- 30 Nisan 2019
- 7
- 0
- 1
- Konu Sahibi Zeynepppppp3434
-
Bidaha yazma diyorsun yani.. bu seferde ilgilenmedi olucakÇok normal çünkü yengeç dengesizdirler hemde o biçim ne sevdiği belli eder ne sevmediği sen geri bas nasıl yaziyo
Katlanmasina katlanirim gerekirse ama bu hareketlerini anlamiyorum birden bire ortada bisey yokken yazmiyorArkana bile bakmadan kaç derim ben.. karakterde çok etkili her yengeç erkeği bir değildir illa ki ama binde biri katlanılabilirdir heralde ama ben görmedim hiçtanıştığım insanlara adından sonra direk burcunu soruyorum yengeç ya da ikizlerse vınnnnnnnn
Bi gider bi gelir bi soğuk olur bi sımsıcak anlayamazsın bak ben senelerce katlandım elde var koca bi sıfırKatlanmasina katlanirim gerekirse ama bu hareketlerini anlamiyorum birden bire ortada bisey yokken yazmiyor
Allah bagislasin :)) siz sevgiliyken esin sanada böyle seyler yapiyormuydu? Biz sevgili degiliz gerci ama olsunAbimle 25 sene aynı evde yaşadım yengec burcu
Ablam 10 yıldır evli eniştem yengeç burcu
Eşim yengeç burcu...
Hepsi de birbirinden zıt karakterler. Abim sessiz vur kafasına lokmasını al, herşeye tamam der, herşeyi yapar. Uysaldır, çekingendir. Pek girişken değildir, yardımsever, duygusal,düşünceli,ailesine sevdiğine bağlıdır, pek kıskanç değildir. Eniştem çok çalışkan, hırslı,biraz inatçı, ben en iyisini bilirimcidir, ailesini sahiplenir,kiskanir. Eşim cok girişken, çok konuşkan, her ortamda kendini belli eder. Bazen her ortamda öne çıkmasından rahatsız bile olurum. Cok okur, cok araştırır, hep daha da yukselmek ön planda olmak ister. Övülmeyi sever. Önyargılıdır, çabuk sinirlenir, parlar ama sonra pişman olur kendini affetirmeye çalışır. Aşırı kıskançtır. Ailesini cok sahiplenir. Sevdiğini söylemekten asla çekinmez her an her saniye seni seviyorum diye gezebilir. Planlarının bozulmasını da pek sevmez..... Bu liste uzar gider yaz yaz bitmez... bu arada kayinpederim de yengeç onu hiç yazmıyım hepsinden daha da farklı.yükselen de önemli onu da söylese daha iyi olur he bak eşimle sevgiliyken çok kez biz olmayız seninle uymuyoruz diyip duruyordu. Her seferinde ben cabaliyordum. Simdi 3 sene biticek. İyiki vazgeçmedin benden diyor. 1 buçuk aylikta kızımız var :)
Allah razi olsun canım, eşim cok nazliydi benim ya bazen yazmadığı oluyordu ben Bi konu bulup yazıyordum.Allah bagislasin :)) siz sevgiliyken esin sanada böyle seyler yapiyormuydu? Biz sevgili degiliz gerci ama olsunsimdi bidaha yazsam mi yoksa kendi halinemi biraksam bilmiyorum
Ilgi göstermeme izin vermiyor kiYengiçler bòyle cok duygusal. Basta o kadar cok ilgi verirler sonra faizli geri isterler. Cok ilgi isterler çok küserler. Ama ne kadar arada dengesiz olsalarda seviyorum onları en iyi babiş bunlardan çıkar. Ev kocası ve ideal partner. Ilgi demismiydim ilgi cok ilgi. Yine derim. Hsjsjsj cunku oyleler.
Ilgi göstermeme izin vermiyor kiOna yazdigim soruyu okudu ama geri cevap vermedi ne yapicagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?