- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
44-40 yaşındalar. Evet ayrılık net. Kadını kıskanmak değil de benimkinin sonsuz tavizkarlığı ve ayakçılığı diyelim. Ben sorsaydım belki sıkıntı çıkarmıyırım diye çocuklar da geldiler gezmek istediler vs dicekti? Görmek istedim. Bunun adı pusu ise evet pusuya yattım. Pişman değilim :)20 yıllık yenge dediğin en az 40 yaşında ki kadinimi kiskandin sevgilindenbence ayrıl bak ciddiyim daha evli değilken böyle düşünüyorsan..
Benimkinin ameleliğinde benim bildiğim hep çocuklar plana dahil oluyor da ondan ve yenge arakada oturuyor biliyorum.Nedir bu ön koltuğun çektiği, adamın kucağına oturmuş sanki. Senelerdir aile apartmanında iç içe zaten bu insanlar. Yan yana defalarca oturmuşlardır. Hayal dünyanızda neler kuruyorsunuz bilmiyorum ama yenge o oralı ön koltuktayken yapmaz korkmayın ajsksjs.
Ayrıca çocukları hastaneye götürmemek için kaç km yol gidip kayınvalideye bırakıyorum ben. Ne kafalar var ya.
O kdr güzel yazmışsınız ki. Yazılanlardan dikkatşni çekmesinden ziyade başka göz bakış açısı aile mefhumu vs bunları görmek okumak adına paylaşmak istedim. Ayakçılık anlamında hemfikiriz klüple. Başka sorunlar evet var eğer olursa idi ki benim 2. Evliliğim olacaktı. Ama bu kdr yengeci abici biriyle ve aile apt. Yapamam. Onun bu sert çizgisini gördükten sonra yapmaya da çalışmam. Başka sevgili bulabilir başka yenge abi bulamaz. Onlarla geberip gitsin napiyim. Bu zmn zarfında ben ona derdimi anlatamamışım demek ki. Evlenip boşanmaktanda şimdiden döner arkamı önüme bakarım. Vakit geçtikçe beni anlayacak ona verecek o kdr vaktim ve gönlüm yok.Rica ederim, şu an söylenenler dikkatinizi çekmiyor olabilir ama dertsiz başınıza dert açmak üzeresiniz, aranızda başka sorunlar ve birtakım kompleksler de varmış evlenince bunların hepsi gün yüzüne çıkar ve davranışlar dahi kabalaşır, sevgili olarak takılın ama evlenmeyi düşünmeyin derim ben ama siz bilirsiniz.
Aradığım yorum bu işte yaaa .seni de hastaneye eniştem götürse aynı şeyi sevgilin yapsa yakışıgı kalır mı bacım.kocası yokken kaynı götürsün abisinin karısı abisinde kardeşine güvendiği için ona söylüyor kime söylesin .senin ablanı kocam hastaneye götürse sorun eder misin bilmiyorum artık senin zihniyetin bozuk bence ayrıl cocuk da kurtulsun sendenKullanip kullanmama kismini bilmem ama hastaneye goturmesinde bir sakinca görmedim.
Ima ettiginiz sey bence cok cirkin.
Sevgilinizin niyeti bozuk biri oldugunu dusunuyorsaniz da ayrilmalisiniz zaten.
