- 14 Mart 2008
- 6.058
- 5.187
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
ah canım benim o duygu çok farklıydı ya yemin törenine gitmeden önce 2 gün hiç uyumadım.o gece yola çıktık yaklaştıkça kalbim çıkıcak sanıyordum.daha tören alanına girer girmez tanıdım ömrümü.o kadar gururlandımki anlatamam.ama biz tören esnasında birbirimize bakarak çok güldük. uzaktan bakışmak bile güzeldi.
eşimde marşlar eşliğinde koğuşlara üstünü değiştirmeye gidiyorlardı onlarla beraber bende yürüdüm komutanları rahat der demez öyle bir boynuna atlayışım vardıki bırakamıyordum.onu yine benden alıcaklar gibi hissediyordum.eve gelene kadar hep göğsünde yattım aşkımın ama ertesi günü usta birliğine gideceği için daha geceden ağlamaya başlamıştım.her geçen saatte aşkım 1 saat daha bitti diyip üzülüyordu.çok kısa sürmüştü ama dünyalara bedeldi o 1 gün.ama bir gelsin yeterki gel kocacım herşey o güzellikte devam edicek Allahın izniyle
sswweett canım arkadaşım kıyamam sana o 1 haftayı beklemez merak etme hemen koşar bitanesinin yanına
Ahhh canımmmmm bu resimleri görünce tekrar gittim geldim sanki o ana...İçim bi tuhaf olduu Nekadar gurur verici birşey demi nekadar güzel yemin ediyorlar insan başı dimdik izliyor onları :asigim:güzel bi konu olmuş a.s
yemin törenine gideli bi seneyi geçti ama hala dün gibi aklımda bütün sahneler..
hayatım boyunca hiç unutmıycagım ve aklıma geldikçe hüzünlenicegim bi gündü..
çok kalabalık bi yerdi onların tören alanı
bu yüzden törenden önce onu görmem mümkün olmadı
törende de onca askerin içinden onu seçemedim
çünkü kafalarındaki şapka ve kıyafetlerle hepsi birbirine benziyodu :)
tören sonrası beklerken yanımıza dogru iyice zayıflamış olan sevdiceğim yaklaştı
o an aglamamak için kendimi zor zapettim
annesi babası aglıyodu zaten bi de ben aglamıyım dedim
ahh ahh o güne gittim yine
bi gece izin verdiler ailecek pansiyonda kaldık
ertesi gün biz döndük o arkamızdan el sallarken.....:1no2:
yol boyu aklımda bin türlü düşünce ve buğulu gözler
hepsi bu.....
o güne ait iki fotoğrafla konuyu renklendirmek istedim
ben bir kere daha aşık olmuştum badem gözlüme
mervishin anlattıklarına harfiyen katılıyorum
öleceğim sanmıştım heyecandan
şimdi yine yemin töreni var
mehtap 20
Ahhh canımmmmm bu resimleri görünce tekrar gittim geldim sanki o ana...ıçim bi tuhaf olduu Nekadar gurur verici birşey demi nekadar güzel yemin ediyorlar insan başı dimdik izliyor onları :asigim:
evet yaww tüyleri diken diken oluyo insanın
tören bitse de buluşsak bi arada olsak hasret gidersek diyosun
tören bitmek bilmiyo sanki :))
kuzucum anlamadım nasıl şimdi yine var yaf :bbo:
canım benim
badem gözlüm geçen yıl kısa dönem askerlik yaptı mayıs 16 da geldi
sözleşmeli subaylık sınavını kazandı
şuan subay hazırlama eğitiminde istanbul tuzlada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?