inş canım böyle herşeyi kafaya takmayan biriydim bide aynaya baktığımda bi sevemiyorum yüzümü alışamadım daha toparlanmam lazım artık ciddi ciddi
ya 2 hafta önce estetik oldum ilk alçı çıktığında beğenmedim dedimki kendi kendime geçer bugün bandajlarda çıktı burun gene aynı ne yapıcam ben ya eski büyük burnum bile daha iyi gözüküyordu bundan ucu domuz burnu gibi psikolojim çok bozuk şuanda evden dışarı çıkamıyorum ne yapıcam
Ya kızlar şu burun ameliyatını yapanları yani sizleri anlamıyorum yaradan nasıl yarttıysa en güzeli odur sanırım şu selfie modası çıktı .çıkalı bu tür ameliyatlar arttı ha birde olmuş bitmiş biz burdan ne yazbiliriz ki keşke olmasaydın , artık buna razı olacaksın ve üzülmüyeceksin,
o eski burnum olsaydı keşke rezil ettim kendime bu kadar emanet durcağını tahmin etmedim maymun gibi yandan resmen . insanlar farketmesin diye dışarı çıkmıyorum psikologa gidicem.. ki benim 1 yıla yakın oldu yaptıralı .atamadım o psikolojiyi daha üstümden hem aileme hem kendime zarar verdim sinirden .Bazılarınınki ne güzel doğal duruyor bendeki kaydırak gibi ve ucu top gibi yüzüm zaten uzun hiç yakışmadı aynaya baktıkça ağlıyorum eski burnumu istiyorum diye bende götürüleri çok fazla oldu2.ameliyatı düşünsem korkuyorum kıkırdak fln koymaları gerekcek istediğim burun için dahaa kötüde olursa kafayı yerim heralde of..içimi döktüm .umarım herkesin iyi olur benim yaşadıklarımı yaşamaz
evet haklısın kafamdaki profilden uzak oldu ondanda değişik geliyor mesela ameliyattan önce söyle olur böyle olur gibisinden düşünmemek lazımmış farklı bi sonuç ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyor ..oluruna bırakmak lazım çoğu şeyi .zaten estetik yaptırmamdaki amaç birinin sen lazmısın burnun kemerli ws gbisinden yorumda bulunmasıydı elbetteki karadenizlide olabilirim ,bi insanın burnuna bakarak yorum yapmak ne kadar saçma birşey. ..takıntı olmuştu o laftan sonra inat edip yaptırdım ama pişmanım ifadem fln eskisi gbi anlamlı gelmiyor .Keşke saçma sapan insanların laflarına bu kadar takılı kalmasaydım :)herkes bişeyler konuşuyor en ufak şey için bile moral bozmak için ..o ufak şeyi gözünde büyütüyolar laflarıyla .Kimsenin kusurlarını yüzüne söyleyemem sevmediğim kişi bile olsa .Bazıları böyle değil malesef ..Bundan sonra yapacağım şey her sabah aynanın karşısına geçip kimseyi takma sen güzelsin ve kimsenin seni değiştirmesine izin verme...:)Üzüldüm bunları okurken. Kendini bu kadar yıpratma bence. Bu kadar anlam yüklemezsen kendini de bu kadar üzmezsin. Biliyorum dışardan böyle konuşmak kolay senin yaşadıklarını anlayamam ama fazla anlam yüklememeyi denersen daha mutlu olacağını düşünüyorum.
Ben de ikinci ameliyatımı yeni oldum. İkinci ameliyatlar daha zorlu olur. Kıkırdak almak için kulak hatta omurga devreye giriyor ve riskler artıyor. Karar vermeden önce çok iyi güvenebileceğin ve daha da önemlisi seni anlayacak bir doktora olmanı tavsiye edebiirim. Geçmiş olsun..
Ya kızlar şu burun ameliyatını yapanları yani sizleri anlamıyorum yaradan nasıl yarttıysa en güzeli odur sanırım şu selfie modası çıktı .çıkalı bu tür ameliyatlar arttı ha birde olmuş bitmiş biz burdan ne yazbiliriz ki keşke olmasaydın , artık buna razı olacaksın ve üzülmüyeceksin,
kızlar lütfen yardım edinn çıkdırcamm.20 gün önce amelyt oldum uzun diye birazda kemerliydi.biraz küçültüp törpü yapcaktı o tümsek sanki hala var ve uzunluğu sanki aynı .herkez e aynı boşuna acı çektin o kadar diyip duruyor .geçermikii
baya şiş içi falan derim ince üstten az eelledğimde bile hissedyrm şişliği ödemdendr diyor.war biraz ama .ben doğal istemiştim ama bu kdrda değil yani.s
Benimde ilk alcim ciktiginda cok kotuydu gunlerce agladim ama emin sisliklerden oyle duruyo gozler falsn tuhaf 1 aya yakin zamanda kendine gelip guzellesti benim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim üçüncü günüm. Alçım da çıkmadı ama tampon çıktı. Ortada yukarı doğru bir bant var. Oldukça kalkık duruyor. Doktorum da fazla kalkık olmadı çok güzel oldu dedi. Ameliyat hemşirem de çıkınca ablama çok güzel oldu demiş. Amaaaa ben kalkık sevmediğim için şu anda çok kalkık görünüyor bana. Gerçekten dediğiniz gibi mi oluyor?
kızlar lütfen yardım edinn çıkdırcamm.20 gün önce amelyt oldum uzun diye birazda kemerliydi.biraz küçültüp törpü yapcaktı o tümsek sanki hala var ve uzunluğu sanki aynı .herkez e aynı boşuna acı çektin o kadar diyip duruyor .geçermikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?