Evet cok duygusal aslindayengeçler duygusal olur aslında
Simdi soyle anlatim aksam laf guzellikten cikti nasil oldu bilmiyorum esim bian yooo guzeller de oldu dedi yani hayatindan guzel bayanlar olmusmus bian oyle dedi bana sasirdim kirildim sonra bana kiziyo ben yanlis anlamisim diye bide esmer olani begeniyomus bende esmer deglim beyaz tenliyim ama gayet alimli bayanim ama bilerek ozguvenimimi kirmaya calisiyo anlamadim.Yengeç burcu, tam evlenilecek bir erkektir.. Uyumludur, kırmaktan korkar, naziktir, incedir..
Ama bu olaylar burca göre olmaz.. Burç ile bir yere varılmaz.. Bu olayların nereden, neden çıktığı önemli.. Neden önceden yapıyordu da şimdi yapmıyor.. Acaba siz mi alınganlık yapıyorsunuz da eşiniz dayanamıyor artık.. Ya da eşinizin iş stresi Vs artmış olabilir, bebeğinizden sonra.. Etkenler önemli yani..
40 yillik evliler bile bazen tanimiyo ki dusun artik. Monotonlugu yaratan kendisi ben romantikligi farkliligi severim degisik seyelr yaparim ona ama o hic yapmaz sonra benimde hevesim kirilir.Ben pek haz etmem yengeç burcu erkeğinden.. kırdığını farkedecek tipte değiller pek. ama sen 2 yıldır kocanı tanıyamadın sanırım. İlk başta farklı sonradan farklı davranan adamı burcuyla tanıyamazsın. İlişkinizde yolunda gitmeyen şeyler yada monotonluk varsa sıkılmış olabilir. O yüzden özür vs dilemiyordur.
Aaayyyneeen oyle tam benim adam. Cok moral bozucu ama yaaaAyni benim esimi anlatmissin.kavga bile edemezsin adamla.asla seni muhattap bile almaztabi ben daha cok deliririm.sinir krizi resmen.gonul almak falaan ccookkk zor cok.bi sure ben yokmusum gibi davranir.sonrada hic bisry olmamis gibi kendisi konusmaya baslar.boyle yani.ben 12 yildir evliyim.alistim artik.ben bi cozum bulamadim.ama onun disinda iyi adamdir.tam bir ev erkegi.sende oldugu gibi kabul et.uzme kendini.
eşim yengeç burcu , duygularını belli etmezler, özür dileme huyları pek yoktur, lükse alışverişe düşkündürler, paranın hesabını pek bilemzler, evlerine eşlerine sadıktırlar ama bu demek değil ki her daim herşeyi olması gerektiği gibi yaparlar, içlerinde koca bir çocuk vardır ama belli etmezler....Bayanlar bana yardim edin nolur yengec burcu erkekler tartisma esnasinda sonrasinda nasil olurlar veya bayandan ne beklerler. Eşim yengec burcu 2 yildir evliyiz 14 aylik oglum var. Her sey iyi gidiyo ama bazen esim patavatsizlik edip beni kirabiliyo sonrada uzuldugumu goruyor hic tepki vermiyo gelip sarilsa ozur dilerim dese ben hemen unuturum ben kirildigim halde ona msj yaziyorm duygularimi kirildigimi yaziyorm klişe mesaj yaziyo o kadar ertesi gun hic bisey yokmus gibi davranmaya basliyo ama biliyo kirildim kustum. Nolur sanki bisey soylese sarilsa. Napmam lazim bu yengec burcu erkeklerin huyumu boyle. Ilk evlendimizde boyle yapmazdi ozur diler sarilirdi. Sinirlerim cok bozuk ya bana yengec burcu erkegi bilenler anlatabilirmi.
Aaayyyneeen oyle tam benim adam. Cok moral bozucu ama yaaa
Evet aynen esim hep bunu der mutlu olmasam seni sevmesem eve kosa kosa gelmem der hic disari cikma huyu yoktur izinli gununde hep evdedir yada avm cikariz beraber ama iste kendini begenmis kibirli davranislar sinir ediyo beni. Benimi kiskandirmaya calisti anlamadim ama iste konu guzllikten cikmisti yoo guzellerde oldu dedi guya hayatina guzellerde girmis. Ben cirkin bi bayan degilim herseyi alttan alirim kuslugu sevmem ama cok kirildim bide bi kac defa daha yapti buna benzer paravatsizlik. Neden yapiyo ozmaan cok uzuluyorm bi dedigini iki etmiyorm zaten dogumdan sonra biraz kilo kaldi onun komplexini yasiyorm bana destek olacagina pskolojik siddet uyguliyo normal degileşim yengeç burcu , duygularını belli etmezler, özür dileme huyları pek yoktur, lükse alışverişe düşkündürler, paranın hesabını pek bilemzler, evlerine eşlerine sadıktırlar ama bu demek değil ki her daim herşeyi olması gerektiği gibi yaparlar, içlerinde koca bir çocuk vardır ama belli etmezler....
benımkı sınırlenınce agırda konusur , egerkı kendını haklı gordugu bır mevzu ıse kuser arada, ama uzatmaz kırgınlıkları hemen yumusar.
sızde özur dılemesını vs beklemeyın bence..
