- Konu Sahibi EU3
-
annesini annem gibi görüorum ve seviorum gerçekten onunda bu hoşuna gidio tabi söledikçe :)) anneside beni sevio çokkk şükür.karşılıklı olunca korkmaın derim)
Ya arkadaşlar galiba bayan yengeçler pek erkekler gibi değil...
Benimde sevgilim yengeçç gerçektenn çoook berbattt bişi bunlar yaa...
Dediğiniz gibi durup duruken küsüyor yada durup dururken küsmek demeyelimde bir şeye kızıyor ama söylemiyor ve küsüyor doğal olarakta anlamıyorum neye küstüğünü...
Günlerce bana soğuk davranıyor ben aramazsam günlerce haftalarca aramaz...
illa ki ben arıcam yani gönlünü alıcam çok nazlı....
küçük bi çocuk gibi koca herif oldu ama hala çocuk gibi davranıyor...
Sonra çok dengesiz.. Yapma diyorum bir şeyi tamam diyor yine yapıyor özellikle bak kızıyosan bişeye söle kendi kendine haberim olmadan küsme diyorum tamam diyor..ama yine yapıyor..
Sonra birde bi pis huyu daha var bana kızgın oldumu açmıyor teli msj atıyorum cvp vermiyor. Kıl oluyorum yaa boğasım geliyor..
sonra çok fazla içine kapanık yani derdi sıkıntısı oldumu konuşmuyorr çok umursamaz gibi görünüp içine atıyorr çok .
Sorununu konuşarak çözemiceni sorundan uzaklaşarak çözeceğini düşünür hep.
Aslında birlikte olduk mu çok evcimendir ammaaa kavga ettikmi biz hemen kendini dışarı atar eve toplanmayı bilmez.
romantik değildir... Çok fazla eli açıktır cebinde parası oldumu çok para harcarız... hatta ikimizin harcadığı yetmezmiş gibi birde kardeşinide arayıp hadi gel sana şunu alayım bunu alayım der yada arkadaşlarına bugün maaşı aldım size birşeyler ısmarlayım der.
Çook geniştirr... Çok umursamazdır yani bir şeyi benonaaa 10 kere 20 kere hatta 100 kere söylerimm anca yaparrrr birde neden bi lafı bilmemkaç kere söylüyorsun derr o zaman benimkiler sağdan soldan ortadan her bi yerden gelirler... birde uyuşuuukkk ama nasıl uyuşukturrr anlatamam... Ve bi domuzdan daha beter bi inadı vardır. birşey oldumu hep benim adım atmamı bekler hep benden daha fazla ilgi beklerr çok nazlıdırr.Ailesini umursamaz gibi görünür ama aslında çok düşkündür.
iştee aklıma gelenler bunlar bazı huylarına çok sinir oluyorum ve bu huylarından nasıl vazgeçirebilirim diye düşünüyorum.. Nasıl yengeç erkeği ile ilgili tespitler doğrumu ?
Kısacası yengeç erkeği bi ömür törpüsüdür bana göre...
Düzeltmenin yolları varmı arkadaşlar? yardımmm edin yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?