- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Aynen oyleYani suanda yeniden başladınız içiyorsunuz dogru mu anladım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyleYani suanda yeniden başladınız içiyorsunuz dogru mu anladım?
Evet içiyorumbenim beyin error... sigara mi iciyorsun? cocugu mu emziriyorsun? yalnis mi anladim
Ondan iştah yok. Kendimden biliyorum. Ben suan hamileyim icmiyorum ama hamile olmadan önce sabah uyanırdım. Kahve+sigara sonra 1 tane daha kahve+sigara sonra ağzıma bir muz atarsam atarim sigara. Aksam yada oglen 4 5 gibi bi kebap vs yerim geceye kadar yine sigara nescafe vs. Asla kahvalti etmezdim 1 ya da 2 öğün yerdim yaşınız 30u geckinse metobolizma da yavaşlamıştır oyle oluyor genelde.Aynen oyle
Mor lahana ve lahana turleri cok guzel cikartiyoAynen öyle wcye cıkamıyodum.şuan şalgam içiyorum ishal olayım dıye
O işte bndede var hatta esıme soyledım şakayla karısık bu aralar agzıma s. Çta vı zayıflayım dedımBen stres ve depresyonla 3 ayda 44 kiloya düştüm. Tavsiye ederim. (Şaka, hiç etmem).
O işte bndede var hatta esıme soyledım şakayla karısık bu aralar agzıma s. Çta vı zayıflayım dedım
Cirilla benım kimseye yalan borcum yok ben kimseye kendimi kanıtlamaya çalismiyorum gunde 2.5 lıtre sende kola içseydın 8 bardak latte içseydın arada agzının tadı bozuluyor dıye sarella surseydın dılıne sende bu halde olurdun b. K gıbı duzenım var işyah yok. Sekerlı seylerle besleniyorum canım hep şekerlı seyler ıstıyorHicbisey yemeyip latte, kola ve sigarayla mi kilo aldin gercekten??? Bu sekilde beslenip nasil hastanelik olmadin?
Latte ve kola haric neler yiyorsun merak ediyorum ictiklerin zaten bol sekerli ama yemek yemeden kilo alinacagina ben inanmiyorum
Hic yemek yemiyorum bir avuc kadar yemekle gün geciriyorum diyenlerin yediklerine gun icinde sahit oldugumda gayet benden cok yediklerini çok kez gordum.
Cirilla benım kimseye yalan borcum yok ben kimseye kendimi kanıtlamaya çalismiyorum gunde 2.5 lıtre sende kola içseydın 8 bardak latte içseydın arada agzının tadı bozuluyor dıye sarella surseydın dılıne sende bu halde olurdun b. K gıbı duzenım var işyah yok. Sekerlı seylerle besleniyorum canım hep şekerlı seyler ıstıyor
Eşim bişi sadece bn ona cok kilo aldım diye soylenınce latteden koladan oldu dıyo. Bn bıraktım 10 gundur latteyı kolayıda 10 gun içerisnde sadece ıkı bardak içtimBen 2,5 litre suyu bile icemiyorum bi de 2,5 litre gazli icecegi asla icemem gun icinde sanirim, ustune 8 bardak latte.
Bak kiloyu gectim cidden digru durust birsey yemeyip bu sekilde devam edersen hastanelik olursun, kucuk cocugun da varmiş. Eşin hiç gormuyor bu yaptiklarini, yemek yemedigi filan??
Tek basina yapamiyorsan o yardimci olsun bu aliskanligina...
Benim esim yemek yemedigimi fark etse eve kola, latte sokmaz aldirmaz kavga cikarir, gerekirse cocuk muşum gibi davranirdi. Sagliginiza ne yaptiginizin farkinda degilsiniz![]()
Ya vallah razıyım cok zayıfsın dıyene yeterkı kilo vereyımHayattan keyif almak daha önemli ama. Varsın 5-10 kilo fazla olsun.
