- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
Ya işte krdeş biliyosun abla abi biliyosun ama bu lar fwrklı hayat ve kafadalar. Ever çarpık ilişki. Yardım destek tabi olacak ama yerinde ve zamanında.Yenge ile ilişki ensest olmaz yalnız, ahlaksızlık olur, çarpık ilişki olur, zina olur, bir çok şey olur ama ensest o değil. Maalesef ablanız ve eski eşiniz ile olan da ensest değil.
Travmanızı anlıyorum fakat böyle düşünüyorsanız, kalkıp sokağına gitmek yerine asil olun hayatınıza bakın.
Kalkıp yengeme laf ettirmem diyen biri için bu kadar kişi niye kafa patlatalım?
Ahlaksız işte. Her konuda ahlaksız. Ama sizin yaklaşımınız da sağlıksız.
Yasadiklariniz cok korkunc ve uzucu seyler ama herkeste bu potansiyeli gorurseniz mutlu olamazsiniz. Ayricadogadostupanda nin dedigi gibi su asamada ilk dusunmeniz gereken sey aile apartmani. Ayrica adamin evinin onune gidip onu bekleyerek kendinizi kucuk dusuruyorsunuz. Boyle seyler yapmayin. Bir adam size guven vermiyorsa ilk is ondan ayrilin ama gecmisin faturasini da baskalarina kesmeyin.
Yenge ile ilişki ensest olmaz yalnız, ahlaksızlık olur, çarpık ilişki olur, zina olur, bir çok şey olur ama ensest o değil. Maalesef ablanız ve eski eşiniz ile olan da ensest değil.
Travmanızı anlıyorum fakat böyle düşünüyorsanız, kalkıp sokağına gitmek yerine asil olun hayatınıza bakın.
Kalkıp yengeme laf ettirmem diyen biri için bu kadar kişi niye kafa patlatalım?
Ahlaksız işte. Her konuda ahlaksız. Ama sizin yaklaşımınız da sağlıksız.
İşte bu tavizler yakınlaşmayı da beraberinde getiriyor. Kahveye çağırmalar. Çocuklara amcanızı arayın cips yemeye gelsn demeye varana kadar. Öf can sıkıcı milyon şey işteValla yakinlasma degil de o tavizler sorun aslinda. Ben dahil yorum yapan diger uyelerinde ayni seyi dusundugunu tahmin ediyorum
Bahsettiginiz seyler ensest iliski olduğunun gostergesi degil ancak sevgiliniz bakkala,çöp atmaya gonderilen evin kucuk cocugu gibi. Her tur angarya iste kullaniliyor, ustelik aile apartmani. Tam cinnetlik mekan. Evlenilecek birisi degil bence
İşte bu tavizler yakınlaşmayı da beraberinde getiriyor. Kahveye çağırmalar. Çocuklara amcanızı arayın cips yemeye gelsn demeye varana kadar. Öf can sıkıcı milyon şey işte
Yanlış yazmışım, her konuda derken aslında her koşulda demek istemiştim. Kız arkadaşını terslemiş ya kapıda, ona istinaden ahlaksız dedim. Bu duruma insan kendini keşke düşürmese.Evet ensest için kan bağı lazım diğeri ahlaken uygunsuz yakışıksız edepsizlik sadece. Ama herkesi de böyle yargılayamayız sevgilisinin hiç suçu yokken. Ha şu var bu kadar ayakçılık yapmayabilir dediği gibiyse hemen her işlerine koşturması vs. ondan hoşlanmıyor olabilir ona birşey diyemem.
Teşekkür ederim.Valla guzel kardesim inan ben burdan bakinca yakinlasma degil de ayak islerinde kullanilmayo gorev edinmis birini goruyorum
Baştan böyle kullanılmaya alışan adam asla dönmez bu yoldan. Boşuna birlikte konu sahibi, duzelmez bence.
Benim gorumce de kendisi boşandıktan sonra eşime sarmıştı ust uste haftasonu bisey bulup çağırmaya başlamıştı evde şu bozuk, evde bu yapılacak yok çocuğun oyuncağı bilmem ne oldu yok çocuğun şunu lazım marketten bilmem ne lazim saçma sapan sanki çocuktan eşim sorumluymuş gibi hallere girdi.
Eşim gorumcem aradığında açmamaya başladı, geç döndü gitmedi vs o şekilde zar zor kurtulduk kadından.ki biz aile apartmaninda filan degiliz arada mesafe var.
Yapışır bu türler insan kullanmaya alınmışsa aile apartmaninda özellikle hiç kaçarı yok
Erken evlenmişler abi ve yenge yaşı çok büyük değil. Benimkiyle 4 yaş var aralarında. Benimki biraz kart :) yenge 4 yş büyük yaniEski kocanız ve ablanız ahlaksz insnalar diye niye şuan ki sevgilinizde öyle olsun. Bence sizin güven duygunuz zedelendiği için hayat boyuu olur olmadık şeyde hep böyle düşünüceksiniz
bu malesef sizin için kötü
20 senelik yengeyse büyük ihitmalle yaşıda büyük kadının.
Hayat böyle geçmez sevgili yapmayın bence
Heee bende 20 diyinceErken evlenmişler abi ve yenge yaşı çok büyük değil. Benimkiyle 4 yaş var aralarında. Benimki biraz kart :) yenge 4 yş büyük yani
İşte o zmn niyet ettim allah rızası için eltiyi secdeye eğdirmeye der yapışırım:)Görümce teselli aramis gibibelki depresyona falan girmistir. Duzelmesine sevindim ama.
Tabi canım, vszgecmezler kullanmaktan. Daha evlenince guc savasi baslayacak birde. Bak hala isimizi yapiyor, ayagimiza geliyor diye gozdagi verilecek
Ben sizden bir miktar o enerjiyi aldim zatenİşte o zmn niyet ettim allah rızası için eltiyi secdeye eğdirmeye der yapışırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?