"Yenge sevgilisi veya ei olanlar buraya"

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annesini annem gibi görüorum ve seviorum gerçekten onunda bu hoşuna gidio tabi söledikçe :)) anneside beni sevio çokkk şükür.karşılıklı olunca korkmaın derim )

Karşılıklı tabi canım ama qenede korkmak gerekiyoo =))
Ne kadar karsılıklı olursa olsunn =)) Valıde hanım ön koltukda oturuyo ben arkada
Gercı bu benım ıcın sorun değil ama bunun gıbı bı cok örnek var

Benim eşimde yengeç...
30/07
aslında çok güzel huyları var ama kötü huylarıda var..
etrafında çok sevilen biri..
ağzı gerçkten müthiş laf yapan biri..
sessiz sakin uyumlu bir insan..
ailesine evine çocuğuna eşine çok bağlı..
herkesi dengede tutmaya çalışır her zaman.
duygusaldır ama romantik değildir..
güzel süprizler asla yapmaz..
bi kere bile bi hedye alıp gelmemiştir..
hep ben seçerim..
eli çok açıktır...
saçma sapan şeylere küser.
bu en nefret ettiğim huyu..
saatlerce barışması için uğraş dur...
artık önemsemiyorum gerçi.
bende başak burcuyum..ama yinede iyi anlaşırız eşimle

benim sevgilim yengeç burcu.
ben de yengeç burcuyum.kaydirigubbakcemile3

aynı burçtan olup iyi anlaşabilen nadir burçlardan yengeç çiftleri.:kedi:

iyi anlaşıyoruz ama kötü huylarımızın çatıştığı zamanlar oluyor.kötükedihüso
ikimiz de alınganız.
ama o erkek olduğu için beni idare etmek zorunda kalıyor genelde.

eğlenceli, konuşkan tiplerdir ama bazen bir yengecin hiç sebep yokken içine kapanası tutabilir.
üzerine gdilirse sinir yapar.
kendi haline bırakıp geçmesini beklemek en iyisi.

biz de duble yengeciz arkadaşlar tam bir aile erkeği oluyorlar göstermese de duygusal biraz da alıngan olabilirler ama sevdi mi çok severler başka sorularınız varsa buralardayım artık yengeç uzmanı sayılırım:roflol:

Ahh buu yengeceler ah bu yengeclerrrrrrr =)

Aşkumm senden çekiceğim varrr

Benimde var bu kıskaçlı şahsiyetlerden birtane,
çözebilene aşkkk olsun..
Duygusal ama bir duvarın ardında yaşıyor duygusallığını kimseye belli etmiyor
Romantik mi? Malesef benim gibi bir tipe göre hiç romantik sayılamayacak ölçüde..:gitmeışarıya göre çok kuralcı ama sevdiklerine kıyamayan bir tip
iyilikle yaptırmayacağım şeyin çok az olduğunu düşünüyorum da
Beni en çok üzen romantizm meselesi ,bazen bir ışık yanıyorda
bazende olmuyor işte..mirmirmirmir Nasıl çözeceğim ben bu işi?

Tanıdığım var bir kaç tane tane deli mi ne küsüp duruyorlar herşeye birde neye küstüklerini bilsem
Başedebilen varmı bu pis kıskaçlılarla:)))
Ha bende yengecim ama böle değilim :)))

Eğer ben,benim yengeci dengesizlikleri yüzünden boğarak öldürmezsem bu haftasonu nişanlanacağız:mymeka:

not:akrep burcuyum

SEVGıLıM YENGEÇ,BENDE YENGECıM AYNI SENEDE,AYNI AYDA DOGUMGÜNÜMÜZ. BENDEN SADECE 1 GÜN BÜYÜKopuyorumnanaktan AMA KISKANCLIKLARI,KÜSMELERı BAZEN ÇıLEDEN CIKARIYOR ıNSANIklava: SEVıYORUM AMA Şeniz

ahhhh ahhhh benimkini hiç sormayın tam bi yengeççi hemde en kıskaçlısından kıskançmı kıskanç düşünün hamileyim karnın çok belli oluyomuş onu bile sorun yapıyo çok alıngan duygusal içine kapanık ve durup durup küsmeleri yokmu sebepsiz yere beni delirtiyo bide bana değilde bi başkasına kızsa bile benden çıkarıyo öfkesini benimle konuşmuyo ozamanda ahhh ahhh 2.5 yıldır evliyim ve 7 yılda bunun öncesi 10 yıldır allah bana sabır versin sevmesem gözünün yaşına bile bakmam ama duaa etsin onu çok ama çok seviyorum