Zaten şimdi de "ayyy canım, sen nasıl zayıflamışsın, hiç mi bir şey yemiyorsuuunn?? Kötü olmuşsun, vah vaaah" falan diyorlar. Ben de sinirlenip bir tane yapıştırmak istiyorum falan. Zarar ziyan yani bu kilo işleri.
Saglıcakla kucagına al inşallah minigi. Ben 24 yasındayımOndan iştah yok. Kendimden biliyorum. Ben suan hamileyim icmiyorum ama hamile olmadan önce sabah uyanırdım. Kahve+sigara sonra 1 tane daha kahve+sigara sonra ağzıma bir muz atarsam atarim sigara. Aksam yada oglen 4 5 gibi bi kebap vs yerim geceye kadar yine sigara nescafe vs. Asla kahvalti etmezdim 1 ya da 2 öğün yerdim yaşınız 30u geckinse metobolizma da yavaşlamıştır oyle oluyor genelde.
Yorum yapmak için yorum yapmak ne demek bilmiyorum. Konunuzla ilgili en dikkat çekici şey emziren bir anne ve aşırı derecede sağlıksız beslenmesi bunu söylemeden geçmek vicdanima sigmazdi sırf beğeneceğiniz şekilde yazayım diye. Kilo verici şeyleri emzirdiginiz için kulanamadiginizi söylemişsiniz , tükettikleriniz en az onlar kadar zararlı. Bunu düşünerek bile motive olabilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve sporla verilebilir sonrasında, kilo vermenin çok gizli bir sırrı yokYorum yapmak ıçin yorum yapmayın.hayır yanı okudunuzu anlamıyosanız soyleyın yıne yazıyım. 10 gundur agzıma latte degmedi. Kolada bu 10 gun içinde ıkı bardak sadece dıkkat etmeye çalişiyorum artık. Ayrıca ben burda memeden nasıl kesebilirım dıye sormadım. Kılolarım hakkında konu açtım emzırdıgım için bazı zayıflatma seylerı kullanamıyorum dedım. Yanı sızden ıstedıgım dıyetle nasıl hemen kılo verebılırım kafaya takıyorum bu konusuydu
bende aynı senin durumundayım çok uzuluyirumAynen öyle wcye cıkamıyodum.şuan şalgam içiyorum ishal olayım dıye
allahaskina bana da at:) ben bir bucuk metre boyum ve 68 kilomla bile yok yahu hafif balik etliyim diyorum kendime tamam versem azicik iyi olur da olmuyosa zorlamam kafasindayim 168 e 43 kiloyu gorup belki kendimi gazlarimTam tersi anoreksik durmuyorum :) hatlarım belirgin, göğsüm totom falan sağlamgörüntümle ilgili çok bir sorunum yok aslında, sadece zayıf olduğum için yüzüm çökük duruyor. Bir de bacaklarım ince elbise giyemiyorum o kadar. Diyetisyenlerin verdiği diyetler ya da spor salonunda yaptığım sporlar bir işe yaramıyor. Kendimi böyle kabul de etmek istemiyorum. Ama yok işte olmuyor. Bulabilirsem atarım sana fotoğraf istersen
![]()
Bu daha ıyı yorumdu azarlar gıbı degıl enazndan tskkerYorum yapmak için yorum yapmak ne demek bilmiyorum. Konunuzla ilgili en dikkat çekici şey emziren bir anne ve aşırı derecede sağlıksız beslenmesi bunu söylemeden geçmek vicdanima sigmazdi sırf beğeneceğiniz şekilde yazayım diye. Kilo verici şeyleri emzirdiginiz için kulanamadiginizi söylemişsiniz , tükettikleriniz en az onlar kadar zararlı. Bunu düşünerek bile motive olabilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve sporla verilebilir sonrasında, kilo vermenin çok gizli bir sırrı yok
Salgammı içiysn sendebende aynı senin durumundayım çok uzuluyirum
tabi aramızdaki fark boyumun sana nazaran daha kısa ve daha kilolu olmam
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırYanlız bu konu farklı yerlere kayıyor git gideMune konumu kapatırmısın