Yemin ederim çıldırıcam yaa:((((

inş.kendini iyi hissetmeni sağlayacak gelişmeler olurr ve bu psikolojıyı atlatırsın en kısa zamandaa
inş canım böyle herşeyi kafaya takmayan biriydim bide aynaya baktığımda bi sevemiyorum yüzümü alışamadım daha toparlanmam lazım artık ciddi ciddi

Canım bukadar moralini bozup panik yapma. Daha 2 hafta olmuş. Cok yeni. Burnunda cok fazla ödem olusmustr ki dolayısıyla gercek sekli bu değil. Bu şişliklerin geçmeside 6 ayı buluo die biliorum. Ben olalı 3 ay oldu. Bnm bile azcık var şişliklerim. Bide sen 2 hafta dıosun. Burnun tam yerine oturmadı bile. Panik yapıp moral bozacak bişiy yok. Emin ol şişliklerin gidip burnun yerine oturunca sende beğeneceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah askına seviyesiz ve sacma sapan yorumlar yazacaksanız gidin su sayfadan. Amacınz insanların moralini bozmakmı! Sizene keyfi öyle istemiş ve ameliyat olmuş. Burdnda tecrübesi olanlardan bilgi almak istemiş. Olmuş bitmiş burna napılabilinr derken hiç bi halt bilmediğiniz belli! Bu yüzden boşa konuşmayın artık!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 gunum gozlerimin sisi indi arkaslar ama cok aci var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ameliyattan ciktim ve kendime gelince hmen ayna idtedim bantliyken bile yüz ifadem degismisti

Üzüldüm bunları okurken. Kendini bu kadar yıpratma bence. Bu kadar anlam yüklemezsen kendini de bu kadar üzmezsin. Biliyorum dışardan böyle konuşmak kolay senin yaşadıklarını anlayamam ama fazla anlam yüklememeyi denersen daha mutlu olacağını düşünüyorum.

Ben de ikinci ameliyatımı yeni oldum. İkinci ameliyatlar daha zorlu olur. Kıkırdak almak için kulak hatta omurga devreye giriyor ve riskler artıyor. Karar vermeden önce çok iyi güvenebileceğin ve daha da önemlisi seni anlayacak bir doktora olmanı tavsiye edebiirim. Geçmiş olsun..

evet haklısın kafamdaki profilden uzak oldu ondanda değişik geliyor mesela ameliyattan önce söyle olur böyle olur gibisinden düşünmemek lazımmış farklı bi sonuç ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyor ..oluruna bırakmak lazım çoğu şeyi .zaten estetik yaptırmamdaki amaç birinin sen lazmısın burnun kemerli ws gbisinden yorumda bulunmasıydı elbetteki karadenizlide olabilirim ,bi insanın burnuna bakarak yorum yapmak ne kadar saçma birşey. ..takıntı olmuştu o laftan sonra inat edip yaptırdım ama pişmanım ifadem fln eskisi gbi anlamlı gelmiyor .Keşke saçma sapan insanların laflarına bu kadar takılı kalmasaydım :)herkes bişeyler konuşuyor en ufak şey için bile moral bozmak için ..o ufak şeyi gözünde büyütüyolar laflarıyla .Kimsenin kusurlarını yüzüne söyleyemem sevmediğim kişi bile olsa .Bazıları böyle değil malesef ..Bundan sonra yapacağım şey her sabah aynanın karşısına geçip kimseyi takma sen güzelsin ve kimsenin seni değiştirmesine izin verme...:)

valla kızın yerinde ben olsam, bu mesajdan sonra depresyona girerdim.... bu burun ameliyatını oluncaya kadar kişi duyguden duyguya geçiyor zaten... pek çok şeyi oda düşünmüştür. Biraz moral vermek bu kadar mı zor...

Tamam Allah yarattı da, öyle resimler görüyoruz ki, iyiki ameliyat olmuş diyoruz. bu kadar dar açıdan bakmak çok yanlış olmuş.

dövseydin bari böyle yorum mu olur

İlk alçıdan çıkınca kimsenin burnu harika olmuyorki.. Foto eklede beraber bakalım dediğin gibimi...herzaman dediğimi tekrarlıyacağım fazla mükemmelliyetçi olmamak lazım sonuçta insan yapımı.. Önceki halinden güzelse daha ne :) haa diyelimki eskisinden kötü her ameliyat gibi buda riskli ve malesef sende kötü sonuçlanan amlyt mağdurusun,, ee naapalım dünyanın sonu deilya.. Allah dermansız dert vermesin.. Ya dr un düzeltir yada düzeltmeyi kabul etmeyecek bir kasaptır o zaman para biriktirip başkasına tekrar yaptırırsın.. Böyle moralini bozup neden bunaltıosunki kendini.. Giden sağlığına yazık..

konunun selfieyle burun ameliyatlarinin bu yuzden artmasinin nasil bi baglantisi olabilir anlamadim dogrusu.. biz burun yaptiranlar istemedik ki yapmacik oyuk cok kalkik burnumuz olsun o doktorun hatasidir.duzeltilmeyecek biseyde degildir herseyin cozumu var simdi.benim 5. ayim nefes alamiyorum ve revizyon olacagim herseyin cozumu var arkadaslar.yeni olanlarda sabretsinler sima yerine oturuyo zamanla ama burundan hala memnun degilseniz benim gibi ikincisini dusunebilirsiniz 1 yildan sonra tabi isini bilen doktorlara..oyuzden caninizi sikmayin bol bol dus alin ananas yiyin maydonoz suyu icin sisliklerr iyi geliyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kızlar lütfen yardım edinn çıkdırcamm.20 gün önce amelyt oldum uzun diye birazda kemerliydi.biraz küçültüp törpü yapcaktı o tümsek sanki hala var ve uzunluğu sanki aynı .herkez e aynı boşuna acı çektin o kadar diyip duruyor .geçermikii

Öncesi ve sonrası foto eklede bakalım.. Alçıdan çıkınca az çok neye benzeyeceği belli oluyor biraz.. Yani hiç değişiklik yokmu :/

baya şiş içi falan derim ince üstten az eelledğimde bile hissedyrm şişliği ödemdendr diyor.war biraz ama .ben doğal istemiştim ama bu kdrda değil yani.s

baya şiş içi falan derim ince üstten az eelledğimde bile hissedyrm şişliği ödemdendr diyor.war biraz ama .ben doğal istemiştim ama bu kdrda değil yani.s

Ee güzelim şişlik ödem bunlar çok normal daha 20.gün.. Daha dikişlerin duruyordur senin :).. Dr un kim? O ne dior bu işe.. Telaşlanman için çok erken.. Dediğim gibi foto eklersen görebiliriz

yapamadımki fotoyu.ben törpüledim diyor ameliyathanede öyle değildi iner o daha erken dedi.olmazsa tekrar törpülerim ben dedi yazın.alçılıyken güzeldi bir çıkardım şok geçirdimm .bide sabırsızım hemen insin istiyorum moralimide bozdular iyice kötü oldum

Benimde ilk alcim ciktiginda cok kotuydu gunlerce agladim ama emin sisliklerden oyle duruyo gozler falsn tuhaf 1 aya yakin zamanda kendine gelip guzellesti benim

Benim üçüncü günüm. Alçım da çıkmadı ama tampon çıktı. Ortada yukarı doğru bir bant var. Oldukça kalkık duruyor. Doktorum da fazla kalkık olmadı çok güzel oldu dedi. Ameliyat hemşirem de çıkınca ablama çok güzel oldu demiş. Amaaaa ben kalkık sevmediğim için şu anda çok kalkık görünüyor bana. Gerçekten dediğiniz gibi mi oluyor?

Son düzenleme:

kalkıklığı bir nebze incek merak etmeyin

sıkma canını birtanem...
benim burnumda aynı kaldı, değişmedi... hiç kimse fark etmedi bile...

naapalım 1-2 ay kabullenemiyor insan... az bekle 6 ay dolduğunda sorunların hala değişmemişse revizyon düşünürsün...
Allah dermansız dert vermesin canım...
ha bu arada aylar sonra burnumun şekli oturdu deyip memnun olanda çok... az sabretcen birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…