Yenge sevdası

Yazik ya sevgilinize, ama iyi sabirliymis size iyi katlanmis bunca sene. Pardon ama siz hastamisiniz?
Evin önüne gidip nöbet tutmak nedir ya, yngesini hastaneye götürdü diye……
Cocuklari hastaneye neden almiyorlar yanlarina diye birde ciddi ciddi soruyorsunuz. Cocugu parka götürmüyorlar hastaye gidiyorlar farkindamisiniz.
Yok bide yenge ln koltuga oturmus diye alinmissiniz, atabanin arka tamponunami otursaydi.
Hem size ne bunlardan ya, onlar onun ailesi ister hastaneye götürür ister pastaneye
Siz normal deyilsiniz bence destek almaniz gerek.

Ya işte krdeş biliyosun abla abi biliyosun ama bu lar fwrklı hayat ve kafadalar. Ever çarpık ilişki. Yardım destek tabi olacak ama yerinde ve zamanında.

Aile apartmaninda oturup cinnet gecirmeyeni gormedim. Sacina yapisip rukuya egilterwk vampir gibi yapisan uye geldi yine aklima

Evet ensest için kan bağı lazım diğeri ahlaken uygunsuz yakışıksız edepsizlik sadece. Ama herkesi de böyle yargılayamayız sevgilisinin hiç suçu yokken. Ha şu var bu kadar ayakçılık yapmayabilir dediği gibiyse hemen her işlerine koşturması vs. ondan hoşlanmıyor olabilir ona birşey diyemem.

Valla yakinlasma degil de o tavizler sorun aslinda. Ben dahil yorum yapan diger uyelerinde ayni seyi dusundugunu tahmin ediyorum
İşte bu tavizler yakınlaşmayı da beraberinde getiriyor. Kahveye çağırmalar. Çocuklara amcanızı arayın cips yemeye gelsn demeye varana kadar. Öf can sıkıcı milyon şey işte

Aile apartmaninda oturup cinnet gecirmeyeni gormedim. Sacina yapisip rukuya egilterwk vampir gibi yapisan uye geldi yine aklima

Ahahah o kimdi? Aile apartmani deyince benim aklima ilk gelen S Sunshine1 gelsin konu sahibine anlatsin aile apartmaninin guzelliklerini

Eski kocanız ve ablanız ahlaksz insnalar diye niye şuan ki sevgilinizde öyle olsun. Bence sizin güven duygunuz zedelendiği için hayat boyuu olur olmadık şeyde hep böyle düşünüceksiniz
bu malesef sizin için kötü
20 senelik yengeyse büyük ihitmalle yaşıda büyük kadının.
Hayat böyle geçmez sevgili yapmayın bence

Baştan böyle kullanılmaya alışan adam asla dönmez bu yoldan. Boşuna birlikte konu sahibi, duzelmez bence.

Benim gorumce de kendisi boşandıktan sonra eşime sarmıştı ust uste haftasonu bisey bulup çağırmaya başlamıştı evde şu bozuk, evde bu yapılacak yok çocuğun oyuncağı bilmem ne oldu yok çocuğun şunu lazım marketten bilmem ne lazim saçma sapan sanki çocuktan eşim sorumluymuş gibi hallere girdi.

Eşim gorumcem aradığında açmamaya başladı, geç döndü gitmedi vs o şekilde zar zor kurtulduk kadından. ki biz aile apartmaninda filan degiliz arada mesafe var.

Yapışır bu türler insan kullanmaya alınmışsa aile apartmaninda özellikle hiç kaçarı yok

İşte bu tavizler yakınlaşmayı da beraberinde getiriyor. Kahveye çağırmalar. Çocuklara amcanızı arayın cips yemeye gelsn demeye varana kadar. Öf can sıkıcı milyon şey işte

Valla guzel kardesim inan ben burdan bakinca yakinlasma degil de ayak islerinde kullanilmayo gorev edinmis birini goruyorum

Yanlış yazmışım, her konuda derken aslında her koşulda demek istemiştim. Kız arkadaşını terslemiş ya kapıda, ona istinaden ahlaksız dedim. Bu duruma insan kendini keşke düşürmese.
Kilit cümleyi G gunces söylemiş.
Geçmişin faturasını başkalarına kesmeyin diyerek.
Hepimizin ya da çoğumuzun eski hayatlarından kalan bir sürü kaygısı, korkusu var ve bu yanılgıya çoğumuz düşüyoruz zaman zaman.
Ne bileyim bizim ailede evin küçüğü her işe koşar. Kimse kötü niyet aramaz ama oradaki ortam zaten çok saçma görünüyor. Aile apartmanı pişmanlıktır.
Hepsini geçtim. Bu kadar rahatsızlık duyulan biri için değmez, sanki adam kalmadı dünyada.

Görümce teselli aramis gibi belki depresyona falan girmistir. Duzelmesine sevindim ama.

Tabi canım, vszgecmezler kullanmaktan. Daha evlenince guc savasi baslayacak birde. Bak hala isimizi yapiyor, ayagimiza geliyor diye gozdagi verilecek

Erken evlenmişler abi ve yenge yaşı çok büyük değil. Benimkiyle 4 yaş var aralarında. Benimki biraz kart :) yenge 4 yş büyük yani

Görümce teselli aramis gibi belki depresyona falan girmistir. Duzelmesine sevindim ama.

Tabi canım, vszgecmezler kullanmaktan. Daha evlenince guc savasi baslayacak birde. Bak hala isimizi yapiyor, ayagimiza geliyor diye gozdagi verilecek
İşte o zmn niyet ettim allah rızası için eltiyi secdeye eğdirmeye der yapışırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…