Yemekteyiz - Show Tv

bence sevda birinci olabilir ya da sevda da mükerrem ve mirsad gibi aynı puanı alabilir.çünkü baya şaşırılıyor sonuca....bu hafta ki yarışma çok garip bence resmen yemek yemeğe değil birbirlerini yemeğe gelmişler...

ayrıca o kadar kendilerine güveniyorlar,daha yemeğe tuz koymayı bile beceremiyorlar,unutuyorlar...hiç öyle şey olur mu yaa

sevda da şaşırıyordu banu da bence sevda 1. olacak ona şaşırıyor banuda sonuncu olacak o da ona şaşırıyor.ay gıcık oluyorum mükerreme o konuşmasın hiç sevmiyorum yorumunu 1. de olamaz inş yemekleri ağzından çıkarıyor iğrenç kadın bir de eleştirilince yine kötü yemek olursa yine çıkartırım diyor.o yemeği yapan insanlarda hiç mi ağız tadı yok sanki nasıl o kadar kötü yemek yapabilirler ki bence çok abartıyor

Sizi bilmem ama ben şu Mükerrem Bey'e (!) sinir oldum. Dün geceki o pozları çok ukalaca ve nezaketsizdi. Kendi gecesinde ne kadar dağınık, düzensiz ve özensiz olduğunu gördük. Üstelik haksız eleştiri de almadı. Bu da şov yapanlar kervanına katıldı.
Banu'yu beğeniyorum. Yemeklerini bilmem ama çok samimi ve mantıklı buluyorum konuşmalarını. Ayrıca yol yordam bilen ve son derece esprili bir kişiliği var.

mükerrem hanımdan sonra salih beyin alışverişi çooookk mütevazı oldu......kullanacağı kadar malzeme adlı ...alkııışşşşş

sevda birinci olsun isterdim ama çok zengin ihtiyacı yok
yada mükerem ve mirsad bey parayı paylaşabilir puanları eşit sevda ona şaşırmış olabilir bakalım

gerçektende çok hoş hazırlanmış bir sofraydı ve temizdi herşeyden önce yemek yapımı
mükerrem gibi yerlerde gezinmedi yufkalar
yanlız
terlemesi beni biraz yemeklerden soğuttu
yanlış anlaşılmasın pis yaptıu demiyorum ama terlemesinden dolayı tiksindim bir parça..
ayyy hele banu hanıma özgü namal , sevdaya da cansu dere dediler ya..
koptum..
banu mini mini ama özgü daha ufak ve esmer bir kız..
nerden buluyorlar böyle saçma laflarııı..

neyse sevdayı da göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…