Ya arkadaşlar galiba bayan yengeçler pek erkekler gibi değil...
Benimde sevgilim yengeçç gerçektenn çoook berbattt bişi bunlar yaa...
Dediğiniz gibi durup duruken küsüyor yada durup dururken küsmek demeyelimde bir şeye kızıyor ama söylemiyor ve küsüyor doğal olarakta anlamıyorum neye küstüğünü...
Günlerce bana soğuk davranıyor ben aramazsam günlerce haftalarca aramaz...
illa ki ben arıcam yani gönlünü alıcam çok nazlı....
küçük bi çocuk gibi koca herif oldu ama hala çocuk gibi davranıyor...
Sonra çok dengesiz.. Yapma diyorum bir şeyi tamam diyor yine yapıyor özellikle bak kızıyosan bişeye söle kendi kendine haberim olmadan küsme diyorum tamam diyor..ama yine yapıyor..
Sonra birde bi pis huyu daha var bana kızgın oldumu açmıyor teli msj atıyorum cvp vermiyor. Kıl oluyorum yaa boğasım geliyor..
sonra çok fazla içine kapanık yani derdi sıkıntısı oldumu konuşmuyorr çok umursamaz gibi görünüp içine atıyorr çok .
Sorununu konuşarak çözemiceni sorundan uzaklaşarak çözeceğini düşünür hep.
Aslında birlikte olduk mu çok evcimendir ammaaa kavga ettikmi biz hemen kendini dışarı atar eve toplanmayı bilmez.
romantik değildir... Çok fazla eli açıktır cebinde parası oldumu çok para harcarız... hatta ikimizin harcadığı yetmezmiş gibi birde kardeşinide arayıp hadi gel sana şunu alayım bunu alayım der yada arkadaşlarına bugün maaşı aldım size birşeyler ısmarlayım der.
Çook geniştirr... Çok umursamazdır yani bir şeyi benonaaa 10 kere 20 kere hatta 100 kere söylerimm anca yaparrrr birde neden bi lafı bilmemkaç kere söylüyorsun derr o zaman benimkiler sağdan soldan ortadan her bi yerden gelirler... birde uyuşuuukkk ama nasıl uyuşukturrr anlatamam... Ve bi domuzdan daha beter bi inadı vardır. birşey oldumu hep benim adım atmamı bekler hep benden daha fazla ilgi beklerr çok nazlıdırr.Ailesini umursamaz gibi görünür ama aslında çok düşkündür.
iştee aklıma gelenler bunlar bazı huylarına çok sinir oluyorum ve bu huylarından nasıl vazgeçirebilirim diye düşünüyorum.. Nasıl yengeç erkeği ile ilgili tespitler doğrumu ?
Kısacası yengeç erkeği bi ömür törpüsüdür bana göre...
Düzeltmenin yolları varmı arkadaşlar? yardımmm edin yahu :)

Anamm ne qüzel anlatmıssın ölee
Bendede var bi yengec

bendede var bir yengeç kıskanç değil ama susar ve bır sey oldumu kendı kendıne küser,bır kadından daha ıyı ev işleri yapar,acayip para harcar ama sorsan hep parası yoktur .sevdimi sonuna kadar sever,gözü kördür,arkadaş canlısıdır.annesine çok düşkündür.ben artık onu oldugu gıbı kabul edıyorum napım.

kizlar ben yengecim.. erkek kadin farkli olabilir ama ben size ipculari vereyim yinede :)

yengece birsey yaptirmak istiyorsaniz emirle, zorla, inatla yaptiramazsiniz daha fena olur..
suyuna gidin.. derdinizi anlatin cok merhametli olurlar dayanamazlar ne kadar karsi fikirde olsalarda böyle yaptiginiz taktirde en yapmaz dediginiz seyleri bile yaptirtabilirsiniz..hemde gayet kolayca..

yengec küstügü zaman gurur yapar söylemez neye kizdigini bunu sizin bulup anlamaniz gerekli..o söylemeden.. kendisi hayatta söylemez..siz sorup israr ederseniz belki.. sonra kendiliginden acilabilir ama siniri gectikten sonra.. sinirli oldugu süre surat yapar yanina yaklasilmaz. pohpohlayip onunla ilgilenip onu konusturabilirsiniz.

yengec kavga sonrasinda kesinlikle aramaz gurur yapar.

annesine cok düskündür. sakin hakkinda kötü bisey söylemeyin annesini sevmesenizde seviyomus gibi yapin sizden iyisi yoktur..

ve bisey yapmadan önce size söylüyorsa sizden mutlaka onay ve destek bekliyordur..sizin hadi demenizi bekliyodur. kendiliginden yapmaya cesareti yoktur..

cok icine kapanik duygusal ve romantiktir.. size söylediginden daha cok seviyodur sizi.. cünkü kendini cok zor ifade eder.. bu yüzden bazen aslinda söyledigi sey demek istedigi sey degildir. baska demek istemistir.

vee alistigi bi seyden bi ortamdan birisinden cok zor vazgecer.. degisimi pek sevmez .. alistigi yerde rahat eder.

benden bu kadar umarim yardimci olmusumdur

Benim sevgilim de yengeç ama hayatımdaki en karakterli insanlardan biri :) Siz biraz negatif özelliklerini yazmışsınız sanki ama zeki ve düşünceliler bence ve sevdikleri zaman tam severler diye duydum ve şu an yaşadığım kadarıyla da öyle :) İyi ki benim sevgilim oo :123: :127: :116: :78:

Benim sevgilim de yengeç,
Yengeç sevgilim olduğu için çok şanslıyım onun gibisi yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…