Yengeç Burcu

Ahhh canım burcumçok aşırı derece de duygusalım eşimle dramatik bir film izleriz abartısız minimum 2 saat ağladığımı bilirim. Çok çabuk bağlanırım sadece aşk değil arkadaşlık ilişkilerinde de . Çok aşırı kırılganım eşim bana bisey demeden önce 100 kere düşünür yanlış anlayıp kırılmayım diye. Sakin diyorlar biz yengeçler için ama çok aşırı sabırsızım hiç Sakin değilim aşırı kinci biriyim minnoş kalbimin bir köşesinde kinci biri var birisine kin gütmeye başladım mı o kişi korksun benden içten samimi olan insanlara hayranım, tıss yilanlardan nefret ederim. Bide çevremdeki insanlari koruyup kollamak isterim onlar benim canlarım. Geçmişimi unutmam geçmişim beni ben yapan şeyleri barindiyor çünkü. Aileme aşırı düşkünüm ailemden birine birisi ters bisey yaparsa benden korkmalı biraz da hırslı bir yapım var birseyi istediysem olmak zorunda olmazsa olana kadar zorlarım.

Hey ilerde oğlunuz amansız bir anneci olsun istiyorsanız geline BDV de dolu dolu konular açtırıp namım yürüsün diyorsanız yengeç burcunda doğurmaya özen gösterin o şekilde ay hesaplama yaparak beybiler

Tam beni anlattin .sanki bu yaziyi ben yazmişim

İlerde oğlum olursa yengec burcu olmasın sonra gelin arkamdan saydirir

Sevdiğim bir burç, bu burçta erkek tanımadım ama. Çok duygusallar evet ama bu duygusallık balıklarda gördüğüm o her şeyi manipülasyon amaçlı dramatize etmeler her şeyi abartmalar şeklinde değil. Çok anaçlar, geneli çok iyi yemek yapar. Yengeç arkadaşlarımın az ziyafetini çekmedim yani duygusallık sadece üzüntü değil, neşelerini de yüksek yaşıyorlar çok sevecenler iyi ki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…