- Konu Sahibi EU3
-
Herseyi bilir havalarinda degil bir hassa herseyi biliriz Yengecler olarak,her konuyu didik didik eder ögreniriz..
Ben esi yengec olan birini taniyorum,oda benim esimsengözlerimebaksanab..Zavalli Kocam
Bende bir yengecim ve burcumun tüm özelliklerini tasiyorum..
Duygusalligimin önüne gecemiyor ama esim bu huyuma alisti artik..
Herseyi bilir havalarinda degil bir hassa herseyi biliriz Yengecler olarak,her konuyu didik didik eder ögreniriz..Anneciyizdir,annemiz bizim ilk askimiz gibi birsey oluyor,bayanim evliyim ama anne(Aile)kavrami bizim icin cok degerlidir,bizim verdigimiz degeri karsimizdakindende bekleriz hep...Cocuklara cok düskün oluruz,fazla merakli sorulardan hoslanmayiz,hayatimizin didiklenmesinden haz almayiz,kiskanilmayi severiz ama asirisi bogar bizi..
Benim esimde tam bir Koc burcu ve bazi zamanlar catismalar yasiyoruz,
Yani Yengecle olmak bazen cok kolay ama bazen cok zordur,onlari anlamak kolay gibidir ama cözmek cok zordur,ic dünyalari vardir yengeclerin ve o ic dünyasina kolay kolay kimseyi sokmazlar,sevdimi tam severler ama birkere soguduklarinda asla geri dönüsü yoktir bittimi biter..Kirilsalarda belli etmezler ama bunu asla unutmazlar:)
Bir yengeci anladım çözdüm diyebilmek deveye hendek atlatmaktan daha zor. Ya insan ilişkileri üzerine yada psikoloji üzerine ihtisas yapmak lazım yengeçleri çözmek için:))))))
7 yılın sonunda çözebildiğim bir kaç şeyi yazayım.
1- Ailelerine çok aşırı bağlıdırlar bu çok doğru evlenmeden önce çekirdek ailelerine evlendikten sonra kendi aileleri herşeyden önce gelir.
2- Taparcasına severler genelde. Varım yoğum herşeyim hesabı bazen bu bunaltıcı olabiliyor.
3- Ne olduğunu anlamadığınız halde alınganlıklar olur yüz ifadesinden anlarsınız ama ne için olduğunu anlamanız için kafayı yiyecek haddeye gelebilirsiniz. İçine kapanıktır.
4- Çocuk gibi ilgi beklerler.
5- Eğer bir şey için size kırılıp sonunda ısrarlarınıza dayanamayıp sebebini açıklamışsa ve siz hala şaşkın şaşkın baksanız bile basit şeylerdir bunlar genellikle ona göre hata olan şeyi tekrarlamamak istesenizde o saatten sonra onun için değer arz etmez.
6- Benim sevdiğim benim ne istediğimi bilir ve beni tanıyor güdüsü içinde olduğu için onun kadar duygusal düşünemeyeceğinizi hesaba katmaz.
7- Bencil değillerdir.
8- Genelde her girdiği ortamda gözde olabilecek kadar konuşkandırlar.
9- Gezmeyi eğlenmeyi severler.
10- Denizi çok severler.
11- Domuz inadına sahiptirler.
Sevgilim yengeç ben aslanım...
Öncelikle gördüğüm kadarı ile yengeç çoook kaprisli ve nazlı.
Çook inatçı...
Evcümen....
Çok duygu sömürüsü yapar...Çocuk gibidir...
İlgi bekler...
Çok geniştir biraz sorumsuz ve vurdumduymaz...
Ay yeterrr bu kadar yazdıkça sinir oluyorum şu eşeğin huylarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?