Yemekteyiz - Show Tv

ya canım nikada böyleydi ama bu kıza güzelliktede kalitede 1000 basarhihoyyythihoyyythihoyyyt

fatoşcum beceremedıgın seyı nıçın yapıyorsun becer ozaman.ben sana bı akıl vereyımmı dıyo bıde akıl varmıkı onda

Ay Allahım yaaa şu kızı bi akşamdan suya yatırılmış ıslak meşe odunuyla bir dövsem de rahatlasam yaaaaaa.........
Aaaaaaaaaa.... saçımı başımı yoldurdu valla yaaaa.....

o nika da azdaolsa görgü vardı bnda o da yok
az önce vejeteryan bile diyemedi:roflol:
veterinr gbi bişey dedi:1rolleyes:

Ay Allahım yaaa şu kızı bi akşamdan suya yatırılmış ıslak meşe odunuyla bir dövsem de rahatlasam yaaaaaa.........
Aaaaaaaaaa.... saçımı başımı yoldurdu valla yaaaa.....

tek kelmiyle süpersin aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka:klava:

ya izlemiyim dedim ama baktım seyredicek bişi yok açtım yine..fatoşunda yaptığı işmi yani..patlıcan kebabı..yanında tavuklu pilav!!!! tarhanası da su gibiydi belli yani..pasta dersen hazır pasta..yani kek hazır,şanti hazır..meyve hazır sür üstüne şantiyi,süsle ahanda pasta..salataları dışında fos bana göre..3 veriyorum :)))

Ay Naren sen de allahaşkına sözlükten okuyup okuyup gelip buraya birebir aynısını yazma yaaa... aaaaaaaa.....
Kendi fikrin yok mu senin güzelim?

Ben gideyim en iyisi valla daha çok sinirlendim şimdi... tööbe töööbeeee kaydirigubbakcemile

iyikide fazla konuşmuyosun be güzelim.masanın en küçügü oldugu için fazla konuşmakta istemiyomuş bababababa

karnım hiç doymadıcokacimcoook
çorbayı bitirdimcokacimcoook
veteriner delikafadulden:roflol::roflollduğum için kebabı yiyemedimlülülülülülülülülülülülü

yarın
zibil show izliyeceğiz
bnce ekranda bu program şiddet ve saygszlık içeriyor logosunu koyrlrsa çok güzel olcak:mymeka:

ben bu adana bölümlerini izlemeyi düşünmüyorum artık.bu kadar abartılı oynanmaz.
istanbul çekimlerinden kopyaları almışlar,abartmışlar nasıl oynayacaklarını şaşırmış durumdalar.umuyorum haftaya yine adanada falan çekmezler.
hepsi çok itici.seçmece almışlar sanki:uhm:
esmer olan çok bilmiş ve hikmet denen o boş konuşan adama tahammül edemedim ben 10 dk izledim bugün ve kapattım.
içim sıkıldı resmen.
istanbulda kalacaktı bu yarışma kesinlikle.

terbıyesız..
kadının masadan kalkmasını soyluyor bırde..
aıle terbıyesınden yoksun :mymeka:

terbıyesız..
kadının masadan kalkmasını soyluyor bırde..
aıle terbıyesınden yoksun :mymeka:

evet yaa.. ben de sinir oldum.ne edepsiz kızmış..bu kadarını da beklemiyordum..güzelmişmiş...git önce o alltan üstten köpek dişlerini sonrada o kaba saba davranışlarını törpület :mymeka::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…