Ozaman cok sanslisin canim benim.yerimede ye doya diyaAyyyyy bende hep boyle derim ama Allaha sukur kilo sorunum yok durmadan yerim
Nerene yiosun diye sorarlar :)
İnşallah istediğin kiloya ulaşabilirsiniz..
Olmuyo iste ayakta durmak icin elbette biseyler yeniyor saglik icin ama birde yemek yerken inanailmaz derceede mutluluk hormonu salgilanan insanlar var ben gibi e boyle olunca nerdeyse hobi haline donusuyorYemek için yaşamayacaksınız, yaşamak için yiyeceksiniz.
Tmm canisi ama ben sürekli spor yaparım bu aralar squata merak sardimOzaman cok sanslisin canim benim.yerimede ye doya diya
Yapamiyorum iste yemek yemessem neden yasiyorum felsegesini oyle bir kafama otutrmusumki butun diyet listelirni cope attiracak kadar1.Ilk önce tv karşisinda bir şeyler yemeği birak
2.Hayatına suyu sok en az 2 litre iç
3.akşam 6-7 den sonra yemek yeme
4.Gazli içecekler içme ilk zor geliyo ama sonra alışıyorsun
5.kızartma yerine ızgara veya fırın kullan
6.Bir aburcubur paketinin en fazla yarısını ye hatta 3 te 1 ini ye (1 günde)
7.hayatina meyveyi sebzeyi sok
Bunlarin hepsini 1 gunde yapamazsin hepsini aşama aşama gerçekleştir ilk 15 gun tv karsisinda yememeye alistir kendini sonra bunun ustune 2 litre suyu ekle bunada alistir kendini ve aşama aşama digerlerini yap
Mesela bu saatte harika bir makarna yesen yine zayifsin dimi:) allahin bir lutfi bu bence:)spor evde bende yapiyorum gunde 500 bel hareketi falanTmm canisi ama ben sürekli spor yaparım bu aralar squata merak sardim
Valla saat 8 de makarna yedimMesela bu saatte harika bir makarna yesen yine zayifsin dimi:) allahin bir lutfi bu bence:)spor evde bende yapiyorum gunde 500 bel hareketi falan
Yapamiyorum iste yemek yemessem neden yasiyorum felsegesini oyle bir kafama otutrmusumki butun diyet listelirni cope attiracak kadar
Canim.1 legen misir favorim ama suan oluyorum misir diye yiyemem azvyagli tuzsuz kilo yapmiyo diyolar ama bilmiyorum off bu bi ceza bence oruc gibi iftari olmayan bit orucValla saat 8 de makarna yedim
Deminde 1 leğen patlamış mısır yedim :)) kendimi bildim bileli 55 kiloyum ama su günlerde 50 ye inim diyorum
Yok ya tokken yemek yemem tabiki ama tok olsamda abur cubur ceker canim bibkasede olsa yemem lazim.onu yoksa uyuyamiyorumSaçma bir felsefe aciktigin için degil alişkanliktan yiyorsun resmen acikmadikca yeme diycem yine o zaman neden yaşiyorum diyiceksin önce bu fikri hayatindan çikart
Canım bi çok tpik var zayiflamayla ilgili onlara bi bak derim baya kilo verenler varCanim.1 legen misir favorim ama suan oluyorum misir diye yiyemem azvyagli tuzsuz kilo yapmiyo diyolar ama bilmiyorum off bu bi ceza bence oruc gibi iftari olmayan bit oruc
Bakiyorum canim onun icin uye oldum bakalim.insalah olur bu is belim incelse yeter bana yoksa kalcam yuzum kolum yok yani beni rasiz edenCanım bi çok tpik var zayiflamayla ilgili onlara bi bak derim baya kilo verenler var
Umarım istediğin gibi olur önüne bi hedf koy ve asla birakmaBakiyorum canim onun icin uye oldum bakalim.insalah olur bu is belim incelse yeter bana yoksa kalcam yuzum kolum yok yani beni rasiz eden
Yok ya tokken yemek yemem tabiki ama tok olsamda abur cubur ceker canim bibkasede olsa yemem lazim.onu yoksa uyuyamiyorum
Su sacma felsefeden bi kurtulsam birakmicamda saol canim.cevaplar icinUmarım istediğin gibi olur önüne bi hedf koy ve asla birakma
Pis zayıf seniYemek için yaşamayacaksınız, yaşamak için yiyeceksiniz.
Dogru diyosun canim acaba diyorum bi hastaligim mi var dokyorada gitmedim hani ac kalmak az yemek beni mahfediyo moralmen ve vucut olarak cokuyorum belki cok.monoton bir hayatim var ondan bukadar yemeklere adadim.kendimi cunku okul zamanlarindan yemek yiyop kilo alanayanlardandimKendine dur demezsen kilo almanin bir sonu yok şimdi 70 kilo sonra 100 kilo sonra 150 kilo olmaz deme bunun bir sonu yokki herkes herşeyi yemek istiyor ama insan kendine dur diyebilmeli yemekler senin patronun olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?