Yemin Töreni Ve Sonrası...

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.058
5.187
723
Kızlar yemin törenini geçirmiş olanlar yada geçircek olanlar..

Öncelikle geçirmiş olanlara soruyorum neler hissettiniz..?Ben çok tuhaftım yemin töreninin olacağı gün görebilmek için herkesle kavga etmiştim komutanlarla-tatlicadiarzu- ve tören boyuncada ağlamıştım..Eşimi görmüştüm ben zaten ön sıralardaydı tarif etmişti o bana şuraya oturun filan diye söylemişti tam karşımdaydı biriciğim onu öyle görüpte gururlanmamak ağlamamak mümkünmüü senağlama sonra tören bittiiiiiiii kalbim öyle atıyordukiii çıkıcaktı nerdeyse yerinden :asigim: üstlerini değiştirmeye giderlerken bile koşturmuştum arkasından eşimin tabi o sırada komutanlar bana bağırıo kaydirigubbakcemile3

İçeri kadar girdim ama bi baktımki uzaktan geliyor benim sevdalım...Bütün askerlerin arasından geçtim ve öyle bir atladımki boynuna...Herşeye değerdi işte o an.. Herkes bizi izliyordu öylece sarıldık ağladık senağlama durduk baktık birbirimize birdaha sarıldık öptüm kokladım birdaha sarıldım inanın nekdar sürdü böyle bilmiyorum ama ömüre bedeldi benim için :asigim:

Tabi komutanda bağırıyordu hanımefendi lütfen çıkın artık kaydirigubbakcemile Ben kocama kavuşmuşum hiç duyarmıyım senii kaydirigubbakcemile2

Haydi sizlerde anlatın paylaşın kızlar..

ah canım benim o duygu çok farklıydı ya yemin törenine gitmeden önce 2 gün hiç uyumadım.o gece yola çıktık yaklaştıkça kalbim çıkıcak sanıyordum.daha tören alanına girer girmez tanıdım ömrümü.o kadar gururlandımki anlatamam.ama biz tören esnasında birbirimize bakarak çok güldük. uzaktan bakışmak bile güzeldi.
eşimde marşlar eşliğinde koğuşlara üstünü değiştirmeye gidiyorlardı onlarla beraber bende yürüdüm komutanları rahat der demez öyle bir boynuna atlayışım vardıki bırakamıyordum.onu yine benden alıcaklar gibi hissediyordum.eve gelene kadar hep göğsünde yattım aşkımın ama ertesi günü usta birliğine gideceği için daha geceden ağlamaya başlamıştım.her geçen saatte aşkım 1 saat daha bitti diyip üzülüyordu.çok kısa sürmüştü ama dünyalara bedeldi o 1 gün.ama bir gelsin yeterki gel kocacım herşey o güzellikte devam edicek Allahın izniyle

İnşallah tatlım:Saruboceq:

Eşim 30 günlük olduğu için 7günlük dağıtım izni vardı.Dönüşte arabada bizde elele gözgöze dizdizeydik :asigim: okadar güzeldiki onun kollarında olmak çok gurur verici bir duygu...Yolda istediğimiz yerde durduk gezdik tozduk sonra evimize geldik biriciğimle :asigim: onun evimizde olması Allahım tarif edilmicek bir duygu

o günleri yine görücez tatlım gelicekler evimiz güneş açıcak ve çok mutlu olucaz.çok zor ama sabretmekten başka çaremiz yok

Evet canım Allahım onlara sağlık versin iyi olsunlarda gün gelir elbet yuvamıza dönerler. Birgün buraya tezkereyi aldığımız gün diyede yazarız Allahın izniyle

1 hafta öncesinden baslamıstım hazırlıklara.. hangi parfümü sıksam ne giysem diye :) persembe aksamı saat 10 da yola çıktık annesi kız kardesi ve ben :)
8 saat yol sanki bana 1 gün gbi geldi heycandan duramıyordum hiç uyumadım.. tören alanına gittik ankara soğuk olduğunda içerde yapıldı tören hangar da.. sonra hann kapısı açıldı bunlar havacılık marsıyla içeri girdiler görür görmez tanıdım askımı ayyy anlatamam o duyguyu nasıl gurur duydum ... tören boyunca ona baktım nasıl da güzel görünüyordu baska hiçbirsey görmedim... sonra dısarı çıktık bunlarda yürümeye basladı tabiii aileler kosturuyor ortalık karman çorman.. komutan rahat derdemez öyle bi karıstı ki orası... hemn annesi atladı üstüne yarım saat bırakmadı ben arkada bekliyorumm sonra kardesi atlatı biz öyle birbirimize bakıyoruz ve tabii sıra bana da geldi sonunda o anı unutamam nasıl güzldi 1 dk sarılabildik ama ömür gibiydi... 2 gece kaldık onların tanıdıklarında ama bas basa kalamdık sağolsun annesi dizinin dibinden ayırmadı :):) oda bana sükredelim hiç eve çıkamayan var dedi öyle teselli buldum 2 gece beraberdik uzaktan da olsa ama doyamadım ki mektup bıraktım ona biz döndükten sonra okumus ağlamıs...kıyamam askım benim....

