitif gözüküyor ama hem kadın doğuma hem dahiliye ye gittim. Gaita testi yaptırdım, muayane oldum. Doktorlar olmadığını söyledi
Kadın doğum doktoru hafif mantar gözüküyor deyip fitil verdi sadece. Ne yapicam bilmiyorum
Yanıtı çok iyiymiş eşinizin:))Eşimde de bu durum var
Sürekli burnunu çeker yemek yerken
Sinir bozucu olur bazen bu ama elinde peçeteyle yemege devam ediyor simdilik
Hiç doktora gitmeyi düşünmedi
" dedem rahmetli de böyleydi " der yemege devam eder
Nefes ile ilgili bir sıkıntınız var mı
Anneannem 70 sonrası yaşadı bu durumu yemek yerken burnum akıyor deyince yok canım hasta oluyorsundur vs deniyordu
Sonra babam o yaşa geldi onunki de akıyor
Muhtemelen burun algısına bir şey oluyor yaklaşınca kokular savunmaya geçiyor
Siz tabii ki çok gençsiniz onlara göre bir de KBB tavsiye ederim burnunuz neye tepki veriyor diye bir de o kontrol etsin
Bnde deMerhaba herkese,
Evde kandida mantarı tükürük testi yaptım pozitif gözüküyor ama hem kadın doğuma hem dahiliye ye gittim. Gaita testi yaptırdım, muayane oldum. Doktorlar olmadığını söyledi
Kadın doğum doktoru hafif mantar gözüküyor deyip fitil verdi sadece. Ne yapicam bilmiyorum
Bn artık bir yere gidip ymk yemeye utanır olmuştum. Burnm yemeği bekliyor. Akıyor ve burnumun içide doluyordu.. Başımı kaldırsan karşımdaki her şyi görecek. Ve Bn hmn ilk bir kaç lokmadan sonra wc yolunu tutuyordum. İş yerinde bunu söylediğimde bna güldüler. Ve bir arkadaşda daha başladı... Bu ne yaaa senin gibi oldum. Böyle bir şey yoktu diyordu. Ne tatlı ne acıyla alakası var her şeyde. Bir yere gitmeden ztn duş almadan çıkmam burnumu temxker öyle çıkardım. Ama bir şey ye miyim.. Of of... Sonra ne yaptım mm... Ve bu sorunu ortadan kaldırdım. Şurda 9 aydır böyle bir durum yok. Unuttum.... Yani pisiklojik.... Ve artık yok öyle bir durum diye önemsemefim.. Ve takip etmedim. Takip etmiyşnce de beyin unuttu... Şimdi dağları yesem burnum akmıyor.Merhaba herkese,
Eşimde de bu durum var
Sürekli burnunu çeker yemek yerken
Sinir bozucu olur bazen bu ama elinde peçeteyle yemege devam ediyor simdilik
Hiç doktora gitmeyi düşünmedi
" dedem rahmetli de böyleydi " der yemege devam eder
Bnde de
Bn artık bir yere gidip ymk yemeye utanır olmuştum. Burnm yemeği bekliyor. Akıyor ve burnumun içide doluyordu.. Başımı kaldırsan karşımdaki her şyi görecek. Ve Bn hmn ilk bir kaç lokmadan sonra wc yolunu tutuyordum. İş yerinde bunu söylediğimde bna güldüler. Ve bir arkadaşda daha başladı... Bu ne yaaa senin gibi oldum. Böyle bir şey yoktu diyordu. Ne tatlı ne acıyla alakası var her şeyde. Bir yere gitmeden ztn duş almadan çıkmam burnumu temxker öyle çıkardım. Ama bir şey ye miyim.. Of of... Sonra ne yaptım mm... Ve bu sorunu ortadan kaldırdım. Şurda 9 aydır böyle bir durum yok. Unuttum.... Yani pisiklojik.... Ve artık yok öyle bir durum diye önemsemefim.. Ve takip etmedim. Takip etmiyşnce de beyin unuttu... Şimdi dağları yesem burnum akmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?