"Yenge sevgilisi veya ei olanlar buraya"

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Etrafımdaki erkek arkadaslarımdan rahatsız olup kıskanclıgından iliskiyi bitirdi halbuki herkes biliyordu beraberligimizi sonucta arkadaslarımdan kıskandı tamam olabilir ama asırı abarttı olayı :):1shok:.Yani asırı kıskanctı...bir de sırf bu yuzden benden bikac yıl sonra intikam aldı:1shok: Yani asırı da kinciydi..Biz tekrar yakınlastık ve sonra iliskimizin benim baskalarıyla takılmamdan bittigini soyledi ve asla benimle bir daha beraber olmayacagını soyledi ve bunun uzerine anında gitti sevgili yaptı beni de onla tanıstırdı sırnaşık şey

yaw çok alıngannn çocuk gibi her laftan alıncak bişi buluyo.hiçbişiyi unutmuyo yeri geldiginde böle yapmıştn diyo sinir ediyo.. onunla konuşurken bazen kelimeleri seçmek zorunda kalıyorum..

allah allah tamam yengeçler kıskanç olabilirler ama hiçte kinci olduklarını sanmıyorum yani mesela benim eşim gecenlerde kuzeniyle bogaz bogaza girdi kavga edicekti nerdeyse
ama kin beslemediği için ertesi gün konuşmya başladılar yine yani bence yengeç erkeği kinci değildir ama arada çakma yengeçtir belki onlarda:)

evet yengeçler kinci değildir
yani düşünün kavgada ben bile suçlu olsam kincilik yapmaz hemen konuşur
ben kinciyimdir mesela konuşmak küslük yaparım çok kızar bana
kötü bir huyum var ama napim oda sevmiyo kızıyo hatta tartışıyoruz bu yüzden
insan sevdiği adama küsermi diyo küserim ben :dilcikar:

yaw çok alıngannn çocuk gibi her laftan alıncak bişi buluyo.hiçbişiyi unutmuyo yeri geldiginde böle yapmıştn diyo sinir ediyo.. onunla konuşurken bazen kelimeleri seçmek zorunda kalıyorum..

canım sorma yaa
o çok oluyo
aramadı diye trip atınca sinirleniyo
yok önemli değil işin olmasa arardın diyince de
bozuluyokafamçokkarıştı
ama olsun napalım ben de bazen öyle olurum
ben onu öyle seviyorum:asigim:

Benim sevgilim de yengeç Ve ben bu durumdan inanılmaz mutluyum. Nasıl söz dinler, nasıl efendi anlatamam Çok da duygusaldır, yalan söylemez, evcimendir Zaten erkeğin ya Yengeç olmalı ya da Balık bence (; Tabi burçlar bir yere kadar etkili, bir yerden sonra da aile terbiyesi ve karakterinin kalitesi konuşuyor (. Ben 5/4 lük birine denk gelmişim,bırakamıyorum mübarekk hehe

eşim yengeç bazen beni çıldırtsa da çok iyi özelliklere sahipa.s.evine çok düşkün! evin herşeyiyle ilgilenebiliyor ve çok becerikli mutfağı çok seviyor özelliklecokacimcoook!fazlaca da rahatına düşkün!çocuğuna ayrı bir zaafı vargamyoncuiremsu her istediğini yapmaya çalışıyor!çok dışa dönükhihoyyyt arkadaşlarına da önem veriyor!bazen boş boğaz olabiliyor ama genelde kibar çevresine karşıa.s onun için saygın olmak çok önemli!kıskanç ama dozunu ayarlayabiliyor!aslında yengeçler en iyi eş olabilecek erkekler arasında sanırımCADIARZU benim burcum da akrep olduğu için uyumluyuz düşünce tarzlarımız genelde aynı ve çok çatışma yaşamıyoruz!....:1hug:

ne güzel yazmışssın cnm eline sağlık :lepi:kaydirigubbakcemile5

benim eşimde yengeç burcu espirili ve romantik
evine bağlı ara sıra kıskançlık krizleri tutsa da
hemen geçiyo bende başak burcuyum koçişle çok iyi anlaşıyoruzkaydirigubbakcemile5

benim kocamda tipik yengeç, fakat ağzı iyi laf yaptığı için etrafındaki kadınlar ondan çok etkileniyor

hal böyle olunca aldatıldım tabi ki

lafıyla tavlatmış kendini
dikkat edin derim ben

benim kocamda tipik yengeç, fakat ağzı iyi laf yaptığı için etrafındaki kadınlar ondan çok etkileniyor

dikkat edin derim ben

walla çok doğru söylüyorsun cnm bencede başı boş bırakmamak lazım bencede

benim eşimde yengeç burcu espirili ve romantik
evine bağlı ara sıra kıskançlık krizleri tutsa da
hemen geçiyo bende başak burcuyum koçişle çok iyi anlaşıyoruz

bende başağım anlaşıyoruz gayet güzel bi şekilde

dikkat edin derim ben

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar benim eşimde yengeç,çok kıskanç,aramasam niye beni aramıyorsun,bana değer vermiyosun diyerek başlıyor,ayrıca çok ta alıngan kendisi
ama çok evcimen,romantik,esprili,çok şirindir :asigim:

ya kızlar gerçekten en iyi eş oscarı almaya aday bi burç bu yengeçler ama benim sinir olduğum bi özellik var yengeçte.annem de yengeç benim nişanlım da ikisinden de iyi biliyorum bu özelliği.
mesela bişey diyorsunuz veya istiyorsunuz size asla hayır demiyor itiraz etmiyor ama işine gelmiyorsa veya o an canı istemiyorsa 40 defa tekrarlamadan yapmıyor...
sizde de var mı böyle bişi :uhm:

:1shok:arkadaşlar çok zıt 2 yengeç tanıdım..biri inanılmaz utangaç biri de inanılmaz girişken,rahat,çapkın anlatamam ya digeri de mulayim,sadık bu işler biraz da yapı meselesi galiba ya da yukselen burç etkili.normalde yengeç erkekleri sadık,duygusal,çekingen diye bilinir ama hic yengec ozelliklerini tasımayan bir erkek arkadasla karsılastım

aynen canım canı istemiyosa bir yerinide yırtsan yapmaz keyfi gelince anca uyus nolcak:dilcikar:

seninki sanırım istisna cnm ama istisnalar kaideyi bozmaz :):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…