Yengeç burcu erkekleri yatakta nasıllar? (eşlerinizden/sevgilinizden örnek verirseniz)

Arkadaşımın eşi yengeç. Hastalik boyutunda istekli hatta sapık. Kiz istemeyince kolundan tutup tecavuz girisiminde bulunuyor. Sabah konu cinsellikten açılıyor gece uyuyana kadar hiiicc baska konu yok. Kiz uyuyunca küsüyor
Gunde 4 5 kez yapmak istiyor hem de heeeerguun ve 10 yillik evliler. Çocuklarının yaninda bile futursuzca isteklerinden bahsediyor, acik aleni odalara çağırıyor.
Ay düşününce bile urperdim. Kızcağız da buralardadir. Kankacim okuduysan ses ver whastapptan 😃😃😃
 
benimki yengeç
evcimen utangaç duygusal :)
amaaaa yatakda değişiyor herşey

felaket istekli diyemem ama bana yetiyor da artıyor
birde kim ne derse desin normal hayatında utangaç mahçup adam yatakta 180 derece dönüyorsa
daha bir hoş çekici geliyor :KK70: N napoleon28
Maşallah Allah nazardan saklasın, mutluluğunuz daim olsun. :nazar::KK200:
 
Biz az da olsa iletişim kuruyoruz bu aralar ama birden kendini geri çekiyor. kabuğuna çekiliyor daha doğrusu. hayatında kimse yok biliyorum. ortak arkadaşlarımız var daha doğrusu. ama sanırım yoğun bir şeyler hissetmeye başlayınca birden görünmez olup kabuğuna çekilmeyi tercih ediyor. ben de hiç üstüne varmıyorum. bakalım nereye gidecek.

Aynen benim hayatımdaki de sizin anlattığınız gibi birisiydi :) ama ben dayanamadım ve konuşmayalım artık dedim. Çünkü çok fazla olmaya başlamıştı :) umarım siz birlikte çok mutlu olursunuz 🥰🥰
 
Akrep bulun eğer cinsellige düşkünseniz 🤤😆 ben koçum, cinsellige çok düşkünümdur, eşim de öyle. Yengeç burcunun çok aktif olacağını sanmiyorum, tabiki her şey de burçlara bağlı değil ama ben inanıyorum etki ettiğine.
 
X