pastaci kiz gönül.. tariflerine netten baktigimiz web sitesi olan kisi degil mi?
mardin kısmını sevdim ancak sarışın bir kadın varorta yaşlarda genç olan değil o kadın pek samimi gelmedi dünkü zelal hanım çok içten geldi nemettin bey kazansın istiyorum ben adamın pek hali vakti yerinde değil gibi
bnde o kadını sevmedm eğitimciyim die kendini bi b.k sanıooo floransmı ne
necemmtn bey kazanır gibi büyük ihtimal çocuklarımn eğtimi dedi yaa
azda garibn duruşlu
onlar oy vermesse bile o kazanır
bzm halk sever öle kişileri kalkndrmayı
haftaya yine eskiler yarışıyo gördünüz mü?organik bi abla vardı ya adını unuttum şimdi o var.kokoş bi çiğdem vardı küçük'ün yer sofrasına oturamadıydı eteğinden:)o var..adanalı hikmet var göbek atıyodu ohh ohh diye hani o varr..taş fırın erkeği vardı bi tane mustafa kemal bi de o..eğlenceli olur herhalde.uzun bi aradan sonra organik abla için izlerim herhalde.çok tatlıydı o:))
Akşamki abi kaç puan aldı kızlar?
Ayrıca o florans naytinggeylin gözünün içine giren saçları var ya onları yolmak istiyorum.
Ya adam kendi halinde bi adam işte, işinde gücünde, tek derdi çocuklarını okutabilmek.
Yemeğe de iyi kötü eli dönüyor, katılmış, seçilmiş, yarışıyor.
Rol de yapmıyor bence, evi müsait değilmiş besbelli ki Cemil İpekçi'nin evinde yaptı yemekleri.
Ama iyi kötü yine kendi evinde nasıldıysa ona uydurmaya çalıştı.
Servisi de yapıverin bi zahmet değil mi?
Sanki adamcağız mükellef servis yapsa 10 puan vereceklermiş gibi... gene 3 verecen gene 3 verecen yani ne konuşuyosun bık bık di mi?
kaç puan aldı peki cnmm
sonuna doğru uyumusum
en son etin mühründe kalmışım bn
16 aldı yanlış hatırlamıyosam 17de olabilir:)ama ilk günkü kadını geçmişti.ondan eminim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?