- 8 Mayıs 2016
- 221
- 229
- 33
- Konu Sahibi Seyyahzurnazen
-
Tahta en iyisi aslında ama spatulalar gerçekten çok kullanışlı oluyor. Plastik karışım olduğu için içindeli maddeyi direk dışarı veriyor malesef. Koku da bundan sebep.
Bende almayı düşünüyordum konunuzu görünce vazgeçtim artık en iyisi tahta sanırım
Zaten bunlar ilk ciktigi zamandan beri diyorum, istedigi kadar kaliteli vs olsun plastik yani. Tahta ve celik varken ne geregi var ki. Sahsen silikon kalip bile kullanmam, mis gibi eski usul kek kaliplari varken.
Kullanma bence sıcak yemeklere kullanmadım hiç ama sıcak bozuyo olmalıİçinde bırakmıyorum ama sadece karıştırmakla da tat bozuluyor maalesef. Acayip bir şey oluyor.
patates kızartırken silikon kaşık kullandığımızdan dolayı kızartma yağının köpürdüğünü fark ettik.onu fark edene kadar iki tenceremizden olduk.o kadar köpürüyor ki patatesleri görmek mümkün değil.iyi marka seçmek gerek galibaMerhaba arkadaşlar,
Daha sağlıklı diyerek aldığım silikon kepçe, spatula tarzı yemek servis takımının yemeklerin tadını bozduğunu farkettim. Yemek yaparken karıştırmak için de kullanıyordum, bu şekilde kullanmamak mı gerekiyor acaba? Var mı bu sorunla karşılaşan? Eşim sağolsun birşey demedi hiç, ben salçadan mı yağdan mı diye diye sonunda silikonlardan olduğunu anladım.
En sagliklisi tahtadir. Tahta bir set alın. Bulaşık makinasında değil elde yikayacaksiniz.Merhaba arkadaşlar,
Daha sağlıklı diyerek aldığım silikon kepçe, spatula tarzı yemek servis takımının yemeklerin tadını bozduğunu farkettim. Yemek yaparken karıştırmak için de kullanıyordum, bu şekilde kullanmamak mı gerekiyor acaba? Var mı bu sorunla karşılaşan? Eşim sağolsun birşey demedi hiç, ben salçadan mı yağdan mı diye diye sonunda silikonlardan olduğunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?