yemin ediyorum öldürücem kendimi artik

64 yaş yaşlı mı ya? kronik bir rahatsızlık yoksa grip bu kadar abartılmaz ki.

ben de 1 haftadır deli gibi hastayım ama doktora gitmedim gereksiz ilaç almıyorum. saçma sapan karışımlar içmesin tabi ama çorba,elma çayı vs bunlar boğazı yumuşatır içsin ne olacak? anneniz grip olan ilk insan değil salın biraz. kendini biliyordur bence o.
Tesekkur ederim. Umarım öyledir de ben abartiyorumdur.

Yok anneminki ilgi çekmek vs değil. Çünkü simdi desem anne bu gece arkadasimda kalicam iyi kal der. Hic düşünmez gece ben yine fenalaşirsam ne yaparım diye. Gereksiz derecede "kader kısmet ecel" ci. Ama geride birakacaklarini zerre umursamaz. Bana bir şey olsa benim kızım ne kadar üzülür ne kadar bunalıma girer diye düşünmez. Öyle biri iste . en çok buna kiziyorum
Ben sizi fazla ısrarcı buldum kusura bakmayin. O yastaki bir insan daha once grip de olmustur bogulma riski de atlatmistir gitmek istemiyorsa niye zorluyorsunuz ki. Sanki Allah korusun gitmezse olecekmis gibi panik haldesiniz. Sizin asiri kaybetme korkunuz varsa eğer bu da uzerinde durulmasi gereken bir konu bence.

Yani anneniz aklı başinda bir insandır mutlaka ve Rabbim ırak etsin ama ecel geldiyse doktor ne yapacak ki yani birakin o ne zaman isterse o zaman göturün doktora burada soguk algınligindan bahsediyoruz ya da bogazi sis diye yutkunma zorlugu sonucu ortaya çikan panik hallerden. Bence daha sakin olun siz de. Yani konu basliğinız sizce de asırı tepkisel değil mi?

Ama inat ettim illa hastaneye götureceğim diyorsaniz vardır bir bildiginiz kolay gelsin o durumda.

Ben sizi fazla ısrarcı buldum kusura bakmayin. O yastaki bir insan daha once grip de olmustur bogulma riski de atlatmistir gitmek istemiyorsa niye zorluyorsunuz ki. Sanki Allah korusun gitmezse olecekmis gibi panik haldesiniz. Sizin asiri kaybetme korkunuz varsa eğer bu da uzerinde durulmasi gereken bir konu bence.

Yani anneniz aklı başinda bir insandır mutlaka ve Rabbim ırak etsin ama ecel geldiyse doktor ne yapacak ki yani birakin o ne zaman isterse o zaman göturün doktora burada soguk algınligindan bahsediyoruz ya da bogazi sis diye yutkunma zorlugu sonucu ortaya çikan panik hallerden. Bence daha sakin olun siz de. Yani konu basliğinız sizce de asırı tepkisel değil mi?

Ama inat ettim illa hastaneye götureceğim diyorsaniz vardır bir bildiginiz kolay gelsin o durumda.
Olabilir, kaybetme korkum çok. Bu yüzden de panik yapıyor olabilirim. Konu başlığını annem 2. kez boğulup buna rağmen hastaneye gidelim dediğimde bana hala inatla hayır dediği için büyük bir sinirle yazdım. Gerçi hala sinirliyim ama biraz geçti şimdi. Umarım tekrarlamaz çünkü bir daha olursa ben mi çok evhamliyim acaba diye düşünmeden ambulans çağiracagim. Çünkü iki defa ölecek gibi olup nefessiz kalıp çirpininca ve benim de elimden bir şey gelmeyince ister istemez paniğe kapiliyorum. Ya gece uykusunda ayni durum yaşanırsa ben uyanamazsam vs diye felaket senaryoları üretiyorum.

Bence ustune dusuyorsunuz. Yasli insanlar boyledir. Benim babannemde oyle bildim bileli yillardir hep biyerleri agirir. Oksuruyor diye bu kadar abartip diretmeniz gereksiz, oyuzden kadinda inada bindiriyor. Bende hasta oldum geçen 1 haftada anca gecti hastaneyede gitmedim.

Olabilir, kaybetme korkum çok. Bu yüzden de panik yapıyor olabilirim. Konu başlığını annem 2. kez boğulup buna rağmen hastaneye gidelim dediğimde bana hala inatla hayır dediği için büyük bir sinirle yazdım. Gerçi hala sinirliyim ama biraz geçti şimdi. Umarım tekrarlamaz çünkü bir daha olursa ben mi çok evhamliyim acaba diye düşünmeden ambulans çağiracagim. Çünkü iki defa ölecek gibi olup nefessiz kalıp çirpininca ve benim de elimden bir şey gelmeyince ister istemez paniğe kapiliyorum. Ya gece uykusunda ayni durum yaşanırsa ben uyanamazsam vs diye felaket senaryoları üretiyorum.
Canım benim sen hayırlı bir evlatsın bu panik hallerin bile çok sevimli o senin annen tabii ki gozün gibi bakacaksın. Ama bu kadar korkman cidden biraz uzerinde durmani gerektiriyor. Yani annecigin iyilesince sen biraz kendinle bi konus bakalim kaybetme korkunun boyutlari ne kadar? Yani çok demissin ama ne kadar cok belki sen bu konuda bir uzmanla görüşebilirsin bilemiyorum.

Annenin de yanindasın zaten bisey olma ihtimaline karsı Allah korusun, hemen mudahale edersin. Ciddi bisey olsa zaten ondan izin alacak degilsin ki tekar diyorum Allah korusun.

