yemekler

Kofte cesitleri hazir ev yapimi manti bulundurun patlican hazirlayip bulundurun yogurtlu kofte icin kofteleri hazirlayin birakin

Kizlar merhaba
Benim derdim yemek konusu. Çalışan biriyim bazen cumartesi bile çalışıyorum ve doğal olarak mutfağa temizliğe çok zaman ayiramiyorum bir yandan hamilelik derken çok sikintidayim. Bana haftasonları hazırlayıp buzdolabına atabilecegim yada günlük olarak yapabileceğim birkaç tarif fikir verir misiniz? Normalde yaptıklarım güzel olur yenir ama çeşitlilik yok malesef

Her gün ne yesek diye düşünmekten bıktım yine hergün yemek yapma vs derken çok zamanim gidiyor hiç dinlenemiyorum her tarafım ödem oldu.

Ben de yeni evliyim. Kış da öyle pek yapmazdım ama yaz geldiğinden beri yemek vs hiç düşünmüyorum. Hele hamile olsaydım herhalde hiç yapmazdım:))

Eşimle beraber karpuz, ekmek, kaşar, peynir, zeytin vs.. Bu şekilde atıştırıyoruz. Sonra çay demleyip kuruyemiş vs bir şeyler atıştırıyoruz duruma göre.

Bence yaz ayı olduğu için zeytinyağlı 1 çeşit yanına da atıştırmalıklar daha iyi olur. Tabii hamile olduğunuz için besleyici meyve, sebze hazırlayabilirsiniz kendinize.

Back