benim hikayem böyle keske daha çok sarılabilseydim..simdi 2 ayn geçmesini bekliyorum o gelicek ama daha annesi görücek geldikten 1 hafta sonra rahatlarız herhaldee :):):) onu çok özledimmmm....

sswweett canım arkadaşım kıyamam sana o 1 haftayı beklemez merak etme hemen koşar bitanesinin yanına

ayyyy sağol canım benim... ama eminim gidicek ailesine benide çağırıcaklar 3 gün yine onlarla beraberken bakıcaz sadece birbirimize... ama gelmeden önce söyliycem bi yarım saat bari yalnız göreyim seni diyee ilk karsılasmamız da yarım saat boyunca sarılmak istiyorum çünkü :):):)Şeniz

sende esine kavusucaksın en kısa zamanda ve diyceksin zaman ne çabuk geçmis bak görürsün.......:asigim: mutlu ol arkadasım sen bunu fazlasıyla hakediyorsunnnn.....:içelim::teselli:

canım benim çok teşekkür ederim.bencede kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakmak zor.:teselli: iyi düşünmüşsün hasret gider doya doya.evet canım inşallah hepimiz kavuşucaz sevdiklerimize.bu günler mutlaka geçicek geçmek zorunda.ama çabuk geçti diyebilirmiyiz bilmiyorum.
birde bende saatlerce hiç ayrılmadan sarılmak istiyorum aşkıma ya.yemin töreninde yol boyunca 6 saat hiç ayrılmadan sarıldığımız gibi

güzel bi konu olmuş a.s
yemin törenine gideli bi seneyi geçti ama hala dün gibi aklımda bütün sahneler..
hayatım boyunca hiç unutmıycagım ve aklıma geldikçe hüzünlenicegim bi gündü..
çok kalabalık bi yerdi onların tören alanı
bu yüzden törenden önce onu görmem mümkün olmadı
törende de onca askerin içinden onu seçemedim
çünkü kafalarındaki şapka ve kıyafetlerle hepsi birbirine benziyodu :)
tören sonrası beklerken yanımıza dogru iyice zayıflamış olan sevdiceğim yaklaştı
o an aglamamak için kendimi zor zapettim
annesi babası aglıyodu zaten bi de ben aglamıyım dedim
ahh ahh o güne gittim yine
bi gece izin verdiler ailecek pansiyonda kaldık
ertesi gün biz döndük o arkamızdan el sallarken.....:1no2:
yol boyu aklımda bin türlü düşünce ve buğulu gözler
hepsi bu.....

o güne ait iki fotoğrafla konuyu renklendirmek istedim

ben bir kere daha aşık olmuştum badem gözlüme
mervishin anlattıklarına harfiyen katılıyorum
öleceğim sanmıştım heyecandan
şimdi yine yemin töreni var
mehtap 20

Ahhh canımmmmm bu resimleri görünce tekrar gittim geldim sanki o ana...İçim bi tuhaf olduu Nekadar gurur verici birşey demi nekadar güzel yemin ediyorlar insan başı dimdik izliyor onları :asigim:

Ahhh canımmmmm bu resimleri görünce tekrar gittim geldim sanki o ana...ıçim bi tuhaf olduu Nekadar gurur verici birşey demi nekadar güzel yemin ediyorlar insan başı dimdik izliyor onları :asigim:

evet yaww tüyleri diken diken oluyo insanın
tören bitse de buluşsak bi arada olsak hasret gidersek diyosun
tören bitmek bilmiyo sanki :))

evet yaww tüyleri diken diken oluyo insanın
tören bitse de buluşsak bi arada olsak hasret gidersek diyosun
tören bitmek bilmiyo sanki :))

ay evet vallahi yeter artık deyip benim atlayasım gelmişti aralarına kaydirigubbakcemile3 uzaktan bakışıp durduk sevdiceğimle anneside(kayınvalidem) o değil şurda filan diyordu ama duyannnn kimmmmm ben kaptırmışım kendimi serviş dışıydım-tatlicadiarzu-.Daha tören alanına girergirmez bildim gelişinden yürüyüşünden bildim

ben hayatımda sadece 1 kez görebileceğim bu muhteşem töreni göremedim..Hala içim sızlar..İş yerimden izin vermemişlerdi ; onu da beni de kahrettiler..Ne diyelim kısmet değilmiş..

canım benim
badem gözlüm geçen yıl kısa dönem askerlik yaptı mayıs 16 da geldi
sözleşmeli subaylık sınavını kazandı
şuan subay hazırlama eğitiminde istanbul tuzlada

Anladım canım.Bütün eşlerini,sevgililerini bekleyen bayanlar inşallah tez zamanda kavuşuruz sevdalılarımıza :asigim:

ayın 27sinde yemin töreni var ve ben gidemicemmmmsenağlama.ailesi gidicek inşallah.izinde 2 gün de olsa dinlenir umarım rahatlar birazcıkŞeniz
her zerrem bitanemin yanında olcak o gün :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…