- 23 Şubat 2016
- 215
- 116
- 23
- Konu Sahibi Free madam
Kizlar selam herkese..iki arada bi derede kaldim korkuyorum acikcasi.konuya gelecek olursak eger,esimin kuzeni asker.yemin töreni var bu hafta ve ispartada.biz ankaradayiz.esimin ailesi ve amcasigil yani asker ailesi topluca torene gidecek.benim sikintim su ki surekli ayakustu kalacagim ve kalabalik bi ortama girecegimden dolayi gitmek istemiyorum.densizin biri gelip vurur bebisime zarar gelir vs. Vs. Bi de nisan ayinin basinda da esimin asker arkadasinin nisani var bizi de ozellikle cagirdi dugunu benim doguma denk geliyor gidemeyiz diye.nisan da istanbulda olacak.simdi ispartaya gidemem dedim ama ist a gitmeye can atiyorum.sonucta ayakustu olmayacagim ve kalabalik olmayacak.ama ne bileyim kvalide acaba yanlis anlar mi bizle gelmedi taa istanbullara gezmeye gidiyor diye.sonucta yemin toreninde karnim cok sis degil ama bundan bir aybsonraki nisan toreninde biraz daha agirlasmis olacagim. Arkamdan bisey derler diye korkuyorum.ne yapayim sizce.sirf soz cikmasin diye yemin torenine de gitmeli miyim??