• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengec burcu erkekleri

Zeynepppppp3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
7
0
1
Merhaba arkadaslar size bisey sormak istiyorum özelliklede yengec burcu erkeklerine.
Benim görüstügüm biri var burcu yengec ve artik onu gercekten anlamakta zorluk cekiyorum.
Ilk konustugumuz zamanlar hersey cok güzeldi iyi anlasiyorduk hatta bana karsi hislerinin oldugunu söyledi ve sonradan ihmal etmeye basladi yazmamaya basladi.
Artik aramiz o kadar iyi degil bir konusuyoruz bir konusmuyoruz. Gecenlerde konusurken birden sohbetin ortasinda yazmamaya basladi, yazdigimi okudu ama geri yazmadi. Artik gercekten kafayi yicem ne yapcagimi sasirdim bana yardimci olursaniz sevinirim cünkü Ben neden böyle yaptigini anlamiyorum, anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmaliyim?

Arkana bile bakmadan kaç derim ben.. karakterde çok etkili her yengeç erkeği bir değildir illa ki ama binde biri katlanılabilirdir heralde ama ben görmedim hiç😩 tanıştığım insanlara adından sonra direk burcunu soruyorum😂😂😂😂 yengeç ya da ikizlerse vınnnnnnnn :KK14:

Arkana bile bakmadan kaç derim ben.. karakterde çok etkili her yengeç erkeği bir değildir illa ki ama binde biri katlanılabilirdir heralde ama ben görmedim hiç😩 tanıştığım insanlara adından sonra direk burcunu soruyorum😂😂😂😂 yengeç ya da ikizlerse vınnnnnnnn :KK14:
Katlanmasina katlanirim gerekirse ama bu hareketlerini anlamiyorum birden bire ortada bisey yokken yazmiyor 😁

Abimle 25 sene aynı evde yaşadım yengec burcu
Ablam 10 yıldır evli eniştem yengeç burcu
Eşim yengeç burcu...
Hepsi de birbirinden zıt karakterler. Abim sessiz vur kafasına lokmasını al, herşeye tamam der, herşeyi yapar. Uysaldır, çekingendir. Pek girişken değildir, yardımsever, duygusal,düşünceli,ailesine sevdiğine bağlıdır, pek kıskanç değildir. Eniştem çok çalışkan, hırslı,biraz inatçı, ben en iyisini bilirimcidir, ailesini sahiplenir,kiskanir. Eşim cok girişken, çok konuşkan, her ortamda kendini belli eder. Bazen her ortamda öne çıkmasından rahatsız bile olurum. Cok okur, cok araştırır, hep daha da yukselmek ön planda olmak ister. Övülmeyi sever. Önyargılıdır, çabuk sinirlenir, parlar ama sonra pişman olur kendini affetirmeye çalışır. Aşırı kıskançtır. Ailesini cok sahiplenir. Sevdiğini söylemekten asla çekinmez her an her saniye seni seviyorum diye gezebilir. Planlarının bozulmasını da pek sevmez..... Bu liste uzar gider yaz yaz bitmez... bu arada kayinpederim de yengeç onu hiç yazmıyım hepsinden daha da farklı. 😂 yükselen de önemli onu da söylese daha iyi olur 😂 he bak eşimle sevgiliyken çok kez biz olmayız seninle uymuyoruz diyip duruyordu. Her seferinde ben cabaliyordum. Simdi 3 sene biticek. İyiki vazgeçmedin benden diyor. 1 buçuk aylikta kızımız var :)

