• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemeklerimden çıkan saçlarr

mümkünse bayanı mutfaga sokmamaya calısın herseyi önceden hazırlayın ikramıda hızlaca yapıverin mutfagınıza girmesin bide böyle deneyin:28::28::28::28::28::28::28:

bu kadar tesadüf fazla değil mi:26:arkadaşın kendi saçını yemeğine atıyor olmasın.başka zaman olmuyor o varken oluyor deyince aklıma ilk bu geldi de:23:saç telini yemekte görmek her insanın midesini bulandırır ama insanlık hali olabilir kendini bilen bir kiş böğürerek lavaboya koşmaz:20:bu tepki de çok abartılı bence sen bu arkadaşlığını bir gözden geçir bana bu kadın hiç iyi niyetli gelmedi:19:

allah allah ne hikmetse o yokken kıl çıkmıyor o gelince yemeklerde kıl oluyor
bence size içten içten kinmi duyuyor ne bazı insanlar böyledir çekemediği kişilere böyle zarar verdiğini düşünüyor
bence akrabanız olan bayan kendini böyle tatmin ediyor ve sizi sorumsuz pasaklı durumuna sokuyor
:26::50:

mutfağa sokmayın eşinizin kuzenini bence artık.o gelmeden herşeyi hazırlayın.aksilik ya olur bazen ama hep eşinizin kuzeni varken denk gelmesi garip geldi bana.

konuyla alakası yok ama bahsi geçtiği için merak ettim
neden çocuk sahibi olmak isteyip, olamadığınızı paylaştınız?
bence bu çok hassas bir konu ve herkesle hatta mümkünse kimseyle paylaşılmaması gereken bir durum (dr. hariç)
çünkü densiz ve kendini bilmez insanların şaka yada gerçek olarak söylediği herşey sizin psikolojinizi olumsuz etkiler
hiç gerek yok böyle bilgilerin yayılmasına bence ....

üzülme üz bence:51:

lafinin altinda kalma simariksa hattini bildir , neyani hep o geldiginde ona mi deng geliyor hic inandirici degil,hem ne hakki var millet icinde öyle tavirlar sergilemeye seni rendice etmeye , olabilir ama bu kadarida tuhaf yani bence seni kucuk dusurmeye yada aklindan ne geciyor ona calisiyor , sana iyi gelmeyen insanlari hem cevrende neden tutuyorsunki , bidakine iyi onlemli ol koz vermeden ev sahipligini yap hattini bildir hatta birde guzel laf cak:)) simarik hatuna:46:

e sizde yemek yapacakken önce bir güzel saçınızı toplayın örtün.sonra gidip üstünüzü değişin hanii üstünüze düşmüş saç olabilir oyüzden.Sonra yemek yapın.yada o kişi gelmeden hazırlayın yemekleri.Banada çıksa saç , bnmde midem bulanır yemem.ama bassbas ta bağırmam.ilk kez olmamış.sizde ona göre önleminizi lın.yukarıda dediklerimi yaparsanız yararı olur.:34:

Benimde en tiksindiğim şeydir kıl. İster kendi saçım isterse başkasının saçı olsun farketmez:26: İnsanlık hali istediğin kadar dikkat et çıkıyor ister istemez arada da olsa :(( Hatta birgün kayınvalidemdeyiz hepimiz sofrada mantı yiyoruz ve benim mantının içinde kıl :( Allahım dedim napsam kalksan olmaz ne oldu falan derler die, çaktırmadan kılı içinden aldım o mantıyı yedim ama bana sorun nasıl yedim:17: Birde tiksindiğiniz şeyler nedense hep sizi bulur en çokda beni heralde.:18::18:

eğer gerçekten sizden düşüyorsa iğrenmesi çok normal
siz de yemek yapmadan önce saçınızı toplayın üstünüzdeki saçları temizleyin böylece düşmez.
ben de çok iğrenirim ve açıkçası söylerim ki bir daha ki sefere dikkat etsin diye
ama siz dikkat etmektense kızı suçluyorsunuz, belki başka zamanlarda da oluyor ama diğerleri size söylemiyor ya da farketmiyor
bu iş öyle şakaya gelmez hakikaten insanda iştah kalmaz, şuan bile midem kalktı düşüncesi bile korkunç

Eşinin kuzeni,hakikaten görgüsüz ve patavatsız birisiymiş.
Fazla samimiyetten maraz doğmasının da canlı bir örneği...

Sofrada,tabaktan saç-kıl çıkarsa gösterilmez.
Değil akraba evinde,restoranda bile yapılmaz.
Sofradaki diğer kişilere karşı ayıptır herşeyden önce.

