• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemeklerimden çıkan saçlarr

Yemek yaparken saclarınızı toplayın ya da basınıza bişi örtün. Denk gelmiş. Yani kusura bakmayın ama ben de denk gelsem ben de lavaboya koşardım, en tiksindiğim şeydir.

bende çok tiksinirim çıkan kendi saçım olsa bile gözlerim kızarır tiksintiden ama tiksinmek bi insanı herkesin içinde rencide etmeyi gerektirmez alır bir kenara koyarsın lavobona git gideceksen sonra yeiyosan da yeme hatta samimiyetime inanarak bana da söyleyebilirsin canım sende çok denk geliyorum dikkat et falan die ama kayınvalidem kayınpederimin yanında yok ben yemem öğğ falan gibi şeyler söylemeye hakkın yok mesafemi koyarım keyfime bakarım..

lütfen bu konudaki tüm yorumlarınızı esirgemeyin.
eşimizn benden 6 yaş küçük evli kuzeni var. sık sık görüşüyoruz arkadaş çevresi olmadığı içinevde çocuk bakmaktan sıkılıp bana sarıyor hep. neyse bende arkadaşlık yapıyorum arada ben giderim arada o gelir. ona her gittiğimde mutfakta beraber bişeyler hazırlarken yemekten saç kıl çıkar oda bana ayyyy nesnes saçın düşmüş yemeğee der öğürür lavaboya koşar. bi gün onlardayaken kayınvalidem ve k.validemin ablası da vardı sofrada ayyyy salatada saç var nesnes saçın düşmüş salataya dedi ben kıpkırmızı oldum. salatayaı beraber yaptık belki senin saçındır dedim o sırada lavaboya gitti. fazla şımarık yetişmiş bi kız herkesi tersliyo ve herkes alışmış onlara normla geliyo bu davranışları benim saçım düşmüşde olsa öyle söylenmez beni rencide ediyor hep. dün bize geldi annesiyle. patates salatası hazırlamıştım onlar gelince tuzunu yağını koyuyordum yanımdaydı oda tabaklara aktarırken saç gördük yine bu tabi lavaboya koştu hep saçların düşüyo seninde yüksek sesle ööğğğ ben yemem felan demeler beni yerin dibine soktu. bende dedimki ya anlıyorum seni düşmüş olabilir ama böyle söylenmez bende heryerde karşılaşıyorum bu durumla ama söylemiyorum ayıp çünkü dedim. ama bi yandan da çok utandım normalde hiç saç kıl çıkmaz ama hep o varken çıkıypr benim üsütüme kalıyor . dünün utancıyla gece uyuyamadım sabah ezanından beri ayaktayım çok utandım hakkımda ne düşüncekler diye. ya birdaha çıkarsa adım pasaklıya çıkar diye üzülüyorum

komplo kurmuş gibi gözüküyor :P şaka bir yana o geldiğinde birşeyler yapacağında başını bağla :)

bende çok tiksinirim çıkan kendi saçım olsa bile gözlerim kızarır tiksintiden ama tiksinmek bi insanı herkesin içinde rencide etmeyi gerektirmez alır bir kenara koyarsın lavobona git gideceksen sonra yeiyosan da yeme hatta samimiyetime inanarak bana da söyleyebilirsin canım sende çok denk geliyorum dikkat et falan die ama kayınvalidem kayınpederimin yanında yok ben yemem öğğ falan gibi şeyler söylemeye hakkın yok mesafemi koyarım keyfime bakarım..

Kendimi "öğürerek lavaboya koşan kuzen" gibi hissettim ahahahahah.

Tabi ki rencide etmem ben, ıyy ayyy öğğğ falan demem ama kibarca kalkıp en yakın wc ye koşarım :D

Benim kayınvalidenin yemeklerinden düzenli olarak saç çıkar. Salkım saçak saçlarını savura savura yemek yaparsa olacağı bu. Ben de daha hiç öğürüp sofradan koşarak uzaklaşmadım ama belki de yapmalıymışım. Çünkü kendisi bize geldiğinde aynı masaörtüsünü lekelenmediği için iki kez kullandım diye güzelce dalgasını geçti.

Sonra da bu kadına saygın eksilmesin işte.

Değil yemekteki saç, kıyafetlerimdeki saçımı bile toplarken çok fena tiksinirim, ama kimseyi toplum içinde küçük düşürmem, birinin kusurunu pervasızca açığa vurmak hem büyük günah hem ayıptır, o saçı ye daha iyi.

Siz o kız gelince özellikle saçınıza başınıza dikkat edin, dikkat ettiğinizi de misafirlerinize fark ettirin, kızı da mutfağa sokmayın mümkünse.

Kız zaten densizin tekiymiş anladığım kadarıyla, bir insan gerçekten kısır bile olsa nasıl uluorta kuzenine kısır der? Besbelli terbiyesi eksik, sizin üzerinizde üstünlük kurma çabasında.

