- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o yuzden sabredıyorum suan zaten.. beklemedeyim.. ama süreç nasıl oluyor bilmiyorum..
sende haklısın bahaneye ne gerek var. Evlendikten snra bir süre çalışmayacağım . bunu ne zaman yapsam acaba ? şuan daha nikah tarihi almadık.. Nisan için ocakta alabileceğiz. Ocakta aldıgımız zaman tarihi söylerim zaten..Bahaneye gerek yok ,evlendim ,bi süre çalışmayacam derseniz yeter
oldu bitti evet ama ben onlara istinaden onlara ragmen etik bi şekilde ayrılmak istiyorum. Önceden hbr vermem daha doğru sanki..evlilik nedeniyle iş akdimi feshediyorum yaz imzala evlilik cüzdan fotokopisini de ekle dilekçe oldu bitti.
Nikahı kıydırın istifa edin hiç ses çıkarmayın ,baskıyı artırmasınlarsende haklısın bahaneye ne gerek var. Evlendikten snra bir süre çalışmayacağım . bunu ne zaman yapsam acaba ? şuan daha nikah tarihi almadık.. Nisan için ocakta alabileceğiz. Ocakta aldıgımız zaman tarihi söylerim zaten..
Muhasebe tecrübeniz var mıydı da muhasebeye geçmek istediniz?14 yıl bi şirkette çalışıyorum..
gel zaman git zaman şirket için neler yaptım kıymetim bilindi mi hayır ?
4 yıl önce önume belirsiz iş sözleşmesi getirildi , imzalamadım. (yeni işe girenler için gerekli çünkü..) bu sözleşmeyi imzalamadım diye kadın bana acayip zıt gitti (patron karısı )
ondan sonra hep bi psikolojik mobing uygulandı. patronm hakaret bile etti.. sonra yanlş anlşldm özür dilerim fln dedi.
muhasebe de bir kişi açık çıktı oraya gireyim diye patronmla konustum o da tamam sen yıllardr bzmle çalışıyorsun tabi seni alacaz modu oldu.. sonuc 4 patron olunca baska kız alıp oraya koydulr. patronlardan 1i kabul etmemiş daha doğrusu karısı İnsan kaynaklarında çalıştgı için bizim şirkette ikisi istemedi. Patronuma söyledim böyle böyle ne gerek vardı ki kemkümledi.
şimdi kıza gözu gibi bakıyorlr kızda işini biliyor tabi alttan altta patron karısna bi yağcılık bi iyi davranmalar siz olmasnz ben napardım burada kısmı .. kadını arkasna aldıgı için herseyını yaptırıyor.. küçük işleri bile kız kadın sayesinde bana yaptırıyor.. işin ilginci patronlarda ondan yana.. Daha sabah bir şey oldu onun için ama çok ıvır zıvır gerektiren bişiy oldugu için patron karısı geldi bizim x le çok işimz var sen patrona whatsaptan yaz sen yap bnları faln dedi.. ben bilmiyorum ama dedim form doldurmak gerekirse onu x biliyordu dedim işimz var suan sen yaparsın halledersin dedi bişiy demedim sinirlendm acayip..
sorun böyle yağcı olmadıgım için mi bu durum ? olamıyorum ne yapayım.. ama gerçekten çok bunaldım artık sıkıldım . şirkette birkaç kişi de bu durumu biliyor ooo sen ilk defa mı karşılasıyorsun bu şirkette bir kaç kişinn hep öncelkleri var..
içimi dökunce rahatladım yemın ediyorum..
şimdi kıza nasl davranacağımı bilmiyorum. . bi masumluk ayakları daha yeni babası vefat etti çok ii anlıyorum onu bnde babamı 4 yasmda kaybettim .. bişiy demıyorum diyorum sonra içimde ki vicdan boşver sus orkide babası yeni vefat etti sus diyorum..
tabi söyleyin bence de. ne kadar kötü olursa olsun 13 yıl diyorsunuz bir de profesyonellikten uzak siz söyleyin onlar da kıdemi hazırlayıp düğün hediyesi versinler sizeoldu bitti evet ama ben onlara istinaden onlara ragmen etik bi şekilde ayrılmak istiyorum. Önceden hbr vermem daha doğru sanki..
