Burda birçok kv'de üzerinde konu açildi ve hiç kimse demedi belki kv'denin nedenleri vardir diye. Hiç kimse demedi kim bilir kv'deni piskoljisi bozuk diye. Hiç kimse demedi kv'denin hikayesini duymak istiyorum diye, kim bilir gelin olarak yanlis yapmisindir diye.
Niye burda gelinler sanki helal sütten çikmis ak kasiklar gibi gösteriliyor? Etrafimda görüyorum, eger kv'de tatli, iyi niyetliyse, gelinler hepsi cadi çikiyor ve kv'deyi kullaniyorlar. O zavalli kvd'lerde aman aman oglum mutlu olsun diye gikini çikartmiyorlar.
Konuya gelince. Bir anne gidip oglunun elektriginden tut, kirasina kadar öderse oglu borca girmesin diye, evliligini kötü etkilenmesin diye, hiç sanmiyorum gelinine diyecek "kocan seni aldatiyor" diye. Bu düpedüz bir iftira! Bide bu kumbara konusu gerçekten çok ayip. Adamlar senin herseyin ödüyorlar, senin kumbaranami kaldilar?
Gerçekten en sevmedigim sey nankörlüktür. Yenge o kadar rahatki bide ona sunulana "göt kadar ev" diyor. O zaman tasin madem? Burdakiler diyorki konu sahibinin abisi iyi bir es degil felan, yengeye hak vererek. Kusura bakma, esin ile aran kötü ise gidip hincini onun ailesinden alamazsin! Özelikle seni maddi durumda bile bu kadar yardim eden aile!
Bence konu sahibi abisi ile konusmasi gerekiyor. Suçlamadan etmeden, nedir sorun felan diye sor. En iyisi bunu yenge olmadan yapmaniz gerekiyor. Bence disarda bir restoranda, ya cafede felan bulusun ve bir güzelce konusun.