Yemin töreni mi yoksa kocayla istanbul gezmesi mii??

Free madam

Bir adam var,hergün yeniden aşık olduğum. .
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
215
116
23
Kizlar selam herkese..iki arada bi derede kaldim korkuyorum acikcasi.konuya gelecek olursak eger,esimin kuzeni asker.yemin töreni var bu hafta ve ispartada.biz ankaradayiz.esimin ailesi ve amcasigil yani asker ailesi topluca torene gidecek.benim sikintim su ki surekli ayakustu kalacagim ve kalabalik bi ortama girecegimden dolayi gitmek istemiyorum.densizin biri gelip vurur bebisime zarar gelir vs. Vs. Bi de nisan ayinin basinda da esimin asker arkadasinin nisani var bizi de ozellikle cagirdi dugunu benim doguma denk geliyor gidemeyiz diye.nisan da istanbulda olacak.simdi ispartaya gidemem dedim ama ist a gitmeye can atiyorum.sonucta ayakustu olmayacagim ve kalabalik olmayacak.ama ne bileyim kvalide acaba yanlis anlar mi bizle gelmedi taa istanbullara gezmeye gidiyor diye.sonucta yemin toreninde karnim cok sis degil ama bundan bir aybsonraki nisan toreninde biraz daha agirlasmis olacagim. Arkamdan bisey derler diye korkuyorum.ne yapayim sizce.sirf soz cikmasin diye yemin torenine de gitmeli miyim??o_O:KK51::KK43::KK17:

Herşeyden haberleri olması gerekmez. Çok mu yakınsınız?

Haberleri olsa bile sizin hayatınız. Sonuçta yemin töreni de çok elzem bişey değil, gidip gitmemek sizin tercihiniz olmalı. Böyle basit şeyler için dayatma hakkı vermeyin kimseye.

İyi de ikisinede gidebilirsin farkli tarihlerde ayrica yemin töreninde oturuluyor ayakta beklemiyorsun ayakta bekleyecek olsan bile dinlenecek bir iskemle bulunur

Kizlar selam herkese..iki arada bi derede kaldim korkuyorum acikcasi.konuya gelecek olursak eger,esimin kuzeni asker.yemin töreni var bu hafta ve ispartada.biz ankaradayiz.esimin ailesi ve amcasigil yani asker ailesi topluca torene gidecek.benim sikintim su ki surekli ayakustu kalacagim ve kalabalik bi ortama girecegimden dolayi gitmek istemiyorum.densizin biri gelip vurur bebisime zarar gelir vs. Vs. Bi de nisan ayinin basinda da esimin asker arkadasinin nisani var bizi de ozellikle cagirdi dugunu benim doguma denk geliyor gidemeyiz diye.nisan da istanbulda olacak.simdi ispartaya gidemem dedim ama ist a gitmeye can atiyorum.sonucta ayakustu olmayacagim ve kalabalik olmayacak.ama ne bileyim kvalide acaba yanlis anlar mi bizle gelmedi taa istanbullara gezmeye gidiyor diye.sonucta yemin toreninde karnim cok sis degil ama bundan bir aybsonraki nisan toreninde biraz daha agirlasmis olacagim. Arkamdan bisey derler diye korkuyorum.ne yapayim sizce.sirf soz cikmasin diye yemin torenine de gitmeli miyim??o_O:KK51::KK43::KK17:
Aman sanane ya kardeşin değil bişey değil senin ne işin var törende kendi yakın akrabaları gitsin insanın her akrabası gitmez yani ana baba falan gider boşver düğün daha önemli sonuçta o daha ayıp olur

Herşeyden haberleri olması gerekmez. Çok mu yakınsınız?

Haberleri olsa bile sizin hayatınız. Sonuçta yemin töreni de çok elzem bişey değil, gidip gitmemek sizin tercihiniz olmalı. Böyle basit şeyler için dayatma hakkı vermeyin kimseye.
Evet ya ayni semtte oturuyoruz maalesef.illa ki duyacaklar yani

Amcasının oğlu yani kaynınız falan olsa gidin derdim ama. 2. Derece akraba niye onlar için önemli ki bu sizin gitmeniz. Onlar gidiyo işte.
Isine geldigi yere gidiyor isine gelmeyene gitmiyor demesinler diye bu kadar ince dusunuyorum

İyi de ikisinede gidebilirsin farkli tarihlerde ayrica yemin töreninde oturuluyor ayakta beklemiyorsun ayakta bekleyecek olsan bile dinlenecek bir iskemle bulunur
Canim ispartanin acemi.birligi sayi olarak cok fazla.ve kalabalik olacak.hadi bi yere oturdum diyelim ama kalabalik itis kakis olacak illa ki ondan korkuyorum

Eğer gebeliğiniz normal seyrindeyse ve doktorunuz müsaade ediyorsa bence gidin.
Tabii ki siz gitmek istemiyor ve gebeliği bahane ediyorsanız bir ay sonra İstanbula gitmeniz ayıp olabilir.

Isine geldigi yere gidiyor isine gelmeyene gitmiyor demesinler diye bu kadar ince dusunuyorum
Aynen öyle işte kendin söylüyosun. İşine gelene gideceksin. Kimse ne düşünüyo diye düşünüp kendini yormayacaksın. Alıştırmayacaksın. Alıştırırsan sonunu alamazsın.

ya eşinin kuzeninin yemin töreninde ne işin var senin?
Disardan bakildiginda ben bile bu soruyu kendime sorabilirim ama aile olarak birbirlerine cok deger veriyolar.bisry olsun hep birlikte gidiyorlar filan.o yuzden normal bi kuzenden bahsetmiyorum:KK54:

İkisine de gitmezdim valla.
Dıdımın dıdısının yemin törenine niye gideyim ki, diğeri de nişanmış düğün değil. Kimsenin arkanızdan konuşmasını takmayın istediğinize gidin diyeceğim ama bazen bir laf duyunca ben de takıyorum kafama.

istanbul sakin ama ısparta kalabalık ha
Istanbul tabiki de kalabalik bi sehir ondan bahsetmiyorum.icinde bulunacagim bi ortamdan bahsediyorum.nisan istda ve 20 kisilik bi yoren yemekli.ama ispartada belki de 1000 kisi olacak.o yuzden evet ist sakin ama isparta kalabalik olacak.

İkisine de gitmezdim valla.
Dıdımın dıdısının yemin törenine niye gideyim ki, diğeri de nişanmış düğün değil. Kimsenin arkanızdan konuşmasını takmayın istediğinize gidin diyeceğim ama bazen bir laf duyunca ben de takıyorum kafama.
Istanbul benim icin onemli cunku dugun dogumuma denk geliyo simdi nisana gitmezsem dugunde hayatta gidemem ve uzunca bi sure yine goremem.ve ben istanbulu hiic gormedim merak ediyorum iste:KK43:

Back
X