yemekten sonra aşırı şişkinlik

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Arkadaşlar merhaba, sabah çok kahvaltı yapmaya vaktim olmuyor, 1 muz 1 neskafe içebiliyorum. Öğlen yemek yiyorum işyerinde ki böyle yağlı ağır şeyler değil genelde evden getiririm. Ama öğleden sonra aşırı şişkinlik yaşıyorum kıyafetler belimi sıkmaya başlıyor, şu an bile zor nefes alıyorum şişkinlikten. Kilolu değilim, kilom normal. Bu durumu yaşayan var mı?

Ben uzun yıllardır aynı sıkıntıyı yaşıyordum.
Doktora gittim,bir kaç öneri ve ilaçla nihayet düzeldi
ama hayatınızda değişiklik yapmanızı öneriyorlar ve gerçekten yapınca düzeliyor.

ama hayatınızda değişiklik yapmanızı öneriyorlar ve gerçekten yapınca düzeliyor.
rica etsem teşhis ve doktorun önerilerinden kısaca bahsedermıisinz..ben gittim ama ilaç verdi bir süre sonra ilaçda fayda etmiyor..şişkinlik insanı çok rahatsız ediyor

Daha ayrıntılı anlatır mısınız rica etsem neler yaptınız nasıl düzeldi inanın başıma ağrı çıkıyor şişkinlikten kalkıp gezince sıkıntı yok ama oturunca başlıyor ve işim oturarak çalışmak zorundayım

rica etsem teşhis ve doktorun önerilerinden kısaca bahsedermıisinz..ben gittim ama ilaç verdi bir süre sonra ilaçda fayda etmiyor..şişkinlik insanı çok rahatsız ediyor
Teşhis yok,sorun yokmuş çünkü benden başka.
Film falan her ne ise adı ondan çekildi.
Az ve sık yemek,yavaş çiğnemek,hareketi arttırmak,az yerim ama yavaş yiyemem,çok çiğneyemem,midem bulanır çok çiğneyeni görünce bile.bunları yapabilmek için hala zorluyorum kendimi.
En ve en önemlisi canınızı sıkan konudan,kişiden uzaklaşmak,uzaklaşılamıyorsa da sakince çözmeye çalışmak.
verdiği ilaç fazla havanın atılmasını sağladı,dediği değişiklikleri yaptıkça da çok şükür çok daha iyiyim.Bu değişiklikleri kalıcı olarak yapmak zorundasın ama.
İlaçlara devam etmiyorum.

Vücudunuz ile uyumsuz bişey alıyorsanız demek ki.

Gluten ben de şişkinlik yapıyor mesela. Ekmek, makarna vs yemeden deneyin bir de bakalım aynı şişkinlik yarın da olacak mı?

Süt ve süt ürünlerini ya da mayalı ürünleri tolere edemiyor olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…