Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?
bitanem olmadı işte ne yaptıysam resim ekleyemedim en son hızlı resim yükle den yaptım bakalım moteratörün kontrolünden geçerse devamı gelir yoksa konu ne olur bilmiyorum