Aslında bu kadar olay karşısında saçını yolup ona yedirmek lazım, kendi saçını tiksinmez sanırım.Hem keratindir, proteindir, candır saç:27:

Değil yemekteki saç, kıyafetlerimdeki saçımı bile toplarken çok fena tiksinirim, ama kimseyi toplum içinde küçük düşürmem, birinin kusurunu pervasızca açığa vurmak hem büyük günah hem ayıptır, o saçı ye daha iyi.

Siz o kız gelince özellikle saçınıza başınıza dikkat edin, dikkat ettiğinizi de misafirlerinize fark ettirin, kızı da mutfağa sokmayın mümkünse.

Kız zaten densizin tekiymiş anladığım kadarıyla, bir insan gerçekten kısır bile olsa nasıl uluorta kuzenine kısır der? Besbelli terbiyesi eksik, sizin üzerinizde üstünlük kurma çabasında.

Aslında bu kadar olay karşısında saçını yolup ona yedirmek lazım, kendi saçını tiksinmez sanırım.Hem keratindir, proteindir, candır saç:27:

evet terbiyesi eksik ailesinden de kimseninde bu kızı eğitmeye niyeti yok. aile içinde ortamda aileye yeni girmiş geline mesela laf sokar dalga geçer gibi konuşur. yeni gelin tabi kıpkırmızı bişey diyemez. ve orda bulunan aile büyükleride bu kıza sus ne biçim konuşuyosun terbiyesiz özür dile filan da demez. herkes sessiz kalır onun terbiyesizliği karşısında. ben arada dokunduruyorum ayıp ne yapıyosun öle dye ama hiç bi faydası yok bu kız çok arsız...

nesnes sen saçını filan topladığını, dikkat ettiğini yazmışsın
yani sürekli böyle olması bile dikkat çekici
bence kız sana komplo kuruyo
hem çıkan saçları gördün mü hiç
görmediysen uyduruo bile olabilir

bence böyle şımarık ve kaprisli dengesiz biriyler görüşmeyin unutmayın o size muhtaç siz ona değil
çünkü o evde çocuk bakmaktan sıkılıp size sarıyormuş siz onu değil, o sizi alttan alsın , birde hiç kimse için canınızı sıkmayın sıkmalarınada izin vermeyin
madem yemek yaparken saçınızı topluyorsunuz ee o zaman sizin saçınızın yemeğe düşme ihtimali yokki büyük ihtimalle onun saçıdır
yemekten kıl çıkınca o bağırıp öğğğ falan dediği zaman neden cevabını vermiyorsunuz
bir daha aynı olay gerçekleşirse bence sizde onu suçlayın benim kafamda bone var hep bendenmi dökülüyor senden dökülmüş olmasın deyip ondan önce siz kızıp lavoboya koşun

cnm ya kıyamam:)seni üzen insanla vakit geçirmek kendini yıpratmak zorunda değilsin
ya neler neler okuyoruz normalde çıkmıyo demişşin belkide seni kıskanıyor o iliştiri veriyo
yemeklerin arasına kadın kısmı yapar:52::52:
beklerim yani hiçte sasırmam:D

ayneen katılıyorum sana her seferinde o olduğunda saç çıkıyosa kasıtlı bişey var burda 1 olur 2 olur her seferinde de olmaz ki kuzenimin eşi pazates kızartmıştı içine saçı düşmüştü ben kendisine bile söylemedim kimseye çaktırmadan aldım tabaktan kimse görmedi bile

evet terbiyesi eksik ailesinden de kimseninde bu kızı eğitmeye niyeti yok. aile içinde ortamda aileye yeni girmiş geline mesela laf sokar dalga geçer gibi konuşur. yeni gelin tabi kıpkırmızı bişey diyemez. ve orda bulunan aile büyükleride bu kıza sus ne biçim konuşuyosun terbiyesiz özür dile filan da demez. herkes sessiz kalır onun terbiyesizliği karşısında. ben arada dokunduruyorum ayıp ne yapıyosun öle dye ama hiç bi faydası yok bu kız çok arsız...

Bu yaştan sonra siz de eğitemeyeceğinize göre en doğrusu bence görüşmemek, şayet cidden size bu şekilde komplo kurup iftira atıyorsa cidden tehlikeli bir insan demektir, hem de koskoca kadın hatta bir anne. Küçük falan diyorsunuz ama yaşı 20yi geçmiştir hiç değilse.Bu gün saçı bahane edip sizi milletin içinde rezil etmeye çalışan, kocanıza uluorta çok afedersiniz, kısır deme cüretine sahip birisi, hızını alamayıp da yarın kim bilir ne yapar, ki siz de boyun eğmeyip haddini bildiriyorsanız içten içe size daha da kinlenir.

