Yemekteyiz - Show Tv

çok hklısın canım
aslında iyi kadın
sırf para için bişeyler yapmaya çalışıyo
ama herseferinde yüzüne gözüne bulaştırıyo
buda onu çok sevimli yapıyo:roflol:

bence hiç devimli değil.:dilcikar::dilcikar:herkese bahane buldu kendi ne yapacak bakalımm:mymeka::mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay tv yi kapatcam bu kadının yüzünden gerdi beni...çok konuşuoo çok bilioo
kendini ne sanıo acaba bakalım neye benzeyecek yaptıklarıı..
uyuz kadın
antipatik
kaprisliiii
şımarıkk

adamı da ezip durdu, ben bilirim ben yaparım diye

:roflol::roflol::roflol::roflol:
adam tek laf etmedi kadının yanındaaalülülülülülülülülülülülü:roflol:

yaa bu Funda bu akşam neye benzemiş böööle??:uhm:vıyyy dıkandım vallahidelikafadulden

ben sevdim bu sebahat i
çok komik herşeyi eleştirdiği gibi kendinide eleştiriyor şişkoyum yaprak sarmam dolma gibi parmaklarımdan kalın oldu diyo
ben en çok fundayı kapıda görünce korkup bağırıyor o haREkete bayıldım
funda nasıl olmuş öyleeee:roflol::roflol:

Funda da dikkat cekmek icin sekilden sekile giriyor garibim, makyaji, lens, giydikleri
resmen ben burdayim diyor
o sarisin kadinda cok itici geliyo bana kilolu olan degil zayif olan unuttum adini..

bu sebahat boşuna şişman değil..baksanıza ayol emrinde oynayan,her sabah kahvaltısını hazırlayan bir koca varken..ohoooooo delikafadulden

Funda çok kötü olmuş ya..sanki çirkinleşmek için elinden geleni yapıorbenneyaptımki
Kazulet gibi olmuş vallahi
iyi dedin -badem- bi cadı külahı eksik tepesinde =))

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben buakşam izleyemedim zaten bölüm pörçük izleyemiyorum akşamlarıda diziler oluyo
neler olduki naptı kadın döktümü kurtlarını kaçırdımmı yoksa göbek şovu anlatın hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…