Canim ayni bizi anlatiyosn gercekten sen daha tecrubelisin benden. Zaten dogumdan sonra biraz kilo kaldi kendimi kotu hissediyorm kalkip oda yoo guzellerde oldu hayatimda falan deyince yikildim incindim kirildim bide bi kac defa daha oldu boyle yok sexi ligim gitmis dogumdan sonra falan buna yemin etti kalan kilolari verimde guya eski halime gelim die hirslandirmismis beni ne sacma tam tersi cok kirici davraniyo. Insan eşine hic oyle dermi. Cok sukur kendime guvenim var elhamdullah rabbim guzel yaratmis cok sukur ama cirkin de olsa insan esine oyle dememeli. Once kendine bakmali. Sanki kibirliler mi birazYa oyle tabi ama bi sure sonra alisiyosun.kabul etmek lazim oldugu gibi.kavga pek olmuyo artik bizde.ben soyleniyorum sadece.bi sure sonra bakiyosun ki adamda tik yok sende susuyosun.ama tabi bu soylediklerim ufak tefek seyler icin gecerli.yoksa oyle buyuk sorunlarda susmak olmaz.benim esim yapici bi adamdir.sinirler yatisinca oturup duzgunce konusunca anlar ve duzeltmek icin cabalar.boyle oluncada problemler cozuluyo.ama genel tavri budur yani kimseyle tartismayi sevmez kavgaci bi yapisi yok.ama ben son derece atesliyimdir tartismalarda belkide o boyle olmasaydi cok daha hircin bi hal alirdi evliligimiz.
kılo kalsa ne olur kı bendede kaldı esımle tanıstıgımdan berı toplamda 7-8 kg aldım sene basına brı kılo almısım ortalamada ama ben kendımı boyle sevıyorum o da benı boyle sevıyor bence bunu takıntı halıne getırmeyın...Evet aynen esim hep bunu der mutlu olmasam seni sevmesem eve kosa kosa gelmem der hic disari cikma huyu yoktur izinli gununde hep evdedir yada avm cikariz beraber ama iste kendini begenmis kibirli davranislar sinir ediyo beni. Benimi kiskandirmaya calisti anlamadim ama iste konu guzllikten cikmisti yoo guzellerde oldu dedi guya hayatina guzellerde girmis. Ben cirkin bi bayan degilim herseyi alttan alirim kuslugu sevmem ama cok kirildim bide bi kac defa daha yapti buna benzer paravatsizlik. Neden yapiyo ozmaan cok uzuluyorm bi dedigini iki etmiyorm zaten dogumdan sonra biraz kilo kaldi onun komplexini yasiyorm bana destek olacagina pskolojik siddet uyguliyo normal degil
şanslısınız yengeç burcunun insan olanlarından birine denk gelmişsiniz. benim etrafımda çok yengeç burcu var erkek kız karışık onların arasında olsanız illallah ederdiniz yengeçlerden.Yengeç burcu, tam evlenilecek bir erkektir.. Uyumludur, kırmaktan korkar, naziktir, incedir..Ama bu olaylar burca göre olmaz.. Burç ile bir yere varılmaz.. Bu olayların nereden, neden çıktığı önemli.. Neden önceden yapıyordu da şimdi yapmıyor.. Acaba siz mi alınganlık yapıyorsunuz da eşiniz dayanamıyor artık.. Ya da eşinizin iş stresi Vs artmış olabilir, bebeğinizden sonra.. Etkenler önemli yani..
Bende yorumlara şaşırdım baya.. Benim etrafımda çok yengeç burcu var, hepsi de incedir.. Yalnız romantik değiller, daha sahici, mantıksal bakarlar..şanslısınız yengeç burcunun insan olanlarından birine denk gelmişsiniz. benim etrafımda çok yengeç burcu var erkek kız karışık onların arasında olsanız illallah ederdiniz yengeçlerden.
konu sahibi senin burcun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?