N
nani35
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Etrafımdaki erkek arkadaslarımdan rahatsız olup kıskanclıgından iliskiyi bitirdi halbuki herkes biliyordu beraberligimizi sonucta arkadaslarımdan kıskandı tamam olabilir ama asırı abarttı olayı :):1shok:.Yani asırı kıskanctı...bir de sırf bu yuzden benden bikac yıl sonra intikam aldı:1shok: Yani asırı da kinciydi..Biz tekrar yakınlastık ve sonra iliskimizin benim baskalarıyla takılmamdan bittigini soyledi ve asla benimle bir daha beraber olmayacagını soyledi ve bunun uzerine anında gitti sevgili yaptı beni de onla tanıstırdısırnaşık şey
yengec esım yok ama yengeç oğlum olucak ınsallah:asigim:
hayırlı olsun cnm inşallah
yaw çok alıngannn çocuk gibi her laftan alıncak bişi buluyo.hiçbişiyi unutmuyo yeri geldiginde böle yapmıştn diyo sinir ediyo..onunla konuşurken bazen kelimeleri seçmek zorunda kalıyorum..
Benim sevgilim de yengeçVe ben bu durumdan inanılmaz mutluyum. Nasıl söz dinler, nasıl efendi anlatamam Çok da duygusaldır, yalan söylemez, evcimendir Zaten erkeğin ya Yengeç olmalı ya da Balık bence (; Tabi burçlar bir yere kadar etkili, bir yerden sonra da aile terbiyesi ve karakterinin kalitesi konuşuyor (. Ben 5/4 lük birine denk gelmişim,bırakamıyorum mübarekk hehe
benim kocamda tipik yengeç, fakat ağzı iyi laf yaptığı için etrafındaki kadınlar ondan çok etkileniyor
hal böyle olunca aldatıldım tabi ki
lafıyla tavlatmış kendini
dikkat edin derim ben
benim kocamda tipik yengeç, fakat ağzı iyi laf yaptığı için etrafındaki kadınlar ondan çok etkileniyor
hal böyle olunca aldatıldım tabi ki
lafıyla tavlatmış kendini
dikkat edin derim ben
ya kızlar gerçekten en iyi eş oscarı almaya aday bi burç bu yengeçler ama benim sinir olduğum bi özellik var yengeçte.annem de yengeç benim nişanlım da ikisinden de iyi biliyorum bu özelliği.
mesela bişey diyorsunuz veya istiyorsunuz size asla hayır demiyor itiraz etmiyor ama işine gelmiyorsa veya o an canı istemiyorsa 40 defa tekrarlamadan yapmıyor...
sizde de var mı böyle bişi :uhm:
:1shok:arkadaşlar çok zıt 2 yengeç tanıdım..biri inanılmaz utangaç biri de inanılmaz girişken,rahat,çapkın anlatamam ya digeri de mulayim,sadık bu işler biraz da yapı meselesi galiba ya da yukselen burç etkili.normalde yengeç erkekleri sadık,duygusal,çekingen diye bilinir ama hic yengec ozelliklerini tasımayan bir erkek arkadasla karsılastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?