- 3 Nisan 2014
- 36.227
- 147.814
- 798
- Konu Sahibi Free madam
-
Canim ispartanin acemi.birligi sayi olarak cok fazla.ve kalabalik olacak.hadi bi yere oturdum diyelim ama kalabalik itis kakis olacak illa ki ondan korkuyorum
Eğer yemin törenine gitmeyip İstanbula gelirsen ilk mesajında yazdığın şeyleri eşinin akrabalarına söyleme en azından. Sürekli ayakta kalacağım,çok kalabalık olur densizin biri gelir karnıma vurur diye yazmışsın ya,bunları söyleyip İstanbula gelmen çok komik olur. Bahane olduğu apaçık belli olur yani çünkü burada o riskler daha çok.Istanbul benim icin onemli cunku dugun dogumuma denk geliyo simdi nisana gitmezsem dugunde hayatta gidemem ve uzunca bi sure yine goremem.ve ben istanbulu hiic gormedim merak ediyorum iste
evhama gerek yok, her ıkısınede gıdebılırsınız bnece, hem bence yemın torenınden zıyade nısanda tedırgın olmanız gerek, bırınde oturup ızleyeceksınız dıgerınde ayakta kalmanız gereken zamanlarda olacak, arkadas nısanındansa kuzenın yemın torenıne gıtmek daha uygun ama egerkı kendınıze o kadar guvenmıyorsanız yada gebelıgınız sorunlu ıse ıkısınede gıtmeyın esınız tek gıtsın...Kizlar selam herkese..iki arada bi derede kaldim korkuyorum acikcasi.konuya gelecek olursak eger,esimin kuzeni asker.yemin töreni var bu hafta ve ispartada.biz ankaradayiz.esimin ailesi ve amcasigil yani asker ailesi topluca torene gidecek.benim sikintim su ki surekli ayakustu kalacagim ve kalabalik bi ortama girecegimden dolayi gitmek istemiyorum.densizin biri gelip vurur bebisime zarar gelir vs. Vs. Bi de nisan ayinin basinda da esimin asker arkadasinin nisani var bizi de ozellikle cagirdi dugunu benim doguma denk geliyor gidemeyiz diye.nisan da istanbulda olacak.simdi ispartaya gidemem dedim ama ist a gitmeye can atiyorum.sonucta ayakustu olmayacagim ve kalabalik olmayacak.ama ne bileyim kvalide acaba yanlis anlar mi bizle gelmedi taa istanbullara gezmeye gidiyor diye.sonucta yemin toreninde karnim cok sis degil ama bundan bir aybsonraki nisan toreninde biraz daha agirlasmis olacagim. Arkamdan bisey derler diye korkuyorum.ne yapayim sizce.sirf soz cikmasin diye yemin torenine de gitmeli miyim??
KARNIN belirgindir 1000 kişide görür bunu bence sorun olmaz asıl ist 20 kişilik yemeğe gidene akdar geçen süreçte neler yaşayacaksın onu düşün bence sen ıspartaya gitmek istemiyorsun o yüzden belki arkandan konuşabilirlerIstanbul tabiki de kalabalik bi sehir ondan bahsetmiyorum.icinde bulunacagim bi ortamdan bahsediyorum.nisan istda ve 20 kisilik bi yoren yemekli.ama ispartada belki de 1000 kisi olacak.o yuzden evet ist sakin ama isparta kalabalik olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?