- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
42 canım :) 19 yasında kızım ve 18 yasında oğlum var :)MaşaallahHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşaallah
Kusura bakmazsanız yaşınızı sorabilirmiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
42 canım :) 19 yasında kızım ve 18 yasında oğlum var :)MaşaallahHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşaallah
Kusura bakmazsanız yaşınızı sorabilirmiyim![]()
Maşaallah42 canım :) 19 yasında kızım ve 18 yasında oğlum var :)
Kolay gelsin canım bekliyorumZeynep katılmışsın yarışmaya , merakla bekliyorum sofranı , nefis kayseri yemeklerini
Bende bu hafta sonu soframla katılabilirim belki , çekim yapmak o koşturma da zor gelmez ise![]()
tabikide diyebilirsin sorun olmaz benim içinMaşaallah32 yaşındayım size abla diye hitap etsem olur mu
![]()
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?Zeynep katılmışsın yarışmaya , merakla bekliyorum sofranı , nefis kayseri yemeklerini
Bende bu hafta sonu soframla katılabilirim belki , çekim yapmak o koşturma da zor gelmez ise![]()
Tamam ablacımtabikide diyebilirsin sorun olmaz benim için
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?
evet canım kayseri yemekleri yapmıştım mantı börek hepsini kendi ellerimle yaptım hazır hiç bir sey yoktu bakalım yarın resimli anlata bilirim :)Tamam ablacım
Demek Kayseri yemekleriGörmek değil tatmak lazım yemekleri
![]()
Ellerine sağlıkevet canım kayseri yemekleri yapmıştım mantı börek hepsini kendi ellerimle yaptım hazır hiç bir sey yoktu bakalım yarın resimli anlata bilirim :)
tabikide diyebilirsin sorun olmaz benim için
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?
Kolay gelsin canım bekliyorum![]()
Allah kolaylık versin canımAhh be nevreste tek tarifte misafir yokken bile fotolamak zor geliyordu , bakalım o günkü telaşta resim çekmeyi unutmam umarım .
Maaile bende toplanıyoruz .
canımın içi gerçekten zor bizim resimlerin cogunu çocuklarım cekti :) olmadı anne bir daha diye diye akşam ettik :)Ahh be nevreste tek tarifte misafir yokken bile fotolamak zor geliyordu , bakalım o günkü telaşta resim çekmeyi unutmam umarım .
Maaile bende toplanıyoruz .
bitanem olmadı işte ne yaptıysam resim ekleyemedim en son hızlı resim yükle den yaptım bakalım moteratörün kontrolünden geçerse devamı gelir yoksa konu ne olur bilmiyorumCanım arayabilirsin tabii , ama sen foruma sürekli foto yüklüyorsun zaten , onun aynısını resimlerde yap işte
Canımiyi gecelerbirisi yemekmi dedii
nevooşşş![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html başka bır konuya link yazmak yasakmı bilmiyorum ama kaptanımız ilgilenir seninle kimsin yasın kac kilon kac hedef kilon nedir sen yaz kaptanım ilgilenir seninle linke tıkla ve gel bakalım :)maşallah benımde acılen sızın takıma gırmem lazımyer varmı :26: