yemin ediyorum öldürücem kendimi artik

Ne bileyim..yemim ederim kendimi oldurucem..diye konu basligi gorunce bu kadar delirecek birsey goremedigim.icin ben de oyle yazdim.

Neyse ben dediginiz gibi baska konuya geceyim.

Lakin beni ilgilendiren birsey degil durumunuz.

Annenize ve size acil sifalar

Annen tabi ki , gerekirse zorla gotureceksin ama zaten gitmeye ikna etmissin.

Bugun de yatarken ara ara kontrol edersin. Cok gecmis olsun.

Ya başliğin sebebi annemin iki kere bogulmasiydi, ona üzüldüm ve telaş yaptım artı buna rağmen gitmiycem gitmiycem deyip olayı inada bindirmesi canımı çok sıktı. Ağliyordum çünkü çırpınırken bir an nefessiz kalıp öleceğini düşündüm. Yani bence paniklemek için yeterli sebepler. Öte yandan insan bazen tanımadığı birilerine dert yanmak ister, şimdi bir arkadaşıma ya da akrabama anlatsam onlar da panik yapacak iş dallanıp budaklanacak vs. O yüzden sadece anlatmak için konu açtım bir çare arayışından dolayı değil.

Kadın bence yaşlı değil
64 yaş ne ki?
Eğer kronik bir hastalığı vs yok ise daha dinçtir diye düşünüyorum
Aile hekimi evden çıkamayacak olanlara geliyor bildiğim kadarıyla
Bizim aile hekimimiz olaya bu yönden bakmıyordu. Zaten haftada 1 gün dolaşıyorum isteyen varsa gelirim diyordu ve geliyordu da. Hatta sabah arar teyit bile ederdi.
Belki bir ihtimal diye söyledim. Denemekten zarar çıkmaz.

Olay işin mantıklı olup olmaması değil. Mantıklı veya değil, beden kiminse o karar verir sağlığıyla ilgili meselere. Akrabalık bağı ne olursa olsun.

anaaa ınsan sınır olurya kucukcocuk olsa ıkı azarla dıyecegım ama olmuyor maşesef hem suclu hem guclu Allah sıfa ve kolaylık versın

tövbe estağfurullahhh
o nasıl başlık öyle
anlıyorum haklısınız da ama sakin olun
sağlıgınızdan olacaksınız

seni çoook iyi anlıyorum. annem de 4 gündür baş ağrısıyla uyanıyormuş kendisi söyledi. doktora git bi tomografi çektir diyorum yok yok yok. gitmiyor. en son "gitmezsen ölümü gör" dedim o böyle şeylerden çok korkar, kabul etti gidecekti sonra akşam yine "başım artık ağrımıyor zaten param yok bu ay sonu söz" falan filan diye beni ikna etti

Valla yazınızı okurken annenizi düşünüp ona üzüldüğünüzden değil de üstünüze vazife hissettiğiniz için götürmek istediğinizi düşündüm. Bence annenize de o hissiyatı vermiş olmalısınız ki bırak öleceksem de kendim öleyim demiş

cok haklisiniz Allah sabir versin kalbini kirmamaya calisin

Bugün annemi hastaneye götürdüm, doktor boğazlarının çok kotu olduğunu söyleyerek bol bol su içmesini istirahat etmesini istedi ve birkaç ilaç verdi.

Dun de beni yatistirdiginiz için hepinize tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…