- Konu Sahibi EU3
-
ay ben Koçum sevdigim yengeççkaydirigubbakcemile2
anlaışıcaz herlde
Anlasirsiniz tabi niye anlasamayasiniz
Koc yengece göre daha hareketli ama yengecler pek kalabalik ortamlari sevmezler,bilmem senin sevgilinde öylemi?
Ben esimde cok iyi anlasiyorum,o koc ben yengec,
Ben yengeclerin analizini yaptim,onlari kirmaya gelmez yani
Biz yengecler bambaskayiz ya;D
elifcim merak ediyorum da şu imzandaki tickerı nerden buldun acaba?Ayrıca bende yengeç yolu bekliyorum.Sanırım seninkiside Aralık ayı tertiplerinden di mi canım?Mayıs 8 gibi hayırlısıyla biticek bu iş ..Yengeç diyoruz da..Çoğunlukla aynı yorumlar..hakikaten de inanılmaz anlayışlı, hoşgörülü, güzel yürekli ve konuşmasını çok iyi bilir kendisi :asigim: bizim ilişkimiz 4 yılı doldurdu..evlilik planlıyoruz..ama ayrı şehirlerdeyiz son bir yıldır..:ecrin_bebek: ha bu arada babam da yengeçtir amma velakin kendisi 5 yaşında bıraktı bizi gidiş o gidiştir..ne babalık gördüm ne duygu ne başka bişi:) o yüzden istisnaları da var demek de yarar var..yengeç deyip de güvenmemek lazım..:smiley-cool:
ya şimdi fark ettim bi de öğretmen olcam doğru dürüst açıklama yapmamışım:Scanım
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
yukarıdaki adreste arkaplanı love'dan
önündeki resmi de wedding'den seçtim
umarım yardımcı olabilmişimdirkaydirigubbakcemile2
bu arada evet aynıyız sanırım o da aralıkta gitti ama onun gelmesine daha çok var:1no2:
17 mayıs diye düşünüyoruz biz
keşke senin dediğin gibi olsa da daha erken gelse:a015:
aynıyız yani canım
bende aslanım sevgilim yengeç
Nasıl gidiyor peki canım sizinki:)
Ben koca bebek diyorum ona çocuktan farkı yokta:)
Benim eşim de 18.07 doğumlu ve tam bir yengeç.
Ailesine çok bağlıdır. Bana ve oğluna canını bile verir. Çok duygusaldır ve çok içine kapanıktır. Herşeyi içinde düşünür, kafasına takar. Hayatı evi ve ailesinden ibarettir.
Çoooook cana yakındır. Her huyunu severim, bir tek bu huyunu sevmem. Çünkü erkek kadın ayırmaz, hemen can ciğer olur. Beni delirtir, çileden çıkartır.Sonra birbirimizi yeriz...
canım çooooook sağol..hemen yapıcam şimdi hihoyyyt..bu arada benimki izinlerini kullanmıycak erken gelmek için..O yüzden daha erken gelebilir dedim..hayırlı tezkereler hepimize de..
hiçç izin kullanmıycaksa bi ay erken gelir cnm biz kullandık
ben de koca bebek diyorum hehe yengeçe özel bi tabi olsa gerek sırnaşık şey
ben de aynen..henüz evli diiliz ama ben de oğlağım :) süpermiş..biz de anlaşıyoruz ama aynı çatı işi değiştirirmi bilmem..a.s
Sevgilim yengeç ben aslanım...
Öncelikle gördüğüm kadarı ile yengeç çoook kaprisli ve nazlı.
Çook inatçı...
Evcümen....
Çok duygu sömürüsü yapar...Çocuk gibidir...
İlgi bekler...
Çok geniştir biraz sorumsuz ve vurdumduymaz...
Ay yeterrr bu kadar yazdıkça sinir oluyorum şu eşeğin huylarına
aynıyız yani canım
bende aslanım sevgilim yengeç
Ayy inanmim buna gülerim iştekaydirigubbakcemile3
çünkü bende öle diyom koca bebeğim diyekaydirigubbakcemile3
Bir yengeci anladım çözdüm diyebilmek deveye hendek atlatmaktan daha zor. Ya insan ilişkileri üzerine yada psikoloji üzerine ihtisas yapmak lazım yengeçleri çözmek için:))))))
7 yılın sonunda çözebildiğim bir kaç şeyi yazayım.
