Yemekteyiz - Show Tv

funda biraz daha renk katarsa hayatına buna benzer bence:jeyyar:

ya merak ettim şimdi fundayı hani engüzel oydu hani hep birinci olmuştu hayatta hiç ikinci olmayı kabullenmem diyordu buseferde sondan birinci olacak gakiba ozaman napacak merak ediyorum

koptum bu nee yaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yücee Alaıımm yaratırken bişiyi eksik mi verio acaba bunlaraa:roflol:

şimdiye kadar yemekteyiz de gördüğüm en gıcıkssssss
en hiççç birşey yarışmacı:roflol::roflol::roflol::roflol:

İnsanın eşi tabiiki yardım eder,elindekileri taşır...

Ama hanfendinin üslubu hoş değil..eşi değil de uşağı gibi konuşuyor....:dilcikar:

ya merak ettim şimdi fundayı hani engüzel oydu hani hep birinci olmuştu hayatta hiç ikinci olmayı kabullenmem diyordu buseferde sondan birinci olacak gakiba ozaman napacak merak ediyorum

evet öle diodu..iyide kendini öven sadece kendisi oldu...çok itici bi kadın hiçbir sadeliği doğallığı yokki..gayet yapmacık ve kalitesiz bi görünümü varbenneyaptımki
ağzının payını bu programda alacak anlaşılan.bu güne kadar hep kazanmış yasırnaşık şey

ay evet safiyeyle faik..onlarada uyuz oluorum oynuolar kameralara..şirin görüncez diye.Allah bilir kendi başlarına kaldığında yiyodurlar birbirlerini

ya kızlar gördünüzmü yarın ilterbey mutfagı dagıttın diye nasıl bağırıyo fundaya bi dövmediği kalmış

fundanın amacı ünlü olmak başka hiç bişey değil.. bayan silikon
bu yarışmacıları özenle mi seçmişler merak ediyorum nerden buluyolar

sabayat napacakk merak ediorum hee a.s
o kadar konuştu ettii yanii..
ve trabzonLuLarın haftasını kaçırmamam gerekk yawww,bayıLıyorum şiveLerinee Şeniz

kadınceğiz yorgunluktan 2ye ayrılıvericek şimdi atıp tutmamak gerekmiş demekki sabayatcım bilip bilmeden

yaaa kıslaar bu fundanın cocuk sahıbı ve ew hanımı olduguna ınanıomusunuz yaaaakafamçokkarıştı bu nasıl bı kadın boleeeee walla baska kadınlara benzıo bu fundaa

reklamda gordum bu sısko karı nasıl ığrenc oynuo boleeee yokmu bunun kocası erkeklere kalcasını uzatıo oynarken iğrennnncccccccccccc..nerden buluo sho w bu yarısmacıları

fundanın gerçekten çok farklı bir tarzı var. bence enteresan... gözüme de çok hoş geldi.....

bencede funda aslında çok daha hoş olabilir ama kendini fazlasıyla basitleştirip,bayağılaştırıyor...
evi düzeni ve titizliği mükemmel orası ayrı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…