Yengec burcu erkek

Ben aslinda takinti etmiuodum edilcek kadar degil inanki. Ama neden boyle gururumu incitiyo anlamiuorm bari özur dilese. Kendini cok begeniyo kendiside zayif olsa neyse kendide kilolu

Bende yorumlara şaşırdım baya.. Benim etrafımda çok yengeç burcu var, hepsi de incedir.. Yalnız romantik değiller, daha sahici, mantıksal bakarlar..
Bende romantikligi cok severim ama alistim artik romantik olmamasina bi keresinde hediye almistim hediyeyi acti saol guzelmis dedi koltaga atti okadar

Benim esim de yengeç burcu,ama anlattiklariniz tam tersi,surekli özür diler hiç çekinmez,hatta ben uzatmayim diye direk özür diliyor konu kapansin diye,hakliysa da haksiz olsa da özür diliyor(bende dilerim,hic cekinmem)...bence burclara cok inanmamak gerekiyor,bi ornek daha ikiz ablalarim var,bir gunde 15 dakka farkiyla dogmuslar,hicc ama hic karakter olarak bir birine benzemiyorlar

Benim eşim yengeç tam bi evcimen iyi bir eş iyi bir baba, tartışma olduğu zaman ben hemen konuşma taraftarıyım yok gönlümü aldı yok gerdan kırdı bana göre degil, kim haklı kim haksız gerginliği olmaz, trip atmam çözüm odaklıyım,ortada bir sorun var nasıl çözeriz durum bu

Dogru haklisin canim ya huy ozaman bu ozur dilese bi yeri eksilir

Normal konularda bende oyleyim ama fizigime laf soylemesi dogum yapmis bir bayan olarak kirildim birde hayatinda oncesinde guzel kizlarin oldugunu soylemesi normalmi sence kirildim. Ama yinede bisey yokmus gibi ertesi gun konustum ozur diler belki gnlumi alir die ama yok. Bide ilk tanistimisda uyardim bana sakin eski seyelrden bahsetme cok etkileniyorm kadiniz kiskaniyorm soguyorm

Ben ve esim yengeciz. Ben kavgaciyim esim cozum odakli,ben hakliysam agir konusurum esimin agir cumleleri cok azdir,kirmaz genelde alttan alir.Esim sosyaldir esprilidir eglencelidir,ben daha agir basli ice donugum. Gordugun gibi burcla alakasi yok demekki esinin karakteri bu.

Yoo güzeller de oldu lafından sizin benden önceki sevgililerin güzel değildi tadında bir cümle kurduğunuzu anlıyorum ben. Yalnış anladıysam alakasız biryerde böyle bir çıkış yaptıysa geri alırım söylediklerimi.

Ama bu tarz bir cümle de bence özgüven zedeleyici bir cümle. Bir benden önce birlikte olduklarına bak bir bana bak, ben senin Birlikte olabileceğin kadınlardan birkaç gömlek üstteyim. Hadi yine iyisin bak kaptın beni. Liginin üstünde oynuyorsun resmen, demek alttan alta.

Bir de eski ilişkilerden konu açıp, kıyaslama yapınca tatsız sohbetler olması normal. Eskiden birlikte olduğumuz kişilerin de zamanında birşeylerini beğenip ilişkiye başlıyoruz sonuçta. İçten içe kıyas yaptığınız, özgüvensiz hissettiğiniz bir dönemde bu konuda gelecek ortalama bir yoruma kırılmamanıza imkan yok. Yoo güzeldi dese de kırılırsınız, ben beğenmişim demek ki dese de kırılırsınız, ben zaten iç güzelliğe önem veriyorum ilişkilerde dese de kırılırsınız. Haklısın zevksizim ben zaten dese de kırılırsınız. Durumu tıparlayacak dürüst bir cümle yok yani, açmayın o yüzden o konuları.

Ben de ciktiginiz cocuk falan sandim,yahu evlenmissiniz cocuk sahibi olmussunuz,burc soruyorsunuz
Esas bizim size sormamiz lazim,evlendiginde boyle olmayan bir adama ne olmus olabilir de boyle degismis diye

Asla normal değil

Yengeç burcu kibardır, sevgi manyağıdır. Hem verir hem ister. Fakat asla özür dileme huyları yoktur. Kendilerini mükemmel görüyorlar canım o yüzden. Benim hatam yok. Özür dileyecek bişey yaptığımı düşünmüyorum modundadırlar hep. İlk başlarda sarılırdı gönlümü alırdı diyosun ya. Onlar hep 'Hadi hadi haklıyım ama neyse küs kalmayalım..' sarılmaları.

Yengeç burcu ile evliyim. Hepsi kesin bilgidir.

Birde 14 aylık bebek.. 9aylık hamilelik.. 23 Ay eder.. Evliliğiniz 2 yıllıkmış.. Pek bir yalnız kalamamışsınız gibi.. Buna ne desem bilemiyorum ama erkekler için farklı bir süreç.. Evliliğe bile zor ısınıyorlar..
Zamana ihtiyacınız var gibi

Inanin napcami bilmiyorum hic bisey yokmusta ben durduk yere kirilmis aglamisim gibi davraniyo tabi şizofrenim ya ben töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…