1- Ailelerine çok aşırı bağlıdırlar bu çok doğru evlenmeden önce çekirdek ailelerine evlendikten sonra kendi aileleri herşeyden önce gelir.
her zaman çok şükür derim buna ....
2- Taparcasına severler genelde. Varım yoğum herşeyim hesabı bazen bu bunaltıcı olabiliyor.
kesinlikle doğru ..."seviyonmu bene" dediğimde aldığım cevap,tapıyorumdur...
3- Ne olduğunu anlamadığınız halde alınganlıklar olur yüz ifadesinden anlarsınız ama ne için olduğunu anlamanız için kafayı yiyecek haddeye gelebilirsiniz. İçine kapanıktır.
ilk zamanlar çok yapıyordu,deli divane olurdum...sonra bıraktım kendi haline,sıkıntılıyımdır...okuyunca fark ettim hemde epeydir yok bu huyu...sayemdekaydirigubbakcemile3
4- Çocuk gibi ilgi beklerler.
haklısın....genelde dediğim şu:çocuğumuz olana kadar bendeki kredini tüket ve bitir...
5- Eğer bir şey için size kırılıp sonunda ısrarlarınıza dayanamayıp sebebini açıklamışsa ve siz hala şaşkın şaşkın baksanız bile basit şeylerdir bunlar genellikle ona göre hata olan şeyi tekrarlamamak istesenizde o saatten sonra onun için değer arz etmez.
yok yaşamadım allah için...yada yaşadımda farkmı etmedim :uhm:
6- Benim sevdiğim benim ne istediğimi bilir ve beni tanıyor güdüsü içinde olduğu için onun kadar duygusal düşünemeyeceğinizi hesaba katmaz.
bak bu bize uymuyor...çünkü saolsun bana çiçek aldığında eve,torba içinde getirecek duygusallığa hasip...:bbo:
7- Bencil değillerdir.
kesinlikle hatta en sevdiğim yönü...tabii kullanılmadığı sürece oda..
8- Genelde her girdiği ortamda gözde olabilecek kadar konuşkandırlar.
bende eşim için şunu diyim,arap atıdır o...yani sonradan açılır açıldımıda tutulmaz...
9- Gezmeyi eğlenmeyi severler.
doğru...artı içki ve incesaz bide oyun havaları....
10- Denizi çok severler.
ahanda benim kocam 2 tekne var benim manevi kumalarım.......
11- Domuz inadına sahiptirler.
birtek bu yok...sanırım bu konuda ben ondan fazlayım,deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı...
12- Çocuklarına düşkündürler.
onuda olduğu zaman görücem......
13- O an bir şey beyaz bile olsa siyah dediyse mümkün değil o anda ona o nesnenin beyaz olduğunu kanıtlayamazsınız muhtemelen o an yanlış bir seçim olur ertesi gün konuşmak yeğdir.O anda aynı şeyi söyleseniz bile ifade ediş farklı olduğu için sanki farklı şeyleri savunuyormuşsunuz gibi olur. Hata:))
ay canım yaa...ben adamı bayaa bi bastırmışım bak...evet bu huyuda cadılığım sayesinde yok olanlardan...
14- Kıskanç değilim edalarında fakat içi içini yiyecek kadar kıskançtırlar.
evet...:jeyyar:
Şimdilik bu kadar daha vardır elbet ama tıkandım valla:))))))
:roflol: :roflol: Çünkü tam bi koca bebek:roflol:
Liberty75 arkadaşım sizin uyumunuz nasıl eşinle:)
Şahsen ben onun ikinci annesiyim:roflol:
:roflol: :roflol: Çünkü tam bi koca bebek:roflol:
Liberty75 arkadaşım sizin uyumunuz nasıl eşinle:)
Şahsen ben onun ikinci annesiyim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?