Yemin ediyorum psıkolojim bozuldu düşünmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.408
548
29
1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum ben :( işin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.

1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum ben :KK43: işin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
Acı çehre tek başına zaten zayıflamaya çözüm olmuyor tek çare standart olan bol bol su ve tempolu yürüyüş yapmak

O kadar latte ve ac karna içilen kolayla iyi mide kanaması gecirmemissiniz. Hem kuzenim hemde kayinpederim aşırı kola kahve cips vs.. mide kanaması geçirdiler birde cocuk emziriyorsunuz. Sağlıklı beslenmeye ve spora başlarsanız kilo vermenin devamı da gelecektir.
Benim spor yapmadığım gün yokki sürekli çoçugun pesınden kosuyorum. Bıde kosmasam halim ne olcaktı acaba

O kadar latte ve ac karna içilen kolayla iyi mide kanaması gecirmemissiniz. Hem kuzenim hemde kayinpederim aşırı kola kahve cips vs.. mide kanaması geçirdiler birde cocuk emziriyorsunuz. Sağlıklı beslenmeye ve spora başlarsanız kilo vermenin devamı da gelecektir.
Benim spor yapmadığım gün yokki sürekli çoçugun pesınden kosuyorum. Bıde kosmasam halim ne olcaktı acaba

Kolada çok şeker var evet ama bir tanıdık var günde 1 tane 2.5luk bitirir her gün ama kilolu değil. 8 latte içine şeker atmiyorsaniz onda da cok kilo aldiracak bir şey yok.
Yani demek istedigim şey bu iki şey sizi hiç olmadığınız kadar kilolu yapmaz.
Ek ürünlerde vardır yanında artı hareketsizlik.
Kilo alan çoğu kişi yemekten değil diyor.
Bana çok saçma geliyor. Kışın bende yazın oldugumdan bir kaç kilo alıyorum çünkü yiyorum ve hareketim azaliyor bunu kabul etmeden zaten cozemezsiniz.

Acı çehre ve benzerleri sadece ishal yapar bu da kilo kaybı değil su kaybı yaşatır tek başına. Spor da yapmanız lazım. Hem zayiflamaniz hem de zayiflarken sarkmamaniz için.

Çocugun peşinden koşmak spor değildir. Spor belli bir tempo ister. Cocugun pesinden koşarken yürüyüş yapar gibi belirli tempoda mi koşuyorsunuz?

Aynen öyle wcye cıkamıyodum.şuan şalgam içiyorum ishal olayım dıye
Bu wcye çıkmakla olmuyor sadece. Günlük şeker alımınızı azaltın emziriyorsunuz aldığınız fazla şeker çocuğunuzu da etkiliyor. Zararlı gıdalardan uzak durun öğünlerinizi düzenli yiyin. Diyet değilde sağlıklı yaşam tarzı deneyin. Olmazsa emzirmeyi bırakınca diyet yaparsınız.
Diyorum da bende kilo veremiyorum :)))

Kolada çok şeker var evet ama bir tanıdık var günde 1 tane 2.5luk bitirir her gün ama kilolu değil. 8 latte içine şeker atmiyorsaniz onda da cok kilo aldiracak bir şey yok.
Yani demek istedigim şey bu iki şey sizi hiç olmadığınız kadar kilolu yapmaz.
Ek ürünlerde vardır yanında artı hareketsizlik.
Kilo alan çoğu kişi yemekten değil diyor.
Bana çok saçma geliyor. Kışın bende yazın oldugumdan bir kaç kilo alıyorum çünkü yiyorum ve hareketim azaliyor bunu kabul etmeden zaten cozemezsiniz.
Kabul etmemeyle ılgısı yok benim canım yemek istemiyor zaten bir aksama dogru istiyor cocuk kv ye gıttıgı gün aksam babasıyla geliyorlar saat 21. Yada 22 gıbı o saate kadarda kahvalto bıle yapmıyorum canım şekerli şeyler istiyor. Ben latteyı bırakalı 10 gün kolada 10 günde 2 bardak oldu turk kahvesi içiyorum ıki fincan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X