Kısır olayına hiç girmiyorum bile.
Bence mesafe koymanın zamanı gelmiş de geçmiş çoktan.

yemekten kıl çıkması iğrenç bir şey tabi ben kendi saçımdan bile tiksinir yaptığım yemeği yiyemem o yüzden yemek yaparken üstümü başımı silkelerim başımı örterim.ama birisinin yemeğinde kıl görsem tepki veremem aksine belli etmem utanır diye. eşinizin kuzeni de bence bilerek aşırı tepki gösteriyor sizi rezil etmek istiyor.o geldiğinde dikkat edin kendisimi atıyor yoksa sizi rezil etmek iiçin:44:

Bigün bütün komşular bize gelmişti tabi o zaman 15-16 yaşlarındayım.
dede vardı bi tanede.
Yemekte oturuyoruz.
Öksürdü tıksırdı
Bakıyorum ama napıyo diye..
yemeğin ortasında..takma dişini çıkardı..kaşığın ucuyla yemekleri aldı yedi..ve geri taktı dişlerini..
Ömür boyu unutamam o anı..yemekte şok içinde kalmıştım ve bişey yiyememiştim.
Çoğu kişide yemedi zaten. Diğerleride pek önemsemedi heralde bilmiyorum geçmiş gün.
Yani yemekten kıl çıkması o günden sonra bana basit gelir oldu:27::27:
Bu olayı niye anlattım bilmiyorum anlatmasamıydım keşke neyse anlatmış bulundum:27:
işin özü annem öğürerek kalkmadı sofradan misafirdir diyesonradan günlerce hasta oldu.:27:
kıl neymiş bee:27:

Bigün bütün komşular bize gelmişti tabi o zaman 15-16 yaşlarındayım.
dede vardı bi tanede.
Yemekte oturuyoruz.
Öksürdü tıksırdı
Bakıyorum ama napıyo diye..
yemeğin ortasında..takma dişini çıkardı..kaşığın ucuyla yemekleri aldı yedi..ve geri taktı dişlerini..
Ömür boyu unutamam o anı..yemekte şok içinde kalmıştım ve bişey yiyememiştim.
Çoğu kişide yemedi zaten. Diğerleride pek önemsemedi heralde bilmiyorum geçmiş gün.
Yani yemekten kıl çıkması o günden sonra bana basit gelir oldu:27::27:
Bu olayı niye anlattım bilmiyorum anlatmasamıydım keşke neyse anlatmış bulundum:27:
işin özü annem öğürerek kalkmadı sofradan misafirdir diyesonradan günlerce hasta oldu.:27:
kıl neymiş bee:27:

Oyyyy kabus gibi ahahaha fırcalasaydık dedenin dişlerini bir de :)

Saç konusunda çok hassasummmmm :) Öğürmem falan ama kibarca kendimi lavaboya atarım :)

ayyy çok kötüüü okurken hayalimde canlandı resmennn ıyyyy:2: bir kaç gün yemek yiyemeyeceğim sanırım :9:

bir degil iki degilse bir onlem alman gerekiyor .. demekki saclarin dokuluyor.. arkadasin yaptigi terbiyesizlik ama.. her ne olursa oyle davranmamasi gerekir.. ama takma kafaya.. basit kisiler, basit davranirlar!

sahsi fikrim ben de yemekten sac kılı cıktıgın da cok tıksınırım .
benım de hıc tahammul edemeyecegım bırseydır ama ,asla
bunu yansıtmam .hele kı ayyy mıgdem bulandı oggg bogg
kaba saba hareketlerle hıc yanstımam .o yemegın ıcınden cıkan kıl
kadar ıtıcıdır o boogrup ogrenler .boyle kaba saba ınsanlara da
gercekten uyuz olurum .onun ogrup bogurmesınden
sızın de ıyıce ıstahınız kacar.adam da ıstah mı kalır yaa .ne hakkı var kı
ınsanları boyle tıksınc harekeltler yaparak rahatısz etmeye .
benım basıma boyle bırsey gelse eger ,
ıllakı tıksınırım ama bunu da kesınlıkle bellı etmem ev sahıbıne .
kuzenınız sureklı ögrupp bogrup dıkkat cekıcı hareketlerı yapmasının
tek sebebı olur benım gozum de,yemekten cıkan kıl kesın ona aıttır .
ıhaleyı sana yıkmak ıcın show yapıyor hanımefendı .:57:

Son düzenleme:
Back
X