Yemekteyiz - Show Tv

valla şu hikmetmidir nedir resmen illet oldum bütün herşeye mutlaka eleştiri yaptı oysa ilk akşam nasılda iyiydi insanlar işte bu kadar oyuncu,dün akşam çiğdemin yemeklerini beğendim zaten sofrasıda harikaydı ötekiler söyleyecek söz bulamadıklarından saçma eleştirilerde bulundular özelliklede hikmet ve banu,hikmet karabibersiz çorbaya karabiberli,sarımsaksız yoğurda sarımsaklı,pişmiş ete ise pişmemiş dedi sanki kendi ne yaptıysa sofrasında insanları doyurmaya yemeği bile yoktu kaldıki herkes servisini kendi yapmıştı bence çiğdem dün masasına çok hakimdi insanları fazlada bekletmedi ben beğendim,kemalden ümidim yok,banuda millete makarna çıkarmış bide çiğdemle atışma görüntüleri vardı,emeli bilemiyorum ilk yarışmasında oda gıcıktı ama bu sefer ne olur bilemem..

şu hikmete ben acayip gıcık oldum.adam art niyetli çok önyargılı çok bilmiş falan çenede bol ama boş konuşuyo.yaptığı yemekler felaket zaten biri bu adamı durdursun.kafamçokkarıştı yalnız hikmetin menüsü tam olarak neydi adana kebabını tatlıyı bide çorbayı biliyorum başka varmı

Ayyyy, adamın sesine bile tahammül edemiyorum ben
ne zaman başlıcak bu arada ya hala biri bana gelsin var

bu akşam yok sanırım çünkü dün perşembenin özetini verdi banunun evinde olacakları niye böyle yaptılarsa

bi de sürekli ne kaadr önemli ne kadar muhteşem olduğundan bahsedip duruyokaydirigubbakcemile3
yarın çiğdemle banu arasında çok pis olay çıkcak ama

kızlar banunun evine gitceklerdi hani (adı banumuydu onuda bilmiyorum gerçi)
hani bahçede yiyiyorlardı çiğdem ağlıyordu göstemedilermi?
bu arada çemkirmeden edimiycem...
hikmeeeettttt şeytan tependen baksın emiiiiiii....
ne gıcık bi tipsin sen öyle....

:roflol::roflol:dun yoktu bugun var canim bende merak ettim uzun zamandir izlemiyordum cigdem icin katlaniyoruzzznaniknanik

Bende uzun zamandir izlemiyordum, sirf banu icin izliyorum bu hafta.
Aranizda su kendini begenmis mustafa kemal'e sinir olan yok mu,
bende ona acaip kil oluyorum kendini bulunmaz hint kumasi zannediyor herif. :mymeka:

Kendi evinde mütevazi ve efendi ve COK MAZLUM bi karaktere sahipken ( o kadar rezillik sonucun da ) puan kaygisi bittikden sonra karakterini yine ortaya koyan bu insan icin cevresinde ki tüm onu taniyanlara Rabbim'den sabir diliyorum !!!!
Yok yahu yok, öldürdü adam beni! Agzimi, burnumu yok mu kiran die resmen yalvario ya !
Cigdem'in nasil hakkini yedi ya.. Git ya git..

bu banu nasıl bi kadınmış yaaa, bide başkalarına cazgır diyoookaydirigubbakcemile3
düşman başına vallakaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
şu banumu dur nedir ne uyuz bi tip ya.syratında sürekli iğrenç bir gülmeyle lafları sokup sokup yine zeytinyağı gibi üste çıkıyor.çiğdem çok tatlı inşallah o kazanır...

banuya yakışmadı hiç.aslında ilk çıktığında beğenmiştim ben onu ama hiç kibar biri değilmiş.kaliteden bilmem neden bahsedip duruyor ama sıfırmış..

aaa kızlar banu öyle böyle diyosunuz ama çigdem çokmu iyi . banunun evine adımını atar atmaz ıyyy vıyyy ne güzel bahçe mis gibi yok apartman katı yok şu katı ,yok izmirli yok şulu diye kızın burnundan getirdi ,hikmetin evinde aaa şükret bunu bulamıyanlar var diyodu şöyle yap böyle yap diyodu ,bodrum peçetesi bekliyomuş banudan işlemeli sanane peçetesinden hani lezzeti önemliydi senin için. haketti. aslında banu şaka yapar gibi söyledi peçeteyi yiyeceksiziniz diye ama işte çigdem çok abarttı ve çok uzattı .kendi evinde hikmete neler söyledi işte ama hiç bir şey söylenmedi bence çigdem çok uyuz hiç sevmem böyle tipleri .izmirli dayanışması diye diye emelide çektiler yanlarına .emelide çok kararsız buldum önce banu banu derken sonra :1no2:kızı sırtından vurdu yazıkkı çigdem kazanacak

ben banuya hak veriyorum gayet güzel değişik şeyler hazırladı yüzünü hiç bozmadı ama çiğdem çok fena yaptı yapıcaını kız bide iki kere özür diledi ayıp valla şakayı kaka etti .. hikmete bişi diyemiorum bile görgüsüzün iki yüzlünün teki ıyyyy .. kemale gelince oda hiç bi halt begenmio ne uyuz yaa izlerken çakasım geldi ona agır abiymiş bide pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…