Hic cekinmeyin gerekli cevabi usulunce verin veya o konusmaya basladiginda hic muhattap almayin:)
yemeginizden sac cikmasi sizin temiz olmadiginiz anlamina gelmez sadece dikkatlli olmaniz yeterlidir.

Bana garip gelir oldum olası saçtan iğrenen insanlar. Saç yahu bu, normalde okşarız, oynarız, yemekten çıkması neden bu kadar mide bulandırır anlamam. Benim yemek konusunda tek takıntım uzun tırnaklı insanların elinden birşeyler yemekten hoşlanmamam, çünkü ne kadar temizlenirse temizlensin tırnak aralarının mikropsuz olacağına inanmıyorum. ki yine de iğrendiğim durumlar da ay senin tırnakların ne pis yemeğini yiyemem ben senin diyip tuvaletlere koşturmam. Belli ki pek iyi niyetli değil bu tanıdığınız. Sizin saçınızdan önce gitsin kendi içinin temizliğine baksın bi.

yaptığı terbiyesizlik bence. ailesininde sessiz kalmsı ayrıca ilginç. benim kızım insanlara karşı gözümün önünde böyle terbiyesizlik yapıcak bende susucam sonrada anneyim ben dicem öyle mi? onu yetiştirenlere yazık bence. zaten demişsin arkadaşıda yok diye. e tabi arkadaşı olmaz kim böle biriyle arkadaşlık yapar ki...

lütfen bu konudaki tüm yorumlarınızı esirgemeyin.
eşimizn benden 6 yaş küçük evli kuzeni var. sık sık görüşüyoruz arkadaş çevresi olmadığı içinevde çocuk bakmaktan sıkılıp bana sarıyor hep. neyse bende arkadaşlık yapıyorum arada ben giderim arada o gelir. ona her gittiğimde mutfakta beraber bişeyler hazırlarken yemekten saç kıl çıkar oda bana ayyyy nesnes saçın düşmüş yemeğee der öğürür lavaboya koşar. bi gün onlardayaken kayınvalidem ve k.validemin ablası da vardı sofrada ayyyy salatada saç var nesnes saçın düşmüş salataya dedi ben kıpkırmızı oldum. salatayaı beraber yaptık belki senin saçındır dedim o sırada lavaboya gitti. fazla şımarık yetişmiş bi kız herkesi tersliyo ve herkes alışmış onlara normla geliyo bu davranışları benim saçım düşmüşde olsa öyle söylenmez beni rencide ediyor hep. dün bize geldi annesiyle. patates salatası hazırlamıştım onlar gelince tuzunu yağını koyuyordum yanımdaydı oda tabaklara aktarırken saç gördük yine bu tabi lavaboya koştu hep saçların düşüyo seninde yüksek sesle ööğğğ ben yemem felan demeler beni yerin dibine soktu. bende dedimki ya anlıyorum seni düşmüş olabilir ama böyle söylenmez bende heryerde karşılaşıyorum bu durumla ama söylemiyorum ayıp çünkü dedim. ama bi yandan da çok utandım normalde hiç saç kıl çıkmaz ama hep o varken çıkıypr benim üsütüme kalıyor . dünün utancıyla gece uyuyamadım sabah ezanından beri ayaktayım çok utandım hakkımda ne düşüncekler diye. ya birdaha çıkarsa adım pasaklıya çıkar diye üzülüyorum

Birdahakine yemek yaparken başını iyice tülbentle ört. Kıl çıkarsa "canım benim saçım olamaz başım bağlıydı senin saçındır." dersin oda ona yeter :47:

öyle ortalıkta söyleyip başkalarının da iştahını kaçırmak çok ayıp. ben asla demem, alır atarım kenarından köşesinden yerim. gerçi üniversite yurtlarında alıştım içinden çıkanı atıp geri kalanı yemeye devam ediyordum genelde. (iğrenç değil açtım :))

benim de saçım bazen düşer hep de eşime denk gelir. o da "canım ayrı bir tabakta sunarsan daha iyi olur saçlarını, istediğim kadar yerim" diye iğrenç esprisini yapar ben de gülerim :)))
kısacası asla ortalıkta söylenmemeli bence. en kötü yalnızken söylenmeli bişey varsa bile.

bence kendisi bilerek her seferinde kendisi koyuyordur....amacı sizi rezil etmektir her ne olursa olsun en iyisi birbirinize gidip gelmemek....böyle devam ederse sizin psikolojiniz alt üst olur.....böyle şımartılmış biriyle asla muattap olmam....

Saçınız aynı tonlardaysa saçını boyat acilen:1:, saç fırçanı da ortalıkta bırakma ya da temizle. Bu kadar saçın üst üste çıkması hayra alamet değil. Üstelik de eşarbın içinden. David Copperfield değil ya saçların.:19:

Back
X