• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yiyemiyorum çok kötüyüm çok ...

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
aslında çok sık konu açıyorum belki ama affola...
38 yaşında biri ile beraberdim.ilk başlarda direkt evlenme amaçlı yaklaştı önceki konumda da anlatmıştım zaten sizlere.
sonra yaşayalım karar verelim gibisnden konuştu 6 aydır beraberiz ama ona karşı bir yanım güveniyor bir yanım güvenmiyor.
ben şu an evlilik düşünmüyoruım ama ilerde ne olur bilemem dedi.
bend e defalarca ona beni bırakma benden ayrılma ilerde benden ayrılır mısın dedim durdum.her seferinde yok dedi ama üzülme ayrılmayacsağız da demedi.
en son yine dedim beni ilerde bırakırsın zaman gelir ben başkasına aşık oldum der beni bırakırsın dedim bunu sen de diyebilirsin dedi ben demem dedim.
e ne istiyorsun sen ne dersen o olsun dedi.
bırakacak mısın beni dedim evet dedi.son sözün bu mu dedim evet dedi.
aslıda aynı memleketteniz ve durumalrımız elvlilik için çok müsait.
kendimi çok kötü hissediyorum.bana saygısı kalmadı gibi.her defasında onu yücelttim kültürlü bilgili biri bu durumu her defasında dedim sana bişey olursa kafayı yerim seni çoks eviyorum dedim.
ve ada bana sabahları mesaj atmıyor ebn atmadan günde bir kez arıyor ama bilmiyorum gelecek ne olur ne yapmalıyım birkaç saat önce konuştuk en son yazdıklrımı ayrıldık mı biz şimdi bilmiyorum onu da beraber gezi planlarımız vardı bir sürü şey..
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum...bana da yardım edin ne olur onu gerçekten sevmiştim o da bana ara ara sevdiğini söyledi ama bilmiyorum:KK61: :KK61::KK61:bana yol yorda gösterin.

Niye surekli ayrilacak misin birakacak misin dediniz ki.adam gayet dogru söylemis sende başkasına aşık olabilirsin diye.insan sevgilisine baskasina asik olur musun diye sorar mi?
Kendinizi bu kadar ezik durumlara sokmayin lütfen ya
Yasadiginiz seyin tadini cikarin.hemen evlilik olur mu ileride diye dusunmeyin.belki gercekten siz vazgecip istemeyeceksiniz

Eski konunuza ne yazıldıysa aynısı olmuş..geçen günde dedim adamın sizle evlilik düşüncesi yok..ya kendinize başkasıyla bir yol çizersiniz yada salyasümük ağlamaya devam edersiniz..hergün aynı şeyleri yazmanız adamın fikrini değiştirmeyecek..hiçkimse aşktan ölmüyor..adam kaçtıkça kovalıyorsunuz..bunu kendinize yapmayın.

Eğer sizin niyetiniz evlilik değilse sadece onunla geçirilen zamanlarsa o zaman sürekli soru sormayı bırakın . Gezin tozun . Herseye hazırlıklı olun . Yok benim niyetim evlenmek diyorsanız bu adamın sizinle evlenmek gibi bir niyeti yok daha içine sinen biri çıkarsa karşına evlendiğini görürsünüz olan zamanınıza olur benden söylemesi

Adamı tepenize çıkarmışsınız,bırakın o peşinizden koşsun.Tepside sunuyorsunuz kendinizi.Ağırdan satın biraz.O düşünsün bu kız benle evlenir mi diye.Ayrıca evlenmezse evlenmesin.Bulunmaz hint kumaşı mübarek.
ben bırakırsam o benim peşimden koşar mı ister mi beni :(

Senin konunu hatırlıyorum.Kafanı toparlaman lazim.Ayrılık konuşması yapmadıysanız devam edersiniz tabi.Ama sonunun evlilik olmaması ihtimaline de hazırlıklı ol.Bence önce kendine bi yol haritası ciz.
ayrılık konuşması yapmadık canım bırakacak mısın beni deidm evet ddi son sözün bu mu dedim evet dedi öyle kaldı kapattım ben de telefonu.hepsi bu işte.

aslında çok sık konu açıyorum belki ama affola...
38 yaşında biri ile beraberdim.ilk başlarda direkt evlenme amaçlı yaklaştı önceki konumda da anlatmıştım zaten sizlere.
sonra yaşayalım karar verelim gibisnden konuştu 6 aydır beraberiz ama ona karşı bir yanım güveniyor bir yanım güvenmiyor.
ben şu an evlilik düşünmüyoruım ama ilerde ne olur bilemem dedi.
bend e defalarca ona beni bırakma benden ayrılma ilerde benden ayrılır mısın dedim durdum.her seferinde yok dedi ama üzülme ayrılmayacsağız da demedi.
en son yine dedim beni ilerde bırakırsın zaman gelir ben başkasına aşık oldum der beni bırakırsın dedim bunu sen de diyebilirsin dedi ben demem dedim.
e ne istiyorsun sen ne dersen o olsun dedi.
bırakacak mısın beni dedim evet dedi.son sözün bu mu dedim evet dedi.
aslıda aynı memleketteniz ve durumalrımız elvlilik için çok müsait.
kendimi çok kötü hissediyorum.bana saygısı kalmadı gibi.her defasında onu yücelttim kültürlü bilgili biri bu durumu her defasında dedim sana bişey olursa kafayı yerim seni çoks eviyorum dedim.
ve ada bana sabahları mesaj atmıyor ebn atmadan günde bir kez arıyor ama bilmiyorum gelecek ne olur ne yapmalıyım birkaç saat önce konuştuk en son yazdıklrımı ayrıldık mı biz şimdi bilmiyorum onu da beraber gezi planlarımız vardı bir sürü şey..
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum...bana da yardım edin ne olur onu gerçekten sevmiştim o da bana ara ara sevdiğini söyledi ama bilmiyorum:KK61: :KK61::KK61:bana yol yorda gösterin.

valla bu kadar çok beni bırakacak mısın diye sorgulayan kadın terk edilir, bi dahaki ilişkinde bu hatayı yapma
adamın kölesi gibi davranıyorsun gel dese gelceksin git dese gitceksin, bence sen bırak bitmediyse bile
adam 40 yaşına gelmiş senle evlencek olsa evlenirdi, seni sevmiyor bence, kendini kandırma derim

senin özgüvenin çok düşük.

sürekli beni bırakacak mısın diyip duranı ben de bırakırdım.

ki özgüven düşüklüğü yüzünden terk edilmiş biri olarak yazıyorum bunları.

sizin ilişkiniz olmaz bence artık. adamın gözünde ezik biri gibi görünüyorsun. önce bi kendini toparla. üstüne düşme.

Back
X