Abimle 25 sene aynı evde yaşadım yengec burcu
Ablam 10 yıldır evli eniştem yengeç burcu
Eşim yengeç burcu...
Hepsi de birbirinden zıt karakterler. Abim sessiz vur kafasına lokmasını al, herşeye tamam der, herşeyi yapar. Uysaldır, çekingendir. Pek girişken değildir, yardımsever, duygusal,düşünceli,ailesine sevdiğine bağlıdır, pek kıskanç değildir. Eniştem çok çalışkan, hırslı,biraz inatçı, ben en iyisini bilirimcidir, ailesini sahiplenir,kiskanir. Eşim cok girişken, çok konuşkan, her ortamda kendini belli eder. Bazen her ortamda öne çıkmasından rahatsız bile olurum. Cok okur, cok araştırır, hep daha da yukselmek ön planda olmak ister. Övülmeyi sever. Önyargılıdır, çabuk sinirlenir, parlar ama sonra pişman olur kendini affetirmeye çalışır. Aşırı kıskançtır. Ailesini cok sahiplenir. Sevdiğini söylemekten asla çekinmez her an her saniye seni seviyorum diye gezebilir. Planlarının bozulmasını da pek sevmez..... Bu liste uzar gider yaz yaz bitmez... bu arada kayinpederim de yengeç onu hiç yazmıyım hepsinden daha da farklı. 😂 yükselen de önemli onu da söylese daha iyi olur 😂 he bak eşimle sevgiliyken çok kez biz olmayız seninle uymuyoruz diyip duruyordu. Her seferinde ben cabaliyordum. Simdi 3 sene biticek. İyiki vazgeçmedin benden diyor. 1 buçuk aylikta kızımız var :)
Allah bagislasin :)) siz sevgiliyken esin sanada böyle seyler yapiyormuydu? Biz sevgili degiliz gerci ama olsun 😂😂 simdi bidaha yazsam mi yoksa kendi halinemi biraksam bilmiyorum

Allah bagislasin :)) siz sevgiliyken esin sanada böyle seyler yapiyormuydu? Biz sevgili degiliz gerci ama olsun 😂😂 simdi bidaha yazsam mi yoksa kendi halinemi biraksam bilmiyorum
Allah razi olsun canım, eşim cok nazliydi benim ya bazen yazmadığı oluyordu ben Bi konu bulup yazıyordum. 🤭

Yengiçler bòyle cok duygusal. Basta o kadar cok ilgi verirler sonra faizli geri isterler. Cok ilgi isterler çok küserler. Ama ne kadar arada dengesiz olsalarda seviyorum onları en iyi babiş bunlardan çıkar. Ev kocası ve ideal partner. Ilgi demismiydim ilgi cok ilgi. Yine derim. Hsjsjsj cunku oyleler.

Yengiçler bòyle cok duygusal. Basta o kadar cok ilgi verirler sonra faizli geri isterler. Cok ilgi isterler çok küserler. Ama ne kadar arada dengesiz olsalarda seviyorum onları en iyi babiş bunlardan çıkar. Ev kocası ve ideal partner. Ilgi demismiydim ilgi cok ilgi. Yine derim. Hsjsjsj cunku oyleler.
Ilgi göstermeme izin vermiyor ki 😁 Ona yazdigim soruyu okudu ama geri cevap vermedi ne yapicagimi sasirdim

Ilgi göstermeme izin vermiyor ki 😁 Ona yazdigim soruyu okudu ama geri cevap vermedi ne yapicagimi sasirdim

Senin anlamadigin ufak bir sebebe bile alinabilir. Gururludur ölse askindan dönmez :D karakterden karaktere degisiiyor yukselende etkili simdi yani hshhshhshh burclar konusunda kisilik ozelliklerine inaniyorum.

Burçlara göre ayırmamak lazım. Yengeçler evet biraz prensipli belli kodları var şifreyi çözdüğün zaman iletişim çokta zor değil. Gelgitleri konusunda da annelerinden sevgi görmeme durumlarına göre çok daha çekilmez bir karaktere bürünüyorlar ise o vakit sevginin derecesine göre anlamaya çalışmak veyahut anlayamıyorsak bir şeyleri ona hissettirmeden değiştiremiyorsak hiç bulaşmamak daha iyi. Yani verim almak için çok daha sabırlı ve istikrarlı olmalı insan..Bu dünyada en iyi tecrübe ettiğim şey sonunda ne olursa olsun istediğim şekilde sorgulamam gerektiği. Bağıracaksak bağırırız,küseceksek küseriz,aramız açılacaksa açılması gerektiği,konuşacaksak net olmak gerektiği vs vs. Sonuç olarak diyeceğim şu ki .. Eğer topraktan verim alacağınızı düşünüyorsanız üzerine gidin. Yok ciddi değiliz sevgili aşamasındayız dersende çok takılma derim akışına bırak..Davanda başarılar :) He bu arada her şeyi de karşıdan beklememek lazım ..Çok fazla sınanmayı sevmez yengeçlerrr..

Back
X