Yemekteyiz - Show Tv

çok pratik hızlı hanım neden 4 çocuktan sonra kilo almadığı belli...marifetli titiz bravo valla...ama o mutfaktada i,nsan dezenfekte olur yani:)))

murtak çok güzel yahu bende o mutfak olcak hiç çıkmam
kocamı batırırım valla
yimek yapmaktan tabi
kettle da çok hoş bayıldım bayıldım :asigim:

kızlar topikte epey kalabalığız

gerçekten harika bir mutfak alet edevatta çok güzel

Adıvar, ada, arzu-ela, asminyes28, Egem+, gonca2206, menemenli, nereus, nisandahazan, sblue, teknolog, _sena_

:lepi:İşte yemekteyiz farkı:lepi:
İşte neden bu programın tutulduğunun sebebi

hay allahım ya mükerreme bakın rakibim olamaz dio sevda için yaşı itibariylemiymiş :mymeka: akıl yaşta diil başta mükkerrem hanım

Sevda benim rakibim olamaz yaşı küçük diyor.Ne kompleksli kadın be..Bu yaşa geldin ama görgüsüzlüğün dik alasını yapıyorsun.Bunca sene hiç mi geliştirmedin kendini be kadın !!!kötükedihüso Eşek 10 yıl geçse,üniforma da giyse gene eşektir..

hala yaşım büyük o olamaz diyo
ne alakası var yahu yaşla
yaş değil hatun lezzetler konuşuyo
yaşı büyük olan dahamı lezzetli oluyo yemekleri
hayret bişi cık cık cık

ya hazır salçaları böyle kavurmadan koymyorlarmı üüüüff hiç sevmem gök tadı geliyor ozaman. sevdaa hanııım sevda hanııım

guzel yemek yapıyo menüyüde begendım
mutfagıda cok hos bence kaydirigubbakcemile5
sütlaclar yandı olur o kadar gamyoncuiremsu
kadın yemeklere nası baharat koyacagını sasırıyo haklı olarak benneyaptımki

sevda hanım çok tertipli ve düzenli çalışıyor...bence 1. liği hak ediyor ama galiba olamadı..salih bey yorum yaparken sevda hanımın 1. olmasını isterdim diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…