Yemekteyiz - Show Tv

dishe senin tarhana un tarhanasımıyoksa bu programdaki gibi önce kuru olandanmı :uhm:

hatun kızımız son olarak faruk abinin getirdiği çiğ köftelerin tadına baktı...maşallah diyorum kendisine..ayrıca hikmet beye de zıkkımın kökünü ye demek istiyorum çok içimden geldi nolur tutmayın beni =)))

ay kendısı saygı nedır bılırmıs gıbı saygı beklıyor ınsanlardan:mymeka:
ukala:dilcikar:

goz zevkınden bahsedıyor bırde..:dilcikar:
mılyonlarca kısının suan goz zevkını dusunuyormus gıbı:roflol:
uyuz yaa

ben egelıyım..
ama bende sarımsaklı yaparım tarhanayı..
cok da lezzetlı olur şakkıdı
Ben de öyle severim..Sarımsak daha bir lezzet katıyor..Ben müsait olan her yemeğe sarımsak dövüp ilave ederim...:asigim: Çok lezzetli olur...
dishe senin tarhana un tarhanasımıyoksa bu programdaki gibi önce kuru olandanmı :uhm:
Biz egede un tarhanası yaparız hep canım..oradaki gibi kıtır tarhanayı bilmeyiz pek....:sm_confused:

aynen bende..:lepi:
bır tarhana ve tavuk asla sarımsaksız dusunemem..
tavuk sotenın olmazsa olmazıcokacimcoook

goz zevkınden bahsedıyor bırde..:dilcikar:
mılyonlarca kısının suan goz zevkını dusunuyormus gıbı:roflol:
uyuz yaa

:roflol::roflol:

biri şu hikmete susuturucu taksın ne oluur
sebil mi zibil mi nedr o kızı hiiç konuştrmasnlar
saygız o kadar kişiyi nasıl sustrdu
sen saygıyı öğren önce bir büyük konuşunca küçük susarklava:

dusmuyor kı elıme soylelerı..Çok üzgünüm çoook
yontup sekıllendırıyım..delikafadulden
harbıden sınır harbı kız yaa..:mymeka:

19 yaşındaki kız aynen şöyle diyo
çok kötüyddddüööuuu çok yağlıydddıooooüü
bi tuhaf konuşma tarzı ya :))

birbirlerini yemekten, önlerindeki yemeği yemeye fırsat bulamayanların programı. *

-birbirimizi yemekteyiz

alıntıdır:)

Son düzenleme:
bizdede un tarhanası var bende sarımsak koyarım

ayrıca kızlar bu hikmetin masasınıda menüsünüde merak ettim
adama bak yaa :mymeka:

veterner kız diilmiş şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaa ah birde konuşsa.............hehehehehehe
kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:

bizdede un tarhanası var bende sarımsak koyarım

ayrıca kızlar bu hikmetin masasınıda menüsünüde merak ettim
adama bak yaa :mymeka:

ev hanımı yaa o..kaydirigubbakcemile3
ay pardon ev beyı..delikafadulden
evın tum ıslerını kendısı yapıyormus alıskındır..-tatlicadiarzu-
o gunu merakla beklıyorum..:lepi:

anam bu nasıl kızdır yaa püffff sebil mi selvi neyselaelaelaelaelaenaniknaniklülülülülülü
adanalı dizisindeki adanalının dediği gibii gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol:

yemek yapan fatmada az aç göz değilmiş haaaaacokacimcoookcokacimcoook:roflol::roflol:

yerin kulağı vardır haber ajansının geçtiği bir haberle damak tadımızın gerçekten bozulmak istendiğini bildirmek isterim.

gün itibariyle konuşmuş olduğum bir adanalı beyden almış olduğum haberler gerçek anlamda yüz ekşitici ve mideye kramp verici cinsten. bu bey yarışmacıları tanıyor ve dedikleri de harfiyen doğrudur. illa ki referans isterim diyenle de tanıştırırım.

efendim gelelim haberlerimize. adana grubu her ne kadar eleştirsek de çok özenle ve büyük bir polemik beklentisiyle seçilmiş ve çekimler sırasında da özenle manüple edilmiş. yarışmacı hanımlara mümkün olduğunca açık giyinin direktifi verilirken, ilk gün yarışmacısı faruk bey'e de arap giysisi ve şalvar giymesi yolunda zorlama yapılmış ve yemek sonrası tasavvuf müziği yapan grup da yapımcı tarafından bulup buluşturulup getirilmiş.

manzarayı görüyoruz değil mi? ablalar kol , bacak açık gelecek, hacı abi hışımla bunlara saracak, tasavvuf müziğini duyan açık giyinmiş ablalar da bunlara laf edecek falan. rating rating...

beklenen olmadı neyse ki. türk kadını gerektiğinde açtığı poposunu örtmeyi bildiğinden, ilahileri dinlerken bacaklarını şallarıyla örterek, beklenen hır ve de gürü gerçekleştirmemişlerdir. adanalıları bu anlamda takdir etmek gerekiyor. tuzağa düşmemişler.

bakalım daha neler olacak. yarışma birincisini de biliyorum ama bakın onu kesseniz söylemem .

alıntıdır:)

Son düzenleme:
ya.fatma.hanımı.görüyomusunz.sanki.kadın.gıtlıkdan çıkmış gbi
saldırıyor herşeye resmencokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…