çok etik olmaz ki bu durum yani bana yakışmaz..Nikahı kıydırın istifa edin hiç ses çıkarmayın ,baskıyı artırmasınlar
evet ofisimzde kullanılan muhasebe programnı biliyorum ve tecrubemde var.. yoksa niye talepte bulunayımMuhasebe tecrübeniz var mıydı da muhasebeye geçmek istediniz?
onlara ragmen söyleyip çıkmak istiyorum zaten umarım verirler.. parayı hesabıma yatırmadan önce imzalamıycam zaten illa önume getirecekler diyecem yani para hesabıma gelmedi ki.. paran bizde kalmaz modu olacak muhtemelen.. İlla ki kalmaz bende farklı dusunsem size daha önceden hbr vermezdm derim..tabi söyleyin bence de. ne kadar kötü olursa olsun 13 yıl diyorsunuz bir de profesyonellikten uzak siz söyleyin onlar da kıdemi hazırlayıp düğün hediyesi versinler size![]()
14 yıldır asistanım dediğiniz için sordum, muhasebe programını bilmekte sizi muhasebeci yapmaz, muhasebe tecrübenizi nerde edindiniz, merakımdan soruyorum..evet ofisimzde kullanılan muhasebe programnı biliyorum ve tecrubemde var.. yoksa niye talepte bulunayım
kurslar da şuan çalıştgm şirkette.. adı üstünde 14 yıl muhasebede ki abiye yardım ediyordum her sekılde14 yıldır asistanım dediğiniz için sordum, muhasebe programını bilmekte sizi muhasebeci yapmaz, muhasebe tecrübenizi nerde edindiniz, merakımdan soruyorum..
Bu detayı şu an ilk kez veriyorsunuz, dolayısıyla "adı üstünde" diye belirtmeniz yersiz olmuş..kurslar da şuan çalıştgm şirkette.. adı üstünde 14 yıl muhasebede ki abiye yardım ediyordum her sekılde![]()
14 yıl yazıyor ve muh. geçmem konusunda yazımda belirtmişim zaten .. yönetici asistanıyken neden muh. geçmeliydim diyeyim ki nyse doğrudur yine de teşekkürler.Bu detayı şu an ilk kez veriyorsunuz, dolayısıyla "adı üstünde" diye belirtmeniz yersiz olmuş..
Ben senelerdir muhasebe işine emek veren bir mali müşavirim de ondan sordum bunları..
dilekçemi yazarken inş hemen verirler tazminatımı bekletmezler yada vermek zorundalar dimi ?Nişanlıymışsın. Sabret, nikahın hemen ertesinde de evlendim çalışmak istemiyorum dersin, istifa eder tazminatını alırsın. 14 yıl çok uzun, yakma tazminatını. Sonra da istediğin yerde, istediğin maaşla işe girersin.
Böyle yapılıyor ,kurumsal büyük firmalarda bile nikahtan sonra haber verin 1 ay içinde çıkarsınız ,zaten pat diye gitmenize gerek yokçok etik olmaz ki bu durum yani bana yakışmaz..
nasıl yapılıyor tam olarak..Böyle yapılıyor ,kurumsal büyük firmalarda bile nikahtan sonra haber verin 1 ay içinde çıkarsınız ,zaten pat diye gitmenize gerek yok
onlara ragmen söyleyip çıkmak istiyorum zaten umarım verirler.. parayı hesabıma yatırmadan önce imzalamıycam zaten illa önume getirecekler diyecem yani para hesabıma gelmedi ki.. paran bizde kalmaz modu olacak muhtemelen.. İlla ki kalmaz bende farklı dusunsem size daha önceden hbr vermezdm derim..
onlara ragmen söyleyip çıkmak istiyorum zaten umarım verirler.. parayı hesabıma yatırmadan önce imzalamıycam zaten illa önume getirecekler diyecem yani para hesabıma gelmedi ki.. paran bizde kalmaz modu olacak muhtemelen.. İlla ki kalmaz bende farklı dusunsem size daha önceden hbr vermezdm derim..