- 15 Temmuz 2016
- 8.575
- 14.395
- 248
Babanızla ilgili herhangi bi yorum yazdım.17 yaşında el öpmeye mi gitseydim hanımefendi?
Kenarda köşede kalmadım. Aksine gayet kıymet veren şekilde davrandılar. Bulundugum ortamdan mutlu oldum. Iyi ki de gitmişim. Boşuna en başta sıkılganlık yapmışım. Çekinmişim buna hiç gerek yokmuş.
Okulumun bitmesini bekliyorum babamla paylaşmak için ne diyim babama bak bu benim sevgilim sende göz yum mu? Söz nişan istemedim okul sürecinde cunki ona ayırmak istemedim vaktimi erken bir sorumluluk almak ya da min dört sene aileleri işin ici ne sokmak istemedim. Şimdiye kadar ki olan süreçte kendi ayaklarımızın üzerinde duramadigimiz için resmî ya da ciddi düşünen şekilde insanların karşısına çıkmak istemedik. Bu bizim ortak tercihimiz oldu. Evine gidip gelmedim diye ailesi beni tanımıyor da değildi keza benim annem ve kardeşimde. Yemin töreni sıradan askerlik yemini degil mesleki anlamda bir yemin töreni biz bu seçimi birlikte yaptık ben destekledim o istedi maddi manevi birlikte yol aldık ailesinin sınava girdiğinden haberi yoktu ben kapıda bekledim. Çünkü onlar lise başlangıcından beri maddi ya da manevi destek olmadılar sadece sözel olarak baba ve anneydiler. Araba aldık birlikte Ben para biriktirdim o çalıştı okuduğu süreçte bir şeyler elde ettik. Ama bu süre zarfında ailesinin sadece olaydan haberi var di bir yabancı gibi biz ne yaptıysak birlikte yaptık. Birlikte büyüdük ailesi başka planlar yaparken mesleki acıdan ki plan dediğim de imkan sunmak degil işte ne olcan şunu ol felan gibi biz bir ay boyunca her gün düzenli kpss çalıştırdım sınava soktum mülakatlarda destek oldum giyeceği takım elbiseye varasıya biz birlikte yaptık. Bu durumda da taktir etmelisiniz ki diye düşünüyorum onun bir şeyler başardığını göreceğim yerde en çok olmak benim hakkım. Annesinin babasının hakkı yok demiyorum. Dünya ya gelişine sebep olmaları bile çok yeterli bir sebep Ama bu süreçte benim emeğim onlardan fazla ve tüm bunlar olurken aile evinde kalmıyordu yıkanacak çamaşırına kadar ben ayarliyordum mesafelere rağmen. Annesi ve babası için kötü hicbir sözüm yok bu süreç hakkında biz dahil etmedik onlarda uzaktan sadece iyi günlerde sözel olarak destek oldular hepsi bu.
Sizi takdir etmiyorum.
Gergin gergin konu açıp sonra böyle bı cevap çok enteresan.
17 yaşında ister el öpersiniz ister öpmez.
Sizde tutarsızlık var.
Hem yok şöyle böyle diye konu açın sonrada aaaaa çok iyi çok iyi...
Bide şu olayı anlamıyorum. Aileyi diş bileyin yok yanlız bıraktılar oğullarını biz yaptık ben uğraştım. Bu sizi hiç alakadar etmez oğulları ile ilgili bi konu. Sizi hiç ama hiç ilgilendirmez.
Yapıp yapıp uğraşıp uğraşıp aile şöyle böyle ama temin töreninde çok iyiydik.
Madem yaptınız bu sadece siz ve sevgiliniz ile ilgili bı konu.
He tutarlı olmak isterseniz oğullarını yanlız bırakan ve siz uğramak zorunda kaldığınız için soğuk soğuk dursaydınız.
Tek siz bu mücadeleleri yapmıyorsunuz.
Valla soğukmuşsunuz sıcakmısınız onuda anlamadım.
Buda benim görüşüm.