Cok geçmiş olsun

Umarım yarın doktora gitmeyi kabul eder çünkü beklerse ağır bronşit olacak. Salgına yakalanmış anneciğin, kötü hissetmesi bu yüzden. Normal grip gibi değil bu, bakımının çok iyi yapılması lazım. Annene bu yazdığımı söyle.Ayrıca doktorun yazdığı ilaçları saat kaçırmadan içmesi gerek.

Umarım yarın doktora gitmeyi kabul eder çünkü beklerse ağır bronşit olacak. Salgına yakalanmış anneciğin, kötü hissetmesi bu yüzden. Normal grip gibi değil bu, bakımının çok iyi yapılması lazım. Annene bu yazdığımı söyle.Ayrıca doktorun yazdığı ilaçları saat kaçırmadan içmesi gerek.
Tamam tesekkur ederim, yarin kesin gidiyoruz zaten.

Canım annem zaten 64 yasında. Ben iyi olmasını istiyorum sadece çünkü sürekli oram agriyor buram agriyor deyip öksürmesi kotu geliyor , biraz da bugun boğulacak gibi olması can çekişmesi korkuttu.
Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama aile hekiminiz eve gelebilir. Bizde Çarşamba öğleden sonraları aile hekimi yaşlılara bakmak için eve gelir.
Bence iyi yapıyorsunuz annenizi ihmal etmeyin, boşverin diyen yorumlara kulak asmayın. Yaşlılar hastaneyi pek sevmezler.

Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama aile hekiminiz eve gelebilir. Bizde Çarşamba öğleden sonraları aile hekimi yaşlılara bakmak için eve gelir.
Bence iyi yapıyorsunuz annenizi ihmal etmeyin, boşverin diyen yorumlara kulak asmayın. Yaşlılar hastaneyi pek sevmezler.
Ankaradayim, aile hekimimiz var fakat ben daha ziyaret ettiğini duymadım, boyle bir sorun için geleceğini de zannetmiyorum. Allaha şükür sonunda ikna ettim yarin sabah gidiyoruz hastaneye. Tesekkur ederim.

Kadın bence yaşlı değil
64 yaş ne ki?
Eğer kronik bir hastalığı vs yok ise daha dinçtir diye düşünüyorum
Aile hekimi evden çıkamayacak olanlara geliyor bildiğim kadarıyla

1 aydır sinüslerimden kan akıyor, her gün 3 kere boğazımdan kan temizliyorum, benim annem bile bana bir çok kez doktora git dediği halde baskı yapmadı. Anne de olsa, evlat da olsa, kendi sağlığı hakkında karar verebilecek yetide kimseye sağlık baskısı yapılmasına karşıyım. Birkaç ay önce astım krizi geçirirken bile gitmedim acile falan. Kimileri böyledir, ölene kadar gitmez hastaneye, doktora. Herkesin kendi tercihi, iradesi. Saygı duyulmalı.

Öte yandan, boğulan insana su verilmez. Hiç bir şey verilmez boğulması geçene kadar. İnsan zaten yediğinden içtiğinden boğulurken, üzerine bir şeyler içirmek yanlış. Yangını geçirmek için yangına benzin dökmek gibi bir şey bu.

Valla bizim burdan annenize yapacak birseyimiz yok.

Bizden ne bekliyorsunuz?

Kac yasinda kadin doktora gitmek istemiyorsa siz neden delirecek kadar goturmek istiyorsunuz? Sonucta olumcul bir durum yok.

Ne bu israr anlamadim.
Bence siz de tuhafsiniz..

Yaşlı samimi bir arkadaşı yada akrabanıza bunlar anlat onu ikna etsinler

Valla bizim burdan annenize yapacak birseyimiz yok.

Bizden ne bekliyorsunuz?

Kac yasinda kadin doktora gitmek istemiyorsa siz neden delirecek kadar goturmek istiyorsunuz? Sonucta olumcul bir durum yok.

Ne bu israr anlamadim.
Bence siz de tuhafsiniz..
Neden yorum yapmak için kafaniza silah dayadigimi ima ediyorsunuz ki? Ben içimi dökmek için konu açtım, herhangi bir çare aradığım için değil. Tavrım size rahatsızlık verdiyse başka bir konuya geçebilirsiniz. Siz de tuhafsiniz.

1 aydır sinüslerimden kan akıyor, her gün 3 kere boğazımdan kan temizliyorum, benim annem bile bana bir çok kez doktora git dediği halde baskı yapmadı. Anne de olsa, evlat da olsa, kendi sağlığı hakkında karar verebilecek yetide kimseye sağlık baskısı yapılmasına karşıyım. Birkaç ay önce astım krizi geçirirken bile gitmedim acile falan. Kimileri böyledir, ölene kadar gitmez hastaneye, doktora. Herkesin kendi tercihi, iradesi. Saygı duyulmalı.

Öte yandan, boğulan insana su verilmez. Hiç bir şey verilmez boğulması geçene kadar. İnsan zaten yediğinden içtiğinden boğulurken, üzerine bir şeyler içirmek yanlış. Yangını geçirmek için yangına benzin dökmek gibi bir şey bu.
Bazen insanlar ihmalkar olabiliyor ve hastalıklarını onemsemiyorlar,ölecek duruma gelene kadar hastaneye gitmemek , bir haftadır hasta olan kisiye hastaneye gitmesi yonunde ısrar etmekten daha mantıksız bana kalırsa. Ayrıca o benim annem, "kararına saygı duyuyorum " diyerek ihmalkarligina göz yumamam.

Verdiğiniz tavsiyeye teşekkürler, suyun bu konuda zararlı olduğunu bilmiyordum. Dikkate alicam bir daha olursa.

Back
X