Yemeyeceksek neden yasiyoruz

That sugar diye bir film vardi onu izle ayni senin durumun anlatiliyor:)
Hastaligin yok bence ya da psikolojik bir seyler var alışkanlık nasıl sigaraya bağımlı insanlar içmeyince duramiyorlar sende yemek bağımlisi olmussun.
Bunlari soyluyorm alinma veya kirilma lutfen iyiligin için soyluyorm bende şuan diyetteyim ve bende yemekleri çok seviyorm ama yemedikce mide kuculuyo istemiyo fazla bise yemek zaten şu yemek için yaşamak fikrini birak devami gelir

şöyle düşün, kiloluyken bütün iç organlarının çevresini yağ kaplar. kalp, şeker, böbrek, tansiyon hastası olabilirsin. eğer hasta olursan, şuan yediklerini de yiyemezsin. bence sağlığının kıymetini bil. kilolu yaşayarak hayat toz pembe devam etmez. 48 kiloyum ama tabağıma konan kalorili hiçbir şeyi yemiyorum. yıllarca zayıflarken, üzerimden çıkan iki yağ tenekesini düşününce o yağlı kalorili şeyleri yemek bana öyle kötü bir şeymiş gibi geliyor ki. zamanla alışırsın. ben her gün çikolata gofret yerdim, bayılırdım. şimdi yalvarsan haftada birden fazla ağzıma sürmem. üstüne para verseler iki tabak sulu yemekle yarım ekmek yemem. kısaca zamanla alışırsın. eski alışkanlıkların, verdiğin kiloların kıymetini anladıkça, azalacak ve değişecek.
sadece biraz irade göstermen gerek. sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için.
ayrıca az önce koca bir kase yoğurtlu makarna yedim. diyeti yaşam standardı olarak benimsemek kaçamak yapamayacağın anlamına gelmiyor.

Canim.iki yag tenekesi yag girdum derken yaglarinimi aldirdin anlamadim:) 48 kiloymussun ohh sen yeme de kim yesin o yogurtlu makarnayi,, bu sabah ac karnina 69.6 yi gordum ve cok motivasyonum yukseldi cok mutluyim ama yedikten sonra yine 71.1 e ciktim ogf hangisine inancaz ya

Yok canim nie kirilcam olurmu haklisin ama bu aliskanliklardan vazgecmeliyim ve bugun cok ii hissediyorum tartida 69.6 yi gordumde bu sabah

Tv karsianda biseyler yemek, bu huydan vazgecmelisin yada yediklerini azaltmalisin
İnsanda surekli yeme istegi yaratiyor cnku

Bide tatli pasta cips yemicek miyiz demissn arada nefsi tatmin icinde arada tabikide yersin 1 paket cips degilde 5 adet gibi 1 dilim yas pasta degilde 3 catal fln
Bunlari yiyecegn zamanda diger ogunlerindeki bazi seylerdn de feda etmen lazim mesela 3 dilim ekmek degilde 2 dilm gbi

Ve en onemlisi spor, vucuda hareket gerek

Canim ekmegi hayatimdan tamamen cikardim diyebilirim hic canim.istemiyor ama abur cubur cips ten vazgecemiyorum bi tabak dolusu yiyorum valla ama hergun kesinlikle degil

Canim ekmegi hayatimdan tamamen cikardim diyebilirim hic canim.istemiyor ama abur cubur cips ten vazgecemiyorum bi tabak dolusu yiyorum valla ama hergun kesinlikle degil

cips ekmekten beter ama bence bağımlılık yapmış içine çin tuzu koyuyolar böyle şeylerin bağımlılık yapsında sürekli alınsın diye oyun haline getir bakalım kaç gün yemeden durabiliyorum cips diye kendinle yarış motive olursun

Canım sabah kalkınca aç tartıl sadece. Yemek sonrasını hiç baz alma, yanıltır. Ertesi sabah aç karna yine düşük kilona dönüyorsun. İki yağ tenekesi derken şöyle, en fazla 59 kiloyu gördüm. O kiloma göre iki yağ tenekesi eksiğim var diyorum. :)) yemeklerden önce su iç, su kilo vermeye çok yardımcı olur. Azıcık dişini sık, yemene sporuna dikkat et, tartıda daha az daha az gördükçe motivasyonun kendiliğinden gelir. İştahın kendiliğinden gider. :))

Anaa bende cin tuzu tuzagina dustum galiba valla oluyom cips icin en son dun yedim yarim paket ondan once bayadir yemediydim ama hergun yemiyorum ama canim.esim almiyor zatarli diye

Aaa olemi canim yemek sonrasini baz alamayacaksak ben 69 kusurum ozaman :) saol cok.mutlu ettin beni ama hedef tok karnibaykende 60 li rakamlari hormk binun icin konu actim simdi canim lutfen motive icin oarayada helirmisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…