Hastaneye niye cocuk goturulsun ki?Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Hangi devlet hastanesi MR için hangi gün müsaitsiniz efendim diye soruyor??? Siz hiç MR tarihi aldınız mi? Taaa 3-4 ay önceden veriyor devlet. Yaaa elti aday adayınız sizi kıskanır, durun kocanızın olduğu güne verelim dememişler ya, kusura bakmayın.Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
İlişkileriniz içinde bu kadar güvensiz olursanız bir evliliği, ilişkiyi yürütemezsiniz. Tüm akraba ilişkileri böyle olmaz. Hatta çoğu böyle olmaz. Lütfen travmanız için bir destek almadan evliliğe adım atmayın. Açıkçası bu mr meselesinde çok sağlıklı düşünemiyorsunuz ama sevgilinizin ailesiyle ilgili bir sorunu olduğunu da yadsıyayamayız. Sevgiliniz sanırım ailenin her işe koşturulan elemanı pozisyonunda. Sevgilinizde onların takdirini her daim elinde tutmak için bu göreve hazır gibi. Sevgilinizin yengeme laf söyletmem lafıda bunun bir göstergesiİşte bu tavizler yakınlaşmayı da beraberinde getiriyor. Kahveye çağırmalar. Çocuklara amcanızı arayın cips yemeye gelsn demeye varana kadar. Öf can sıkıcı milyon şey işte
2-3 senedir aklınız yeni mi başınıza geliyor? Böyle dolana kadar neyi beklediniz ki? Bu insanların düzeni bu, cağnınız sevgiliniz de memnun, beğenir ya da beğenmezsiniz ama bu iş böyle.Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Ona küçük sürprizler yap, git ön koltuğuna otur.Birisi bana ön koltukta oturmanin flört/hoslanma/cinsellik artik her ise(o kısmı da anlayamadim) ilişkisini anlatabilir mi? Keramet ön koltukta mı? Oyleyse bekar bir birey olarak bisey deneyecegim
3 senedir berabersiniz, neden şimdi? 3 senedir neden sustunuz? Neyi beklediniz? Bu adam 2 günde mi aileci oldu, 2 günde mi herkesin şoförlüğünü yapıyor?Yok pusuya gitmedim kıslar ya. Benim ensest ilişkilere hassasiyetim var. Normal dışı iş gördürmelerden- yakınlaşmalardan rahatsız oluyorum. Benim boşanma sebebim de kocam ve ablamın fantazili hayatlarıydı. Dşkgeçer gibi yazan arkadaşlara teşekkürler yine de güldüm, tebessüm oldunuz yüzümde. Eleştirenlere de hak verdim detayları var çünkü, bilmiyorsunuz. Evet çirkin şeyler bu fikrinizde birlikteyiz ama hayatta herseyi yaşıyoruz. Evet evli değilim o kişiyle aynen dış mandalım ama baştan tavrımı koyarım evlenen evlenir evlenmeyen gider abisi ve yengesi ile sonsuza dek yaşar. Umrumda bile olmaz.
Bu sefer çocuklar yok ve yenge oturmuş demek ki, olması gerektiği gibi. Siz ameleliğine odaklanın.Benimkinin ameleliğinde benim bildiğim hep çocuklar plana dahil oluyor da ondan ve yenge arakada oturuyor biliyorum.
Ay siz hasta misiniz ya ağzim açık okudum hajajakUzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
düşünceleriniz kötü hastalık bu yani ee götürsün yapsın ailesi sonuçta o yapmayacakta ben mi yapacağım? Basit şeylere takılıyorsunuzUzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Ne pis bir zihniyetin var. Lütfen kendin gibi birisini bul ve insanların ailelerini karıştırma!Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Yok pusuya gitmedim kıslar ya. Benim ensest ilişkilere hassasiyetim var. Normal dışı iş gördürmelerden- yakınlaşmalardan rahatsız oluyorum. Benim boşanma sebebim de kocam ve ablamın fantazili hayatlarıydı. Dşkgeçer gibi yazan arkadaşlara teşekkürler yine de güldüm, tebessüm oldunuz yüzümde. Eleştirenlere de hak verdim detayları var çünkü, bilmiyorsunuz. Evet çirkin şeyler bu fikrinizde birlikteyiz ama hayatta herseyi yaşıyoruz. Evet evli değilim o kişiyle aynen dış mandalım ama baştan tavrımı koyarım evlenen evlenir evlenmeyen gider abisi ve yengesi ile sonsuza dek yaşar. Umrumda bile olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?